نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5113Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,025 به 4,032 از 4807
  1. #4025
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    17
    سلام دوستان
    شما میدونین کشک خشک را چه جوری میشه استفاده کرد؟

  2. بانک بند ناف
  3. #4026
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط roshani نمایش پست ها
    سلام دوستان
    شما میدونین کشک خشک را چه جوری میشه استفاده کرد؟
    راه اولش استفاده از ابزار سنتي هست كه تو شهرهاي مختلف شكلهاي متفاوت داره
    راه ساده ترش هم اينه كه بشكني به دونه هاي ريزتر و بعد خيس كني
    24 ساعت كه توي آب موند نرم ميشه و ميتوني بريزي توي مخلوط كن همراه با آب و چند دقيقه مخلوط كن رو روشن كني
    اينجوري تبديل به كشك مايع ميشه و بايد حتما بجوشوني و بعد مصرف كني
    بعضي از كشك ها كه از اين راه درست ميشن يه كم دون دون ميشه
    Negara و aydaa این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #4027
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    سلام دوستان میشه بگید تایپک مربوط به باقالی داریممممممممممم نمیدونم عکس و دستورشو کجا بذارم. نخندین
    حتما میگین باقالی چیه که دستور پخت داشته باشه خیلی خوجمزس
    hastiye mamani این نوشته را پسندیده.

  5. #4028
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    134
    پسند کرده
    17
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    راه اولش استفاده از ابزار سنتي هست كه تو شهرهاي مختلف شكلهاي متفاوت داره
    راه ساده ترش هم اينه كه بشكني به دونه هاي ريزتر و بعد خيس كني
    24 ساعت كه توي آب موند نرم ميشه و ميتوني بريزي توي مخلوط كن همراه با آب و چند دقيقه مخلوط كن رو روشن كني
    اينجوري تبديل به كشك مايع ميشه و بايد حتما بجوشوني و بعد مصرف كني
    بعضي از كشك ها كه از اين راه درست ميشن يه كم دون دون ميشه
    اگه اب نریزم میشه؟هربار خاستم برای غذا استفاده کنم اب بریزم؟
    چه جوری نگهداریش نم خراب نشه؟

  6. #4029
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط roshani نمایش پست ها
    اگه اب نریزم میشه؟هربار خاستم برای غذا استفاده کنم اب بریزم؟
    چه جوری نگهداریش نم خراب نشه؟
    اگه آب نريزي كه خشك مي مونه

    خوب معلومه كه بايد موقع مصرف اين كارو بكني
    اگه نميخواي مصرف كني همون خشك نگه داري بهتره

    اگه هم جوشوندي و از مصرف يه وعده ات بيشتر بود بهترين راه فريز كردنه
    ولي سعي كن اندازه مصرفت برداري
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #4030
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    من کشک نیمه خشک رو خورد میکنم اندازه قند . میخورم به به
    اگر خیلی خشک و سفت باشن 2 روز توی آب خیس میکنم و بعد داخل مخلوط کن و سپس ازالک رد میکنم دونه های درشتش رو میگیرم و کشک مایع بدست آمده رو توی ظرف فریزی میریزم و توی فریزر نگهداری میکنم و هر وقت خواستم یه تیکه بر میدارم. البته من قاتل کشک خالی خالی هستم و کمتر غذا باهاش میپزم
    *سایه روشن* این نوشته را پسندیده.

  8. #4031
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    یکی هم به من کمک کنه. باقالی هام سرگردونن
    نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  9. #4032
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    119
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    اگه آب نريزي كه خشك مي مونه

    خوب معلومه كه بايد موقع مصرف اين كارو بكني
    اگه نميخواي مصرف كني همون خشك نگه داري بهتره

    اگه هم جوشوندي و از مصرف يه وعده ات بيشتر بود بهترين راه فريز كردنه
    ولي سعي كن اندازه مصرفت برداري
    یه نکته که مامانم بهم یاد داده:
    اگر کشک رو توی شیشه ریختی و توی یخچال گذاشتی بهتره تا لبه شیشه آب بریزی نگران نباش چیزیش نمیشه وکشک به مرور ته نشین میشه و هر وقت خاستی استفاده کنی آب اضافه که روی سطح بالایی هست خالی کن . اینکار به این دلیله که کشکت توی طولانی مدت کپک نزنه.
    ولی بهترین روش نگهداری فریزررررررررررررررررررررر ررررره
    sama18, hengamehh و *سایه روشن* این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما