نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,057 به 4,064 از 4808
  1. #4057
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    760
    پسند کرده
    1400
    بچه ها میشه تو قالب تفلن تو فر برنجو دم کرد؟ اگه اره تو چه دمایی و چند مین؟زیرشم باید چرب کرد؟

  2. #4058
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    دكتر تغذيه اي كه من ميرم مي گفت اين كار رو اصلا اصلا اصلا نكنيد اون عصاره اي كه از گوشت خارج ميشه سرشار از اوره و املاح داخل گوشته كه مستقيما وارد بدن ميشه
    اگه نياز به تقويت دارين خود گوشت رو مصرف كنيد به هر شكلي كه دوست دارين

    بهترين راه تقويت كه دكترايي كه علمشون به روزه تجويز مي كنن استفاده از ژل روياله
    تشريف ببريد يه عسل فروشي ممتاز و چند گرم ژل رويال بخريد
    اثر تقويتي اون از هر گوشت و فراورده دامي بيشتره
    و شیشهه پخته شه با گوشت خورش فرقی می کنه؟؟
    من فقط با تخم مرغ و گوشت وضم خوب میشه
    جون در حالت عادی گوشت نمی خورم
    ب نظرتون بهترین رروش برای پخت گوشت چیه؟؟ من گوشت تو خووزش ذوس ندارم


    ممنون

  3. #4059
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    ی سوال دیگه

    ی فامیی برامون 4تا نارگیل اورده. پوستش کندیم.حالا باید چطوری استفاده یا نگهداریش کرد؟؟
    چون زیاد با ب میل نبود مزش
    تکتم خانم این نوشته را پسندیده.

  4. #4060
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الـــی آواتار ها
    الهه شرقی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۳۰
    محل سکونت
    خونمون
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1102
    پسند کرده
    1128
    بچه ها نیاز خیلی فوری به کمکتون دارم ما مهمون از چین داریم یعنی چینی هستن ایشون غذا های چرب چیلی نمیخوره یه چند تا غذا خوب و خوشمزه با لینک بهم معرفی میکنید خیلی زود میخوام خواهشا
    میشه برای رفع مشکلم یه صلوات بدی



  5. #4061
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    نقل قول نوشته اصلی توسط shabnamjon نمایش پست ها
    بچه ها میشه تو قالب تفلن تو فر برنجو دم کرد؟ اگه اره تو چه دمایی و چند مین؟زیرشم باید چرب کرد؟
    بله می شه دمای 180 درجه یا 175 حدود 45 الی 1 ساعت بسته به دمای فرتون داره بله زیرش را چرب کنید روش را آلومینیوم بکشید رو الومینیوم را با چنگال چند تا سوراخ کنید

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #4062
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    ghorbat
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    814
    پسند کرده
    1750
    سلام تا دوستان بیان حواب بدن من نظر مو بگم
    من هم دیروز با نارگیل چند تا فراورده درست کردم
    1- نارگیل را پوست گرفتم تکه تکه کردم مستقیم رفت توی بلندر+ 1 لیوان آب جوشیده و در اخر آب خود نارگیل(اونی که وسط نارگیل هست) و کامل میکس کردم
    2- ریختمش تو یه دستمال و صافش کردم
    3- اب صاف شده را گذاشتمش تو یخجال تا چربیش بگیره و کره روشو گرفتم و به ابش کمی عسل اضافه کردم و جاتون خالی نوش جان شد
    3- نارگیل هایی هم که تو دستمال موند پهنش کرد تا خشک بشه و پودر نارگیل خونگی درست شد
    اینم جند تا شیرینی و کیک با پودر نارگیل
    دسر هویج و نارگیل
    کیک آناناس و نارگیل
    پرالین نارگیلی
    کندیز نارگیلی ، بورفی نارگیل
    اینم عکس ببخشید که یه خوزده نامرتبه
    نام: IMG_1060.jpg نمایش: 215 اندازه: 83.2 کیلو بایتنام: IMG_1053.jpg نمایش: 206 اندازه: 60.0 کیلو بایتنام: IMG_1054.jpg نمایش: 209 اندازه: 61.1 کیلو بایت
    armita-anita, خاله زهره, مینا93 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینجا زمین است.
    رسم آدم هایش عجیب است !!!
    اینجا !گم که میشوی....
    به جای اینکه دنبالت بگردند
    فراموشت میکنند!!!

  7. #4063
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    منم با این همه سوالام
    خانومای عزیز من تا حالا تو رستوران یا تو خونه های روستاها یا تو جاهای معمولی املت گوجه تخم مرغ خوردم.همشون بلااستثنا ترش مزه داشت. من هیچ وقت املتام ترش نمیشه
    کسی رمز ترش مزگی املت تخمرغ و گوجه رو می دونید؟؟؟؟
    مطمئنم اب لیمو نمیریزن چون ی بار تو خونه عشایری هم بودیم مطمئنم ابلیمو نریخت.
    ممنون
    تکتم خانم این نوشته را پسندیده.

  8. #4064
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8567
    پسند کرده
    12549
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    منم با این همه سوالام
    خانومای عزیز من تا حالا تو رستوران یا تو خونه های روستاها یا تو جاهای معمولی املت گوجه تخم مرغ خوردم.همشون بلااستثنا ترش مزه داشت. من هیچ وقت املتام ترش نمیشه
    کسی رمز ترش مزگی املت تخمرغ و گوجه رو می دونید؟؟؟؟
    مطمئنم اب لیمو نمیریزن چون ی بار تو خونه عشایری هم بودیم مطمئنم ابلیمو نریخت.
    ممنون
    رب گوجه فرنگی

    حالا بعضی ها رب میزنن گوجه هم میزنن بعضی ها فقط رب و تخم مرغ
    مامی رضا, مینا93, pooneh 007 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما