نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,105 به 4,112 از 4806
  1. #4105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    9067
    پسند کرده
    12047
    دوستان برای در آوردن ژله از قالب راهی جز آبجوش نیست؟
    مثلا اگه نیم ساعت ژله رو توی دمای اتاق بذارم راحت از قالب جدا نمیشه؟
    معمولا از قالب پلاستیکی استفاده میکنم
    amir mami این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36144
    پسند کرده
    55044
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    دوستان برای در آوردن ژله از قالب راهی جز آبجوش نیست؟
    مثلا اگه نیم ساعت ژله رو توی دمای اتاق بذارم راحت از قالب جدا نمیشه؟
    معمولا از قالب پلاستیکی استفاده میکنم

    نه در دمای اتاق جدا نمی شه یا آب جوش یا سشوار
    پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #4107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amir mami آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    قوچان(مشهد)
    نوشته ها
    318
    میزان امتیاز
    353
    پسند شده
    4493
    پسند کرده
    9726

    ویترین مدال ها

    گلم سشوار بگير خيلي بهتره راحت تر جدا ميشه فقط مثل من زياد نگير
    تمام نقاط و يكسان بگير
    باران67, zendegi67 و پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

  5. #4108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    م.ف
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۲۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    108

    مزه ی ژله

    خانم های هنرمند ، مزه ی ژله ی آلوئه ورا با بستنی ، خوبه ؟به نظر من کمی ترش مزه میشه ، درسته ؟

  6. #4109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    دوستان برای در آوردن ژله از قالب راهی جز آبجوش نیست؟
    مثلا اگه نیم ساعت ژله رو توی دمای اتاق بذارم راحت از قالب جدا نمیشه؟
    معمولا از قالب پلاستیکی استفاده میکنم
    عزیزم بهترین راه اینه که قبلش کمی قالبت رو چرب کنی...
    Negara, پرنسس.م, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #4110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط avin20 نمایش پست ها
    خانم های هنرمند ، مزه ی ژله ی آلوئه ورا با بستنی ، خوبه ؟به نظر من کمی ترش مزه میشه ، درسته ؟
    عزیزم من کلا مزه ژله الوورا رو دوس ندارم به خاطر عطرش ..اما ترش نمیشه با بستنی من ژله درژاه میگیرم
    zendegi67, ostooreh, amir mami و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #4111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    سلام خانومای هنرمند. من در دم کردن برنج قهوه ای مشکل دارم. کسی راهی داره برای اینکه برنج قهوه ای هم مغز پخت بشه هم خوب دم بکشه؟
    من از برنج قهوه ای هاتی کارا استفاده میکنم و طبق دستورالعملش درست کردم ولی در آخر کار اصلا از شکلش خوشم نیومد. شبیه کته ای بود که دونه هاش نپخته بودن.
    hengamehh و Mahi site این نوشته را پسندیده.

  9. #4112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7078
    پسند کرده
    5646
    کوئین عزیز برنج قهوه ای باید در چند مرحله آب اضافه بشه... البته بهتره برای خوشمزه تر شدنش به جای آب استاک مرغ یا گوشت به کار بره...
    من همیشه اینجوری اماده میکنم: اول خیلی خوب میشورمش تا آبش زلال بشه، مثل کته ولی بدون نمک با 2 بند انگشت آب بالاتر از سطح برنج روی حرارت میگذارم، اول در قابلمه بسته با حرارت زیاد تا به جوش بیاد بعد روغن اضافه میکنم، حرارتو کم میکنم کم کم بپزه، اگر درش سوراخ نداره یه کم لاشو باز میگذارم، وقتی آبش تقریبا تموم شد در حدی که ته دیگ نبنده. بسته به نرمی و سفتی برنج، لازم بود آب یا استاک مرغ یا گوشت یک تا دو لیوان اضافه میکنم و باز با حرارت کم میذارم جذب بشه، احتمال زیاد این بار میپزه وگرنه دوباره یک لیوان، دیگه تا حدی که بپزه.... میتونی سری آخر که آب اضافه کردی نمکش رو اندازه کنی و دم کنی هم بذاری

    برنج قهوه ای مثل برنج سفید نباید نرم باشه بلکه آلدنته هست و زیر دندون میاد ولی این زیر دندان اومدن دلچسبه، با نپخته بودن فرق داره.... و یه مورد دیگه اینکه من هیچوقت برای برنج قهوه ای از دم کنی استفاده نمیکنم، در قابلمه رو کامل میگذارم، روش یک سوراخ داره، اگر نداشت باز دم کنی نمیگذاشتم، مثل پلوپز

    اگر استاک به کار میبریم و روغن داره دیگه روغنی اضافه نمیکنیم
    محصول نهایی باید اینجوری باشه:

    نام: 7222_.jpg نمایش: 164 اندازه: 71.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط سمنو : ۱۳۹۳/۱۰/۰۳ در ساعت ۰۵:۰۳ قبل از ظهر دلیل: اضافه کردن توضیحات
    nasrin r, کوئین, hengamehh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما