نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,065 به 4,072 از 4808
  1. #4065
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    بله می شه دمای 180 درجه یا 175 حدود 45 الی 1 ساعت بسته به دمای فرتون داره بله زیرش را چرب کنید روش را آلومینیوم بکشید رو الومینیوم را با چنگال چند تا سوراخ کنید
    مرسی دوستم

  2. بانک بند ناف
  3. #4066
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    [QUOTE=مینا93;1241295]منم با این همه سوالام
    خانومای عزیز من تا حالا تو رستوران یا تو خونه های روستاها یا تو جاهای معمولی املت گوجه تخم مرغ خوردم.همشون بلااستثنا ترش مزه داشت. من هیچ وقت املتام ترش نمیشه
    کسی رمز ترش مزگی املت تخمرغ و گوجه رو می دونید؟؟؟؟
    مطمئنم اب لیمو نمیریزن چون ی بار تو خونه عشایری هم بودیم مطمئنم ابلیمو نریخت.




    عزیزم غیر از رب که دوست گلمون گفتن به گوجه مصرفی هم بستگی دارن گوجه های زمستونی شیرینن
    میتونی تابستون که گوجه های ترش مزه میاد رنده کنی نمک وزرد چوبشم بزنی اماده بذاری فریزر.
    و اینکه یه مدت دیگه گوجه از جنوب تو بازارها میاید که اونهاهم ترش مزه است.گوجه های الان نه طعم دارن نه رنگ ونه قیمت مناسب
    محیا خانوم, fahim68, مینا93 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  4. #4067
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    منم با این همه سوالام
    خانومای عزیز من تا حالا تو رستوران یا تو خونه های روستاها یا تو جاهای معمولی املت گوجه تخم مرغ خوردم.همشون بلااستثنا ترش مزه داشت. من هیچ وقت املتام ترش نمیشه
    کسی رمز ترش مزگی املت تخمرغ و گوجه رو می دونید؟؟؟؟
    مطمئنم اب لیمو نمیریزن چون ی بار تو خونه عشایری هم بودیم مطمئنم ابلیمو نریخت.
    ممنون
    علاوه بر تایید صحبت دوستان، میتونید گوجه گیلاسی ها رو برای املت امتحان کنید. طعم ترشی دارن.
    محیا خانوم و مینا93 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #4068
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    راستی هنگامه از کجا بفهمم برنجم پخته؟بعدم یکم چرب کنم یا زیاد؟
    رایتب بچه ها کسی میدونه چجوری میشه با فر سبزیجاتو بخارپز کردددددددد؟

  6. #4069
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط ostooreh نمایش پست ها
    خانومی ما هم همیشه همین کار رو انجام میدیم.

    اما چند نکته لازمه .

    من فقط وفقط گوشت لخم (بدون چربی واستخوان)و میریزم تو شیشه نه نمک نه پیاز نه آب هیچ کدومشون رو نمیریزم. در شیشه رو محکم میبندم وتو یه قابلمه بزرگ که تا زیر لبه ی شیشه آب قرار بگیره میگذارم. نباید شیشه توش معلق باشه و باید میزان آب با وزن شیشه مناسب باشه تا نیاز به آب مجدد برای توی قابلمه نباشه .چون اگر دوباره آب بریزی شیشه ترک بر میداره ومیشکنه واگر دما خیلی متفاوت باشه شیشه میترکه ....(تجربه شده)
    دمای زیر قابلمه هم باید کم باشه بعد از اینکه جوش اومد وسه چهار ساعتی زمان برای پختش نیازه .بعد از اینکه این زمان گذشت گوشت پخته شده یواش از تو آب در میاریم روی یه حوله قرارش میدیم وصبر میکنیم از داغی بیفته بعد یواش درش رو باز میکنیم. دقت کنین سرد نشه چون باز کردن درش خیلی سخت میشه .بعد آبی که از خود گوشت پس داده شده رو کمی نمک وآب لیمو میزنیم ومیدیم مریض بخوره .البته گوشتش رو هم میدیم. این عصاره خیلی مقویه وبرای تقویت خیلی عالیه .

    این که زیبا جون نوشته دکتر گفته خوب نیست من متعجب شدم چون ما گوشت رو هم که کباب میکنیم همون آب خود گوشت رو میخوریم دیگه مثل خورشت نیست که بگیم موادش رفته تو آبش .

    به نظر من خوردن هر چند وقت یکبارش ضرر نداره .نیاز هست مخصوصا برای بچه هایی که ضعیف هستند خانمهایی که تازه زایمان کردند .افرادی که زیاد مریض میشن وکسانی که جراحی انجام دادند وضعف عمومی تو بدنشون هست . خیلی خوبه .

    مقدار گوشت هم اونقدر زیاد نیست شاید حد دوبار مصرف گوشت روزانه والا بیشتر از 300 گرم فکر نمیکنم باشه .

    ان شاالله هر کی هر چی میخوره بدی هاش ازش جدا شده باشه وخواص خوبش براش مونده باشه . نوش جون
    همشهری عزیز ممنون از جوابت. ما هم زیاد می خوریم. ولی خودم تاحالا درس نکرده بودم
    فقط من نفهمیدم تا کجای شیشه اب باشه
    لبه بالایی جای در شیشه یا تا کف شیشه منظورتونه؟؟
    ostooreh این نوشته را پسندیده.

  7. #4070
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    دوستان عزيز
    من فقط حرف يه دكتر رو نقل قول كردم
    خيلي اصرار داريد درست كنيد و ميل كنيد نوش جان

    فقط حواستون باشه در شيشه بايد فلزي باشه اگه پلاستيك باشه در اثر حرارت آب شل ميشه و آب ميره داخلش
    مینا93, fahim68, ostooreh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #4071
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    یکی ج منو بدهههههه:(

  9. #4072
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4256
    پسند کرده
    5312
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    دوستان عزيز
    من فقط حرف يه دكتر رو نقل قول كردم
    خيلي اصرار داريد درست كنيد و ميل كنيد نوش جان

    فقط حواستون باشه در شيشه بايد فلزي باشه اگه پلاستيك باشه در اثر حرارت آب شل ميشه و آب ميره داخلش
    زیبا جون عزیزم .ممنون که اطلاعات به اشتراک میگذارید. من هم تجربه ی خودم رو گفتم گلم وقصد جسارت به نظر شما رو نداشتم خانومی.

    فقط فکر خودم رو عنوان کردم .اگر کسی توجیهی داشته باشه وجوابی خوشحال میشم که بدونم .شاید روش من هم دارای اشکال باشه وتو این گفت وشنود ها رفع اشکال بشه تا بتونیم به یه قانون پایدار برسیم. ممنون دوستم. شما وحرف هاتون برای من کاملا قابل تقدیر واحترام هستید.
    سالادوسبزیجات
     
    Negara, مینا93 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما