نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,081 به 4,088 از 4804
  1. #4081
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    بچه ها من دیشب رولت گوشت پختم موقع برش ترک میخورد و میشکست.چراا؟

  2. بانک بند ناف
  3. #4082
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    j,توروخدا یکی ج بدههههههههه

  4. #4083
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    161
    سلام خانما.من یخورده نخود فرنگی فریز شده دارم اصلا مصرف ندارم جای فریزرمم گرفته .به نظرتون چیکارشون کنم؟یه سری جوگیر شدم اینقد نخود گرفتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا پناهم باش

  5. #4084
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها من دیشب رولت گوشت پختم موقع برش ترک میخورد و میشکست.چراا؟
    از چه دستوری استفاده کردید؟؟ دستور رو بگید تا بتونیم اشکال کارتون رو بگیم...
    نکاتی که من میدونم اینه.. برای اینکه ترک نخوره گوشت رو با مواد که مخلوط کردید خوب ورز بدید. اگه غذاساز دارید بریزید داخل غذاساز تا خوب ورز بخوره و منسجم بشه.
    بعد اطراف رولت رو سرخ کنید...
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  6. #4085
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda* نمایش پست ها
    سلام خانما.من یخورده نخود فرنگی فریز شده دارم اصلا مصرف ندارم جای فریزرمم گرفته .به نظرتون چیکارشون کنم؟یه سری جوگیر شدم اینقد نخود گرفتم
    خانومی میتونین نخود پلو درست کنین. روش پختش هم مثل باقالی پلوئه فقط بجای باقالی، نخود فرنگی ریخته میشه. میتونین نخودها رو بپزین و با نمک و فلفل و آویشن مزه دار کنین و پوره کنین و کنار غذاهایی مثل استیک و ماهی و شنیتسل بشکل دورچین ازش استفاده کنین. تو هر سالاد و غذای گیاهی که درست میکنین هم میتونین بصورت تفت داده شده یا آبپز بریزین و لذت ببرین. موفق باشین.
    hengamehh, Mahi site, fahim68 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #4086
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    گندم جان با این دستور.تورو خدا کمک کن.غذاساز ندارم:(

    مواد لازم برای ۴-۳ نفر :
    گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
    تخم مرغ ۱ عدد
    نان تست ۱ عدد
    شیر یک چهارم لیوان
    پیاز ۱ عدد
    آرد سوخاری به مقدار لازم
    زعفران آبکرده غلیظ
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پودر سیر به مقدار لازم ( این مورد رو حذف نکنید )
    مواد لازم برای داخل رولت :
    قارچ ۱۵۰ گرم
    کره ۲۵ گرم
    آبلیمو ۱ ق س
    پنیر پیتزا ۵۰ گرم
    فلفل دلمه ای قرمز و سبز از هر کدام نصف
    مواد لازم برای رویه رولت :
    کره ۲۵ گرم
    طرز تهیه :* ابتدا مخلوط گوشت رو آماده می کنیم .* نان تست رو در یه ظرفی قرار داده و شیر رو روی اون بریزید تا خیس بخوره (تقریبا ۱۵ دقیقه ).* بعد شیر اضافه نان تست رو بگیرید .* پیاز رو رنده کنید .آب پیاز رو دور بریزید.* گوشت ، نان تست ، زعفران آبکرده ، ۱ عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو کاملا مخلوط کنید . اگه بنظرتون مواد شل هست کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوسگندبهش اضافه کنید (درحد یکی دو قاشق سوپخوری ).* مخلوط گوشت آماده شد .* برای آماده کردن مواد داخل رولت ؛ ابتدا قارچها رو خرد کنید و با ۲۵ گرم کره و ۱ ق س آبلیمو تفت بدین .* روی فویل آرد سوخاری می ریزیم و گوشت رو روی فویل باز می کنیم .توجه داشته باشید که ضخامت گوشت بیشتر از ۱ سانت نباشه .* سپس روی اون پنیر پیتزا می پاشیم .* و در وسط اون قارچها رو می ریزیم .* و فلفل دلمه ای رو مثل شکل زیر برش داده و روی قارچها می چینیم * گوشت رو توسط فویل رول می کنیم * ۲۵ گرم کره رو آب کنید . برای آب کردن می تونید کره رو روی حرارت قرار بدین یا اینکه روی ظرفی که کره در آن هست درپوش بذارید و ۳۰ ثانیه قدرت ۱۰۰% بدید .* سپس توسط قلموروی رولت رو چرب کنید .* و در نهایت فویل رو دور رولت می پیچیم .* سپس بمدت ۴۵ دقیقه در فر و دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دیم .* و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله ۵/۱ الی ۲ سانتیمتر برش داده و تزیین می کنیم .* نکته ۱ : مزیت پخت رولت با فویل اینه که نمی ذاره رولت باز بشه .

  8. #4087
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896
    دستور شورینیا تو سایت نیستن؟
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  9. #4088
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narbella آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    431
    پسند کرده
    2030
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم گلی .. نمایش پست ها
    دستور شورینیا تو سایت نیستن؟
    مريم جون تو پرتال سايت و انجمن دستورش هست
    شورینی

    http://www.mamisite.com/cooking/appetizer/1128-shoorini

    ویرایش توسط narbella : ۱۳۹۳/۰۹/۱۲ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
    مریم گلی .. این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما