نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 4,001 به 4,008 از 4802
  1. #4001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    دوستان سلام
    یه مقداری سیر دارم و با وجود اینکه توی تراس گذاشتم دارن جوونه میزنن. نمیخوام ترشی باهاش درست کنم و با جستجو توی مامی سایت متوجه شدم خرد کردنش و نگهداریش توی روغن بهترین راه برای حفظ بافت و عطرشه و ظاهرا ماندگاری بالایی هم داره . ولی فعلا توی خونه فقط روغن کانولا و مایع لادن دارم . به نظرتون اگه سیر رو توی این روغنها بریزم مشکلی پیدا میکنه یا خوب میشه ؟ ممنون
    دوست عزیز به نظرم تو روغن مایع اگه سرخ بشه ممکنه بعد از مدتی که تو فریزر بمونه 1 کم بو بگیره البته ممکنه
    اما من سیر که زیاد بیارم پوستشو میکنم و میزارم تو فریزر
    1 روش دیگه هم اینه که سیر و بریز تو چرخ گوشت بعد روغن رو بریز تو تابه روغن زیاد حسابی داغ بشه زرد چوبه بریز
    و سیرو بریز توش و تند هم بزن و زود خاموشش کن {البته تو خونه این کارو نکن بوی سیر تا مدتها میمونه}بهتر تو حیاط یا تراس این کارو انجام بده
    سیرو از تو روغن در بیار بریز تو صافی تا روغنش بره
    خیلی خوشمزه میشه توی آش رشته یا کشک بادمجون یا اینگونه غذاها استفاده میشه
    خوراک لوبیا
     
    mami zahra این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #4002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2641
    پسند کرده
    1264
    بهنای عزیز سلام
    دوست خوبم خیلی ممنون از جوابت ولی منظورم این نبود که سیر خرد شده رو با روغن سرخ کنم بلکه منظورم این بود سیر را تقریبا همونجوری که گفتی با چرخ گوشت ریز خرد کرده و توی شیشه ریخته و بعد هم شیشه رو با روغن پر کنم و توی یخچال یا محیط خنک آشپزخونه نگهش دارم تا هم بافت سیر حفظ بشه و هم عطر و بوش .
    حالا برای این منظور پرسیدم اگه از روغن کانولا یا روغن مایع لادن استفاده کنم ایرادی داره ؟
    حتما باید از روغن زیتون استفاده بشه ؟
    maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #4003
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    مامی زهرای عزیز منم مثه شما یک عالمه سیر داشتم

    همه رو توی هاون کوبیدم ریختم توی شیشه و روش رو کامل روغن مایع معمولی ریختم از همون لادن میتونی استفاده کنی

    درب شیشه رو محکم کردم و گذاشتم توی یخچال

    اینجوری هم سیرم جوونه نمیزنه و هم اینکه همیشه سیر حاضر و آماده واسه غذاهام دارم.
    maman_mahya, mami zahra, (ziba) و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  5. #4004
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    خانومی من الان پستتون رو دیدم لزومی نداره از روغن زیتون استفاده بشه
    mami zahra و aydaa این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  6. #4005
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,363
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19102
    پسند کرده
    28831
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    مهربونا من واسه ی مهمونی گوشت چرخ کرده رو فریز کردم به مقداری که واسه اون روز لازم بود حدود یک کیلو ونیم رو توی ی نایلون فریزر صاف کردم البته قطرش زیاد شد...روز مهمونی کاملا یادم رفت این بسته رو ...و از بسته های کوچکتر 200 گرمی استفاده کردم...حالا واسه پخت و پز خودم به این گوشت احتیاج دارم واسه هر وعده حدود 200 گرم..سوالم اینه چطوری از این بسته گوشت رو جدا کنم که یخ زدایی نشه از طرفی هم بتونم راحت ازش گوشت بردارم...(جون من حافظه رو دارین)
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    من هم یک روش خنده دار بگم! اون موقع که ما بچه بودیم و مایکرویو هنوز اختراع نشده بود، مامان من بسته های مرغ یا گوشت رو یکی دو ساعت می ذاشت بیرون بعد با همون کیسه با ضرب پرتاب می کرد روی کف آشپزخانه تا تیکه تیکه بشه. واقعا جواب میده! حالا سوسک شه هرکی به ریش من بخنده!

    شرمنده حالا هم که ماکروفر اختراع شده من هنوز همین کارو میکنم مثلا برای گوشت چرخ کرده که آیدا جون گفتند از فریزر در میارم یکطرف رو محکم نگه میدارم و طرف دیگه شو میزنم زمین راحت میشکنه بعضی وقتها هم که میخوام اندازه مشخصی باشه که مثلا وزن کنم چاقوی خیلی بزرگ رو میزارم رو قسمتی که میخوام و با گوشت کوب روی چاقو میکوبم راحت کنده میشه اینم تجربه من خواهشا مسخره نکنید خو وقت کم دارم دیگه
    (ziba), fahim68, *سایه روشن* و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  7. #4006
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    59
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    478
    سلام دوستان
    میشه به سوال من جواب بدید لطفا
    چه جوری میتونم بادمجون کبابی تو فر درست کنم؟؟

  8. #4007
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    مامای زهرا جان عزیزم بفرمایید این پست رو در مورد سیر در روغن بخونین:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b467.html
    روغن زیتون خواصش رو افزایش میده و گرنه لزومی نداره حتما از روغن زیتون استفاده بشه

    **
    در مورد بحث گوشت فریزری هم دوستای گلم اگه قطرش کم باشه میشه به راحتی شکوند
    منم خودم بسته 200 گرمی گوشتم رو مثلا نصف یا یک چهارمش رو بخام همین کارو میکنم
    ایدا جون ولی میزان گوشتشون فکر کنم قطرش زیاده
    البته شایدم من درست متوجه نشدم و قطرش کمه
    نمیدونم
    مثلا اون راه نیمه یخ زدایی و برش گوشت رو من برا گوشت یخی به کار میبرم
    یه تیکه یخ به ابعاد مثلا 25 در 25 در 25(یه مکعب اقدی تصور کنین)
    aydaa, تپل طلا, * منصوره * و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #4008
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,363
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19102
    پسند کرده
    28831
    ممنونم باران جان من برای گوشت تکه ای هم تیزی چاقو رو میزارم روی گوشت و با گوشت کوب اینقدر روی چاقو میکوبم تا گوشت بشکنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.





  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما