نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 4804
صفحه 5 از 601 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان آقا رادمهر
    من 3 تا سئوال داشتم:

    1) ماهی ، توی فریزر ، تا چند ماه سالم می مونه؟

    2) آیا میشه به گوشت چرخ کرده، پیاز، یا پیاز + سیب زمینی (برای کتلت) اضافه کرد و بعد داخل فریزر نگهداری کرد؟ آیا سالم می مونه؟ تا چند وقت سالم می مونه؟

    3) آیا چغندر (لبو) توی فریزر، خوب و سالم می مونه؟ پخته باشه بهتره یا خام؟
    با تچکر
    من 5 ماه ماهی رو توی فریزر گذاشتم..اا گوشت لطیفی داره بهتره زیاد نمونه...
    گوشت چرخ کرده رو پیاز برنی..اب میندازه..و خیلی خوب نمیشه به خصوص برای کباب..چون تجربه کردم..
    ....3 رو نمیدونم..
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره سربي
    دوستان عزيز كسي نحوه استفاده آواكادو تو غذا ها را ميدونه؟ اگر دستور خاصي داره لطفا" منو راهنمائي كنيد . ميدونم كه خيلي خاصيت داره ولي نميدونم چطوري ميشه ازش استفاده كرد. ممنون ميشم كه منو راهنمائي كنيد

    از آووکادوتاکاکتوس

    اجزای اصلی آشپزی مکزیکی بسیار متنوع هستند برای مثال آووکادو و برگ های آووکادو از پر مصرف ترین اقلام مصرفی در آشپزخانه مکزیکی ها است. مکزیکی ها از برگ های خشک پودر شده آووکادو به عنوان ادویه خوشبو استفاده می کنند خود آووکادوی رسیده را در انواع سس ها، سوپ ها و سالاد ها مصرف می کنند.
    کاکتوس یا نوپال هم از دیر باز در غذاهای مکزیکی کاربرد داشته است. بافت و طعم کاکتوس بسیار شبیه به بامیه است و پس از پخت کامل، شیره لزجی از آن خارج می شود که در لعاب دادن به خوراک های آبدار بسیار مؤثر است.

    نقل قول نوشته اصلی توسط * ستاره *
    عزیزم با سرچش میتونی توی سایتهای مختلف غذاهایی که میشه باهاش درست کرد رو درست کنی..ولی اسونترین راهش اینه که بریزیش توی سالادهات و بخوری....
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lmehrad
    اینم برای ستاره خانوم درباره آوووکادو...ازسایت می شف

    .گوآکامول
    آووكادوها را نصف كرده، هسته آن را خارج كرده و با استفاده از قاشق، گوشت آن را درون يك كاسه بريزيد. فلفل چيلي، گشنيز و پياز را اضافه كرده و با يك چنگال له كنيد. سپس گوجه فرنگی، آب ليمو و نمك را به آرامي با آنها مخلوط كنيد و بچشيد.

    مناسب برای: ۴
    چه چیزی بخرید:
    آووکادو

    خلاصه ای در باره این رسپی:
    در اين گوآكامول ساده و عالي از بهترين آووكادوها استفاده مي*شود كه با چيلي تازه، گشنيز، پياز، گوجه و ليمو ترش مخلوط شده است. براي حفظ رنگ سبز تازه*ي آووكادوها، هسته*ي آووكادوها را در گوآكامول آماده شده قرار دهيد و درست پيش از سرو، آن را خارج کرده و دور بیاندازید.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    199

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوست عزیز برای اینکه سبزی کوکوی فریزری آب نیندازه بهترین کاراینه که وقتی سبزی رو شستید کاملا آبش رو بگیرید وخشک خشک باشه که وقتی خوردش میکنید وتوی فریزر میذارید وموقع استفاده سبزی حالت پودری داشته باشه منم همیشه ازسبزی فریزری استفاده میکنم وهیچ مشکلی ندارم وهیچوقت هم نه آرد ونه جوش شیرین به موادم اضافه نمیکنم برای خشک کردن سبزی هم ازسبزی خشک کن دستی استفاده میکنم چندنکته مهم هم هست که اگررعایت بکنید کوکوسبزی پوک وخوشمزه ای خواهیدداشت
    1-روغن باید حتما کاملا داغ باشه
    2-وقتی موادکوکوروباهم مخلوطکنید که روغن درحال داغ شدنه وبلافاصله درون روغن داغ بریزید حتی برای چنددقیقه هم نباید بعدازمخلوط کردن مواد آن راکناربگذرید
    3-وقتی موادکوکوروداخل روغن داغ ریختید حرارت راکم کرده ودرب آنرا بگذارید بعدازاینکه یک روی کوکوپخت وبرگرداندید دیگرنیازی به گذاشتن درب نیست
    اگرسبزی کوکوروازفریزر درآوردید وکمی یعنی به اندازه یکی دوقاشق آب داشت خیلی مهم نیست واحتیاجی به خالی کردن آن ندارید تعدادتخم مرغها هم درتردی کوکو بسیارموثره
    اگر موادروباهمزن بزنید نتیجه بهتری خواهید گرفت این نتیجه سی وسه سال تجربه آشپزی منه امیدوارم مفید واقع بشه موفق باشید
    ستین این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  5. #36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط toti
    یه سوال:گوشت بوقلمون را چطوری درست می کنند؟
    همه جور درست میکنند..
    خورش...کبابی...توی فر...شنیتسل
    توی سایت انداع غذا با بوقلمون داریم...
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نگهداری پنیر چدار به چه صورتی هست یعنی وقتی بازش میکنیم چند روز و چطور باید نگه داریم

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    پنير چدار بعد را از باز شدن تا حداكثر يك هفته مصرف كنيد
    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    میتوین توی فریزر نگداری کنی...که بعدا استفاده کنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    در ظرف نگهداري پنير چدار بايد بسته باشه تا هوا نخوره
    اگه توي يه هفته مصرف نكردي كيفيتش رو از دست ميده
    بايدتست كني ببيني قابل مصرف هست يا نه
    سعي كن زودتر مصرفش كني
    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrsajjad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    391
    پسند کرده
    201

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نمیدونم این سوالو کجا باید بپرسم . به نظرم به این بخش بیشتر ربط داشته باشه .
    می خواستم طرز تهیه آب گوجه فرنگی رو بدونم . باید پوستشو بگیریم و بعد توی مخلوط کن بندازیم ؟ نمکی ، چیزی نمیخواد ؟ آخه فکر کنم بدون نمک شیرین میشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    دوستم برای چه مصرفی میخوایی؟ اگر می خوای همین جوری بخوری به عنوان نوشیدنی نمک بزنی خوشمزه تره. اگر برای فریز کردن و تو غذا می خوای به نظر من نمک نزن.
    گوجه رو قاچ کن بریز تو مخلوط کن و حسابی لهش کن . بعد بریزش تو یه صافی تا پوست و تخم هاش گرفته بشه. ولی من همین جوری برای تو غذا استفاده میکنم و صافشم نمی کنم!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehrsajjad
    به عنوان نوشیدنی میخواستم مصرف کنم . خواص این نوشیدنی مفید ، داره وسوسه ام میکنه که روزی 1 لیوان مصرف کنم . ولی نمیدونستم دقیقا باید چه جوری درستش کنم .
    ممنون مریم خانومی

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط homa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20
    سلام دوستان
    از سبوس برنج چه استفاده*هایی می*شه کرد؟
    و طرز نگهداری و مصرفش چجوریه؟

    ممنون می*شم راهنماییم کنید
    فرگل جون من قبلا سبوس روتو آب خیس میکردم (چند ساعتی) و آبش رو مصرف میکردم.نگهداریشم در جای خشک و خنکه.
    ممنون هما جان
    آبشو تو چی میشه استفاده کرد؟
    شنیدم خواص داره اما نمی*دونم باهاش چی درست کنم و چجوری!

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    فرگل جان ویتامین B زیادی داره . می تونی آسیابش کنی مثل سماق بپاشی رو غذا یا بزنی به ماست .
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1458
    پسند کرده
    940

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol20
    سلام دوستان
    از سبوس برنج چه استفاده*هایی می*شه کرد؟
    و طرز نگهداری و مصرفش چجوریه؟

    ممنون می*شم راهنماییم کنید
    فرگل عزیز یکی از دوستان من این ایده رو داشت که :سبوس رو در داخل یک کیسه کوچک تمیز که بو نداشته باشه بریز وسرش رو محکم کن و در حین پخت کته داخل برنج بنداز ، با این کار هم از خواص سبوس بهره مند شدی و هم شکل نا خوشایند اونو در برنج نداری . این کار رو میشه برای مواردی مثل سوپ یا آش هم به کار برد . استفاده از سبوس پودر شده برای درمان (ببخشید) یبوست هم مفیده که میشه برای تحمل مزه اون ، همراه ماست مصرف نمود.

صفحه 5 از 601 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما