نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,073 به 4,080 از 4804
  1. #4073
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    همشهری عزیز ممنون از جوابت. ما هم زیاد می خوریم. ولی خودم تاحالا درس نکرده بودم
    فقط من نفهمیدم تا کجای شیشه اب باشه
    لبه بالایی جای در شیشه یا تا کف شیشه منظورتونه؟؟
    سلام مینا جون خوش حالم که بالاخره همشهری ها وهم استانی های من هم دارن تو سایت زیاد میشن.
    من همیشه قابلمه رو تا لبه ی در شیشه آب میکنم (دقیقا زیر لبه ی در )

    همونطور هم که دوستان گفتند دربش باید حتما فلزی باشه .
    یه لفمه نون حلال
     
    مینا93 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. بانک بند ناف
  3. #4074
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    سلام دوست جونيا،
    من يه بار تو يه رستوران ترشي كلم خوردم خيلييييي خوشمزه بود ،اما مزه سركه اصلا نميداد، اما هم خودم درست كردم هم از اين بازاري ها و هم رستوران هاي ديگه كه خوردم مزه سركه مشخص بود، اون كلا مزه ترشيش يه جور ديگه بود، ميشه بگيد بنظرتون چجوريدرست شده بوده؟؟؟؟؟
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  4. #4075
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز
    من ی مدتی هست ضعف دارم.رفتم دکتر گفت خودتو تقویت کنه. یکی هم بود می گفت گوشت تو شیشه بزار بعد بخور.
    یادمه مادرمم تو شیشه هایمربای بزرگ گوشت و پیاز و اب میزاشت و بعد اونو تو ی ظرف اب می ذاشت تا بپزه.

    منم دیروز این کار رو کردم ولی وقتی دراوردم دیدم شیشه ی ترک بزرگ برداشته.

    حالا کسی می دونه چقدر اب باید تو شیشه ریخت؟؟ تو قابلمه چطور؟؟؟شیشه رو تو قابلمه بخابونیم یا ایستاده بزاریم؟؟
    زیرش زیاد باشه یا ن؟؟؟

    خلاصه ممنون میشم یکی ریز ریز مطلب رو برام بگه
    قابلمه را تا نصفه آب ميكنيم و شيشه رو داخلش بذاريد بعد گاز و روشن كنيد، مامان من هميشهدرست ميكنه،گفت احتمالا آب داغ بوده كهرترك خورده، ايستاده يا خوابيدش هم فرقي نداره،
    شعله هم زياد بتشه تا جوش بياد بعد كم كم ميكنيم و ٥-٦ ساعت ميذاريم بمونه
    البته ما فقط گوشت و نمك ميريزيم، آب و پياز نميكنيم
    مینا93 این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  5. #4076
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    229
    پسند کرده
    222
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    منم با این همه سوالام
    خانومای عزیز من تا حالا تو رستوران یا تو خونه های روستاها یا تو جاهای معمولی املت گوجه تخم مرغ خوردم.همشون بلااستثنا ترش مزه داشت. من هیچ وقت املتام ترش نمیشه
    کسی رمز ترش مزگی املت تخمرغ و گوجه رو می دونید؟؟؟؟
    مطمئنم اب لیمو نمیریزن چون ی بار تو خونه عشایری هم بودیم مطمئنم ابلیمو نریخت.
    ممنون
    ما اینجا از این گوجه کوچولوها(بهش میگیم تماته) استفاده میکنیم که فصلش اواخر بهار تا اوایل پاییز هست اونا هم املت رو ترش میکنه هم سایر غذاها رو واقعا خوشمزه هست .الان هم شاید توی بازار باشه ولی طعم ترشش مال فصل خودشه
    معمولا توی ظرفای یکبار مصرف تو میوه فروشی ها پیدا میشه گوجه های کوچیک اما گرد.(ما خودمون تو باغچه میکاریم)
    مینا93, سمنو و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  6. #4077
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    229
    پسند کرده
    222
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    ی سوال دیگه

    ی فامیی برامون 4تا نارگیل اورده. پوستش کندیم.حالا باید چطوری استفاده یا نگهداریش کرد؟؟
    چون زیاد با ب میل نبود مزش
    شف طیبه یه پست داره در همین موردنارگيل ~ کارگاه آشپزسازی
    مینا93, **زهرا** و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  7. #4078
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    سلام کدبانوهای عزیز. صبح بخیر
    خانوما میشه برای وقتایی ک عجله داریم سیب زمینی رو تکه تکه کنیم بعد تو اب بندازیم تا اب پز بشه.
    چون ی بار اینطوری کردم خییلیییی زود سیب زمینی پخت
    عایا خواص سیب زمینی از بین نمی ره؟؟؟

  8. #4079
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز. صبح بخیر
    خانوما میشه برای وقتایی ک عجله داریم سیب زمینی رو تکه تکه کنیم بعد تو اب بندازیم تا اب پز بشه.
    چون ی بار اینطوری کردم خییلیییی زود سیب زمینی پخت
    عایا خواص سیب زمینی از بین نمی ره؟؟؟
    همیشه که عجله نداریم حالا نهایتا یکی دوبار هم عجله داشتیم از این روش ها استفاده کردیم، اتفاقی نمیفته از نظر من.

    ولی من خودم به شخصه وقتی خود سیب زمینی (قسمت های برش خورده) با آب در تماس باشه، دوست ندارم. احساس می کنم اینطوری آب بیشتری جذب ّ بافت داخلی سیب زمینی میشه و از خوشمزگیش کم میکنه.
    مینا93, samir و najiepenhonet این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  9. #4080
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    شهرستان
    نوشته ها
    180
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    287
    پسند کرده
    145
    من هم وقتایی که عجله داره سیب زمینی رو تکه میکنم - داخل سبد بخارپزی که توی زودپزم هست میذارم و خیلی فوری پخته میشه! هم آب باهاش در تماس نبوده که بیمزه ش کنه و خواصش بره تو آب - و هم زود حاضر میشه...

    و البته خداوند ماکروفر رو از ما نگیره...
    مینا93, تکتم خانم و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    در بین تمامی مردم تنهاعقل است که به عدالت تقسیم شده، زیرا همه فکر میکنند به اندازه کافی عاقلند.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما