نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,985 به 3,992 از 4802
  1. #3985
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    کلم برگ رو چه جوری به شکل رشته های خیلی باریک مثلا برای ترشی یا سالاد در میارن؟ خیلی باریک ها...

    نام: 1.jpg نمایش: 206 اندازه: 55.5 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ... رضوان ... و کوئین این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #3986
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    کلم برگ رو چه جوری به شکل رشته های خیلی باریک مثلا برای ترشی یا سالاد در میارن؟ خیلی باریک ها...
    نگارا جان با رنده های چیپس این شکل میشه
    اون رو امتحان کنید
    با رنده چیپس اینجور میشه
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 87573d1405950578-img-20140712-wa0005.jpg
مشاهده: 208
حجم: 47.1 کیلو بایت
    شوید پلو تبریزی
     
    باران67, fahim68, Negara و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  4. #3987
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hastiye mamani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    7277

    ویترین مدال ها

    نگار جون با دستگاه خردکن نایسر دایسر به همین باریکی و رشته های بلند درمیاد
    من همیشه برای سالادام کلمو به همین صورت خرد میکنم .
    سالاد اینجوری خیلی میدوستم.
    ماکارانی
     
    کوئین و hengamehh این نوشته را پسندیده.



  5. #3988
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    با اجازه اساتید و نگارا جون که خودشون استاد هستن، برای اینکه کلم برگ اینطوری رنده بشه نباید برگ برگش کرد اینطوری کار سخت میشه. یعنی اول باید کلم برگ درسته رو داخل دستگاه انداخت یا با رنده چیپس برش داد و بعد این کلمهای ریز شده رو شستشو داد. (البته نمیدونم این کار از نظر بهداشتی درسته یا نه. چون برای قرمه سبزی هم مامان من اول همه سبزیها رو ریز میکنه بعد میشوره)
    موفق باشین
    Negara, aydaa و Shiva Sh این نوشته را پسندیده.

  6. #3989
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200
    ترجيحا مواد غذايي رو به صورت ريز شده شستشو ندين
    اينجوري سطح تماس مواد غذايي با آلودگي بيشتر ميشه و خلل و فرج و جاهايي كه ممكنه ميكروب نفود كنه بيشتر ميشه مخصوصا سبزي
    همه موادي رو كه بايد خرد بشن اول بشورين و بعد خرد كنيد.
    shahla-324, هستی ساغر, مامی رضا و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #3990
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    دوستان گل خانه دار و هنرمند، آیا راهی بلدین که بشه چیپس و سیب زمینی سرخ کرده ای که خودمون درست میکنیم رو تو یخچال نگه داریم و بعد استفاده کنیم و مثل اولش کرانچی و خوشمزه باشه؟؟؟؟ من هرکاری میکنم (حتی بعد یه ساعت که سرد شدن) و دوباره گرمشون میکنم، مزه بیات میدن و اصلا اصلا خوشمزه نیستن و به نگهداریش نمی ارزه. لطفا اگه راهی هست کمکم کنین. ممنونم.
    بچه ها کسی راهکاری نداره برای این؟؟؟؟

  8. #3991
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    مهربونا من واسه ی مهمونی گوشت چرخ کرده رو فریز کردم به مقداری که واسه اون روز لازم بود حدود یک کیلو ونیم رو توی ی نایلون فریزر صاف کردم البته قطرش زیاد شد...روز مهمونی کاملا یادم رفت این بسته رو ...و از بسته های کوچکتر 200 گرمی استفاده کردم...حالا واسه پخت و پز خودم به این گوشت احتیاج دارم واسه هر وعده حدود 200 گرم..سوالم اینه چطوری از این بسته گوشت رو جدا کنم که یخ زدایی نشه از طرفی هم بتونم راحت ازش گوشت بردارم...(جون من حافظه رو دارین)
    باران67 و * منصوره * این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #3992
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط (ziba) نمایش پست ها
    ترجيحا مواد غذايي رو به صورت ريز شده شستشو ندين
    اينجوري سطح تماس مواد غذايي با آلودگي بيشتر ميشه و خلل و فرج و جاهايي كه ممكنه ميكروب نفود كنه بيشتر ميشه مخصوصا سبزي
    همه موادي رو كه بايد خرد بشن اول بشورين و بعد خرد كنيد.
    علاوه بر این من جایی خوندم که وقتی موادرو اول خرد میکنیم و بعد میشوریم تمام مواد مغذی و اب اون ماده رو هم میشوریم و از بین میبریم
    hengamehh, fahim68, Negara و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما