نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,009 به 4,016 از 4804
  1. #4009
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86606
    پسند کرده
    75966

    ویترین مدال ها

    ممنونم منصوره عزیزم
    مرسی بابت تجربیات خوبت
    * منصوره * این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4010
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    مامای زهرا جان عزیزم بفرمایید این پست رو در مورد سیر در روغن بخونین:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b467.html
    روغن زیتون خواصش رو افزایش میده و گرنه لزومی نداره حتما از روغن زیتون استفاده بشه

    **
    در مورد بحث گوشت فریزری هم دوستای گلم اگه قطرش کم باشه میشه به راحتی شکوند
    منم خودم بسته 200 گرمی گوشتم رو مثلا نصف یا یک چهارمش رو بخام همین کارو میکنم
    ایدا جون ولی میزان گوشتشون فکر کنم قطرش زیاده
    البته شایدم من درست متوجه نشدم و قطرش کمه
    نمیدونم
    مثلا اون راه نیمه یخ زدایی و برش گوشت رو من برا گوشت یخی به کار میبرم
    یه تیکه یخ به ابعاد مثلا 25 در 25 در 25(یه مکعب اقدی تصور کنین)

    سلام باران جون
    عزیزم اتفاقا صبح همون لینک مفیدی که گذاشته بودی رو خوندم و تصمیم گرفتم درستش کنم ولی چون در مورد نوع روغن مورد استفاده مطمئن نبودم سوال کردم .

    در مورد شکستن گوشت یخزده وقتی گوشت چرخ کرده باشه حتی اگه قطور هم باشه در اثر ضربه یا میشکنه و یا ترک میخوره و در هر دو صورت میشه جداش کرد ولی در مورد گوشت یک تکه ای که خودت گفتی نمیشه از این روش استفاده کرد و باید بذاری کمی یخمکی بشه
    ممنون از جوابت دوست مهربونم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #4011
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساتاشا نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه به سوال من جواب بدید لطفا
    چه جوری میتونم بادمجون کبابی تو فر درست کنم؟؟
    دوست عزیز بادمجونها رو بشور و چاقو رو چند بار مثلا دو سه بار توی بادمجونها فرو کن تا حرارت داخلش یکنواخت پخش بشه بعد بچین توی سینی فر. شعله ی بالا رو روشن کن و سینی رو بزار کف فر. شعله کم باشه تا اروم اروم کبابی بشن.
    اگه شعله ی پایین رو روشن کنی بادمجونها بیشتر میپزن تا کبابی بشن
    خورش بادمجون
     
    باران67, malihejoon773, ساتاشا و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  5. #4012
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    سلام خانوما

    یه سوال دارم و ممنون میشم جواب بدید.

    آیا راهی هست که وقتی برنج رو دم میکنیم ته دیگ نداشته باشیم. اصلا ته قابلمه ته دیگ نبنده. فقط برنج دم کشیده باشه.

    باران67, خاله زهره, بهداد و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  6. #4013
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86606
    پسند کرده
    75966

    ویترین مدال ها

    سلام گل من
    بله که هست
    من همیشه همین کارو میکنم
    برنجو ابکش کردی زیرش زیاد باشه(این زیاد ینی زیاد نیستا.منظور نسبت به شعلع عادی برنج که خیلی کمه اولش زیادتر میذاریم)
    بعد تا بخار جمع شد درشو بردار اب بده کناره ها برنجت (اب به دیواره ها بده)و شعله رو خیلی کم کن و تمام
    پرنسس.م, malih62, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #4014
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8968
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    سلام خانوما

    یه سوال دارم و ممنون میشم جواب بدید.

    آیا راهی هست که وقتی برنج رو دم میکنیم ته دیگ نداشته باشیم. اصلا ته قابلمه ته دیگ نبنده. فقط برنج دم کشیده باشه.


    عزیزم من مامانم دره قابلمه کوچکتر و میزاشت ته قابلمه البته قبلش یه کم آب میریخت در و میزاشت برنج و میریخت . این جوری برنج ها بخار پز میشدن و ته دیگ هم اصلا نداشت .
    باران67, سعیده بانو, malih62 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  8. #4015
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    سلام خانوما

    یه سوال دارم و ممنون میشم جواب بدید.

    آیا راهی هست که وقتی برنج رو دم میکنیم ته دیگ نداشته باشیم. اصلا ته قابلمه ته دیگ نبنده. فقط برنج دم کشیده باشه.

    بعد از ابكش برنج ي بشقاب نشكن مثل استيل به صورت وارونه ته قابلمه ميذاري بعد برنج ميريزي روش و روغن ميدي روش و دم ميذاري ديگه ته ديگ نداري
    سعیده بانو, malih62, Negara و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  9. #4016
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    بعد از ابكش برنج ي بشقاب نشكن مثل استيل به صورت وارونه ته قابلمه ميذاري بعد برنج ميريزي روش و روغن ميدي روش و دم ميذاري ديگه ته ديگ نداري
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهداد نمایش پست ها
    عزیزم من مامانم دره قابلمه کوچکتر و میزاشت ته قابلمه البته قبلش یه کم آب میریخت در و میزاشت برنج و میریخت . این جوری برنج ها بخار پز میشدن و ته دیگ هم اصلا نداشت .
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام گل من
    بله که هست
    من همیشه همین کارو میکنم
    برنجو ابکش کردی زیرش زیاد باشه(این زیاد ینی زیاد نیستا.منظور نسبت به شعلع عادی برنج که خیلی کمه اولش زیادتر میذاریم)
    بعد تا بخار جمع شد درشو بردار اب بده کناره ها برنجت (اب به دیواره ها بده)و شعله رو خیلی کم کن و تمام
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    سلام خانوما

    یه سوال دارم و ممنون میشم جواب بدید.

    آیا راهی هست که وقتی برنج رو دم میکنیم ته دیگ نداشته باشیم. اصلا ته قابلمه ته دیگ نبنده. فقط برنج دم کشیده باشه.

    یادمه ساره جون سالها پیشمی گفت از این سبدهای استیل بخارپز استفاده می کنه و همیشه همه برنج هاش رو داخل اون درست می کنه البته اگر مقدار برنج کم باشه که داخل سبد جا بگیره.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    malihejoon773 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما