نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,049 به 4,056 از 4806
  1. #4049
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    296
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    296
    پسند شده
    7003
    پسند کرده
    4087

    ویترین مدال ها

    سلام خانومای عزیز
    یه سوال دارم که فکر کردم اینجا زودتر به نتیجه برسه تا توی منو برای مهمانیها

    برای یه کلاس دانشجویی 25 نفره که کنفرانس دارن میخوام یه چیزی درست کنم که برای میان وعده صبح خوب باشه.امکان پذیرایی با پیش دستی و سرو روی میز ندارن و باید مثل شیرینی جلوشون نگه داریم تا بردارن!!!

    نمیخوام گوشتی باشه مثل پیراشکی...
    خودم به ساندویچ سه گوش با نون تست فکر کردم با فیلینگ پنیر و گردو یا کره و مربا
    اما باید از شب قبل درست بشه!
    نمیدونم چطوره؟

    ممنون میشم راهنماییم کنین
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. #4050
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    مریم جون من پیشنهادم اینه.
    شورینی
    هم مثل شیرینی سرو میشه هم از شب قبل میتونی اماده کنی و دیگه اینکه سرد سرو میشه.
    از همه مهمتر اینکه فکر میکنم با دو یا نهایتا سه برابر مواد میتونی بیشتر از 25 تا درست کنی.
    شما هم که ماشالله هنرمندی مطمئنا اصلا سخت نیست برات.
    خورش بادمجون
     
    hengamehh و *مریم 58 * این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  3. #4051
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    357
    دوستای گلم پرک بادام اهم داریماز کجا میخریو شماهت
    اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم الشریف

  4. #4052
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362
    دوستان توی بحث غذاهای شمالی دیدم که نوشتن از رب به استفاده کردن. من یه مقدار به دارم که می خوام باهاش یه چیز جدید و کاربردی استفاده کنم.
    کسی دستور رب به بلده؟ بعد اینکه این رب به توی چه غذاهایی استفاده میشه؟
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  5. #4053
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2535
    سلام , برای ٣ پیمانه برنج , چند پیمانه مخلوط ( گوشت و کلم ) برای کلم پلو نیاز داریم؟
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  6. #4054
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    مامان الهه91 عزیز :

    فکر میکنم زیاد سبزی تو آش میریزین که خیلی سبز میشه .مقدار مواد مصرفیتون با هم هماهنگ نیست .اینبار مقدار سبزی رو کمتر وتره ی سبزیتون رو هم نسبت به بقیه ی سبزی ها کمتر بریزین .ببینین نتیجه چطور میشه .
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #4055
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز
    من ی مدتی هست ضعف دارم.رفتم دکتر گفت خودتو تقویت کنه. یکی هم بود می گفت گوشت تو شیشه بزار بعد بخور.
    یادمه مادرمم تو شیشه هایمربای بزرگ گوشت و پیاز و اب میزاشت و بعد اونو تو ی ظرف اب می ذاشت تا بپزه.

    منم دیروز این کار رو کردم ولی وقتی دراوردم دیدم شیشه ی ترک بزرگ برداشته.

    حالا کسی می دونه چقدر اب باید تو شیشه ریخت؟؟ تو قابلمه چطور؟؟؟شیشه رو تو قابلمه بخابونیم یا ایستاده بزاریم؟؟
    زیرش زیاد باشه یا ن؟؟؟

    خلاصه ممنون میشم یکی ریز ریز مطلب رو برام بگه
    خانومی ما هم همیشه همین کار رو انجام میدیم.

    اما چند نکته لازمه .

    من فقط وفقط گوشت لخم (بدون چربی واستخوان)و میریزم تو شیشه نه نمک نه پیاز نه آب هیچ کدومشون رو نمیریزم. در شیشه رو محکم میبندم وتو یه قابلمه بزرگ که تا زیر لبه ی شیشه آب قرار بگیره میگذارم. نباید شیشه توش معلق باشه و باید میزان آب با وزن شیشه مناسب باشه تا نیاز به آب مجدد برای توی قابلمه نباشه .چون اگر دوباره آب بریزی شیشه ترک بر میداره ومیشکنه واگر دما خیلی متفاوت باشه شیشه میترکه ....(تجربه شده)
    دمای زیر قابلمه هم باید کم باشه بعد از اینکه جوش اومد وسه چهار ساعتی زمان برای پختش نیازه .بعد از اینکه این زمان گذشت گوشت پخته شده یواش از تو آب در میاریم روی یه حوله قرارش میدیم وصبر میکنیم از داغی بیفته بعد یواش درش رو باز میکنیم. دقت کنین سرد نشه چون باز کردن درش خیلی سخت میشه .بعد آبی که از خود گوشت پس داده شده رو کمی نمک وآب لیمو میزنیم ومیدیم مریض بخوره .البته گوشتش رو هم میدیم. این عصاره خیلی مقویه وبرای تقویت خیلی عالیه .

    این که زیبا جون نوشته دکتر گفته خوب نیست من متعجب شدم چون ما گوشت رو هم که کباب میکنیم همون آب خود گوشت رو میخوریم دیگه مثل خورشت نیست که بگیم موادش رفته تو آبش .

    به نظر من خوردن هر چند وقت یکبارش ضرر نداره .نیاز هست مخصوصا برای بچه هایی که ضعیف هستند خانمهایی که تازه زایمان کردند .افرادی که زیاد مریض میشن وکسانی که جراحی انجام دادند وضعف عمومی تو بدنشون هست . خیلی خوبه .

    مقدار گوشت هم اونقدر زیاد نیست شاید حد دوبار مصرف گوشت روزانه والا بیشتر از 300 گرم فکر نمیکنم باشه .

    ان شاالله هر کی هر چی میخوره بدی هاش ازش جدا شده باشه وخواص خوبش براش مونده باشه . نوش جون
    سالادوسبزیجات
     
    مینا93, Negara, bluesky و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #4056
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2535
    گلم صفحه ٣ _ انواع کمپوت - رو بخون . من ٢-٣ ساله از این روش استفاده میکنم و خیلی هم را ضی هستم. اینم لینکش , اگر درست کار کنه. (کنسرو گوشت خانگی)

    انواع کمپوت
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما