نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 393 به 400 از 4802
صفحه 50 از 601 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  1. #393
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=مامای فریده]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "مامای فریده":153cgn63
    میشششششششششششه بگین نسبت گوشت چرخ کرده رو چطوری بخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اخه من هر دفعه گوشت میخرم احساس میکنم یه بویی میده و خوش طمع نیست.

    من همیشه مثلا 2 کیلو گوساله +700 گرم قلوهگاه رو با هم میدم چرخ کنن.

    میشششششششششششششه کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    [/quote:153cgn63]
    دوست عزیز اولا مواظب خرید گوشت گوساله باش مخصوصا که مشهد زندگی میکنی
    دوما نسبتات خوبن چون گوسفندی رو زیادتر بزنی خیلی چرب میشه و بوش بدتر میشه از اینم مطمئن باش گوسفندیت نر باشه
    گوشت تازه بهرحال یه بویی داره ولی نه بوی بد گوشت مونده پس اینم مطمئن شو گوشتت تازه باشه وقتی گوشت فریزر بره به نظر من بوش کمکتر میشه


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #394
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط kopoli
    نقل قول نوشته اصلی توسط نسترن نگارین
    بچه ها مسخر هام نکنید ها من هر وقت قورمه سبزی میپزم مثل قورمه سبزی مامانم و مادرشوهرم نمیشه.تازه من میذارم یک شب رو گاز با حرارت ملایم بپزه ولی نمیدونم چرا طعم دلخواهم رو نمیده.با قیمه هم همین مشکل رو دارم میشه کمکم کنید.
    سلام.همیشه خورشتاتو بذار تو زودپز خیلی خوب میشه.میتونی ی ذره ارد سفید هم با اب سرد قاطی کنی بریزی تو خورشتت
    پختن هردو خورشت داخل زودپز کمی مهارت میخواد، مخصوصا خورشت قیمه که به سرعت له میشه.. به همین دلیل باید یکی دوبار تمرین کرد. برای قوام هردو خورشتت، به جای آرد از ادویه های خورشتی هاتی کارا استفاده کن، اونها از قبل کمی پودر نشاسته هم داخلشون دارند، چون آرد کمی کف سفید اطراف خورشتت ایجاد میکنه و تازه طعم ادویه رو هم نداره
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  4. #395
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی غزال
    من پیش غذایی به اسم sun dried tomato خوردم
    کسی دستورش رو داره به من بگه لطفا
    مواد لازم

    گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
    نمک (اگر دریایی باشه که چه بهتر)

    فر رو در دمای 200 درجه فارنهایت یا 95 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
    کف سینی فر رو با کاغذ روغنی پوشانده، گوجه فرنگی هارو نصف میکنیم، برای مزه دار شدنشون نمک میپاشیم، و در سینی فر قرار میدهیم.
    این فرآیند زمان نسبتا زیادی میگیرد تا زمانی که گوجه فرنگی های ما حالت چرمی پیدا کنند.

    گویا حاصل کار چیز خوشمزه ای باشه!! برای زمانی هم که مقدار زیادی گوجه فرنگی رو دستتان مانده مناسب هست.. اما برای نگهداری مقدار زیادش، دوراه هست، اولین راه ریختن این محصول در یک ظرف دربسته و داخل روغن زیتون هست.
    دومین راه که بلند مدت تر هست گذاشتن در زیپ کیف و داخل فریز هست.

    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #396
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط arezoo*
    دوستان من برای کبابی کردن بادمجان طبق فرمایش شما عزیزان اونارو تو فر گذاشتم ولی مثل روی اتیش نشد من تو سینی فر طبقه بالا با شعله بالایی گذاشتم کارم درست بوده؟
    عزيزم تو طبقه پايين بذار فر بالا و پايينم روشن كن هراز گاهي زير و روش كن روشم روغن بمال با قلمو
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  6. #397
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آلبالو
    اليشكا جان بادمجان بايد پوست گرفته باشه؟
    نه آلبالو جان
    حتما باید با پوست باشه
    بعد از کبابی کردن پوستش رو باید جدا کنی


  7. #398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=پرپرک]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "آلبالو":22b1p351
    اليشكا جان بادمجان بايد پوست گرفته باشه؟
    نه آلبالو جان
    حتما باید با پوست باشه
    بعد از کبابی کردن پوستش رو باید جدا کنی[/quote:22b1p351]

    پس چرا بايد چرب بشه؟

  8. #399
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    والا نمیدونم البالو جان
    من روی گاز کباب میکنم و چرب هم نمیکنم
    تا حالا اینکاررو نکردم و نشنیدم اطرافیانم اینکاررو بکنن


  9. #400
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    به نظر من راحتترین کار رو اجاق کباب کردنه


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 50 از 601 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما