نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,993 به 4,000 از 4802
  1. #3993
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86514
    پسند کرده
    75762

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    مهربونا من واسه ی مهمونی گوشت چرخ کرده رو فریز کردم به مقداری که واسه اون روز لازم بود حدود یک کیلو ونیم رو توی ی نایلون فریزر صاف کردم البته قطرش زیاد شد...روز مهمونی کاملا یادم رفت این بسته رو ...و از بسته های کوچکتر 200 گرمی استفاده کردم...حالا واسه پخت و پز خودم به این گوشت احتیاج دارم واسه هر وعده حدود 200 گرم..سوالم اینه چطوری از این بسته گوشت رو جدا کنم که یخ زدایی نشه از طرفی هم بتونم راحت ازش گوشت بردارم...(جون من حافظه رو دارین)
    ایدا جون کلی خندیدم
    نازی
    الهی
    چه قد کار داشتی که یادت رفته
    گل من ببین عزیزم بذارش تو یخچال تا به ارومی و با دمای سرد یخش باز شه
    میدونی نمیخواییم یخ زدایی بشه
    میخاییم از حالت سفت و سخت و یخیش خارج بشه تا بتونیم با چاقو داخلش بزنیم
    و بعد تا به این حد رسید به راحتی با چاقو میتونین مثل اسفنج برش بزنینش
    من همیشه گوشت برا خورش و چرخی از گوشت یخی برزیلی استفاده میکنم.خیلی اون گوشتا رو دوست دارم.بی چربیه و تمیز و شنیدم که میگن خواص بیشتری هم داره به خاطر شیوه پرورش و کشتار گاو
    خلاصه اون بسته گوشت که بزرگه و قطر زیاد داره رو به همین روش به راحتی تیکه میکنم
    یا بذار تو دما محیط ولی باید سر بزنی تا یخ زدایی نشه
    یه مرحله ای ما بین یخ زدایی و یخ بستگی
    ینی گوشت نرم نیست که موقع برش زدن اذیت بشیم و انقدر یخ و سفت نیست که نشه چاقو داخلش بره
    تو این مرحله به راحتی چاقو میبره گوشتو مثل تیکه اسفنج.بسیار بسیار راحته.
    و چون یخ زدایی انجام ندادیم خواص گوشت بیشتر حفظ میشه
    وفقط اگه حساسی دستکش دستت کن چون دستات خیلی سردش میشه.من حساسا نیستم دستم نمیکنم ولی نوک انکشتام یخ میزنه اخراش دیگه
    تند تند کار کن تا یخش اب نشه
    و سریع پاکت کن بذار فریزر
    پرنسس.م, aydaa, fahim68 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3994
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    مهربونا من واسه ی مهمونی گوشت چرخ کرده رو فریز کردم به مقداری که واسه اون روز لازم بود حدود یک کیلو ونیم رو توی ی نایلون فریزر صاف کردم البته قطرش زیاد شد...روز مهمونی کاملا یادم رفت این بسته رو ...و از بسته های کوچکتر 200 گرمی استفاده کردم...حالا واسه پخت و پز خودم به این گوشت احتیاج دارم واسه هر وعده حدود 200 گرم..سوالم اینه چطوری از این بسته گوشت رو جدا کنم که یخ زدایی نشه از طرفی هم بتونم راحت ازش گوشت بردارم...(جون من حافظه رو دارین)

    من هم یک روش خنده دار بگم! اون موقع که ما بچه بودیم و مایکرویو هنوز اختراع نشده بود، مامان من بسته های مرغ یا گوشت رو یکی دو ساعت می ذاشت بیرون بعد با همون کیسه با ضرب پرتاب می کرد روی کف آشپزخانه تا تیکه تیکه بشه. واقعا جواب میده! حالا سوسک شه هرکی به ریش من بخنده!
    باران67, marzyeh a, fahim68 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #3995
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    راستش منم با لبه ی اُپن آشپزخونه میشکنمش !
    باران67, hengamehh, engineer و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #3996
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    منم روش مامانمو بگم
    مامان من مثلا برای مهمونیها بسته های بزرگ جوجه یا مایه ی کباب درست میکنه و فریز میکنه بعد که میخواد برای مهمونی استفاده کنه از شب قبل از فریزر خارج میکنه و توی یه پارچه ی خیلی بزرگ ضخیم میپیچه و توی اشپزخونه میزاره نه توی یخچال. اینطوری تا صبح نرم میشه و مث یخمک اما کوچیکترین خونابه ای ازش خارج نمیشه. خونابه تمام قوت و جون گوشت و مرغه و اگه ازش خارج بشه و دور بریزیم دیگه خاصیتی نداره.
    بعد اینطوری راحت با دست تیکه تیکه میشه.
    شما هم توی پارچه بپیچ ( میتونی اول دورش روزنامه بپیچی اونم به اب نشدنش کمک میکنه بعد توی پارچه . مامان من توی مسافرتهای تابستون جوجه های یخزده رو اول توی روزنامه میپیچه ) بعد بهش سر بزن وقتی دیدی قابله تیکه شدنه خورد کن و سریع بسته بندیش کن دوباره تا اب نشه.
    خورش بادمجون
     
    باران67, Negara, تپل طلا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  6. #3997
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    263
    پسند کرده
    448
    سمیر جون راه حل شما خوبه اما خانومی من شنبدم روزنامه ها سرب دارن و اینشکلی سربشون به مواد غذایی هم سرایت میکنه که فوق العاده مضره به مامانتونم بگین خدای نکرده اتفاق بدی نیوفته
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #3998
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    راضیه جون روزنامه رو که روی گوشت نمیزارن. دور پلاستیکی میپیچن که گوشت و مرغ داخلش پیچیده شده. خب اون پلاستیک هم بعدا دور انداخته میشه و هیچ تماسی با گوشت نداره
    کلن برای این روش نباید گوشت رو از توی پلاستیکش خارج کرد و هیچ تماسی با هوا نباید داشته باشه
    خورش بادمجون
     
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #3999
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    دوستان سلام
    یه مقداری سیر دارم و با وجود اینکه توی تراس گذاشتم دارن جوونه میزنن. نمیخوام ترشی باهاش درست کنم و با جستجو توی مامی سایت متوجه شدم خرد کردنش و نگهداریش توی روغن بهترین راه برای حفظ بافت و عطرشه و ظاهرا ماندگاری بالایی هم داره . ولی فعلا توی خونه فقط روغن کانولا و مایع لادن دارم . به نظرتون اگه سیر رو توی این روغنها بریزم مشکلی پیدا میکنه یا خوب میشه ؟ ممنون
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  9. #4000
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    در مورد تکه کردن گوشت یا مرغ و یا سبزیجات فریز شده که بسته هاش بزرگه
    من معمولا بسته گوشت چرخ کرده یا مرغ یا حتی سبزیجات رو از فریزر در میارم و توی یه پلاستیک دیگه میذارم و بعد با یه چیز سنگین مثل دسته گوشت کوب برنجی یا بیفتک کوب روش میکوبم چون یخزده هستند ترک میخورن و راحت از محل ترک خورده جداش میکنم و به اندازه مصرفم برمیدارم و بقیه رو توی فریزر میذارم . چون خیلی سریع انجام میشه هیچ مشکلی هم برای گوشت و مرغ ایجاد نمیکنه .
    باران67, aydaa و Negara این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما