نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5334Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,977 به 3,984 از 4892
  1. #3977
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    738
    میزان امتیاز
    489
    پسند شده
    13202
    پسند کرده
    8974

    ویترین مدال ها

    یک سوال فنی از دوستانی که تا حالا سالاد انار درست کردن
    من فردا مهمون دارم؛ می خوام این سالاد رو هم درست کنم؛ امروز موادش رو مخلوط کنم ؛ سس بزنم ؛ بذارم توی یخچال بد نمی شه؟؟؟ رنگ انار پس نمی ده ؛ بدرنگش کنه؟؟؟؟
    کلا این سالاد بمونه مزه اش بهتره یا اینکه همون روز سرو ؛ همه چی رو مخلوط کنم؟؟؟
    پیشاپیش ممنون
    pooneh 007, باران67 و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  2. #3978
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,521
    میزان امتیاز
    56
    پسند شده
    49855
    پسند کرده
    32601
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    یک سوال فنی از دوستانی که تا حالا سالاد انار درست کردن
    من فردا مهمون دارم؛ می خوام این سالاد رو هم درست کنم؛ امروز موادش رو مخلوط کنم ؛ سس بزنم ؛ بذارم توی یخچال بد نمی شه؟؟؟ رنگ انار پس نمی ده ؛ بدرنگش کنه؟؟؟؟
    کلا این سالاد بمونه مزه اش بهتره یا اینکه همون روز سرو ؛ همه چی رو مخلوط کنم؟؟؟
    پیشاپیش ممنون
    آتوسا جونم رنگ انار پس میده و برای فردا که مهمون داری جالب نمیشه به نظر من انارت رو که وقت میگیره امروز دون کن بزار تو یخچال و فردا همه مواد رو مخلوط کن و سس بزن این سالاد همون روز سرو بشه بهتر هستش
    باران67, atoosa92, * منصوره * و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  3. #3979
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,751
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    8220
    پسند کرده
    4976
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    یک سوال فنی از دوستانی که تا حالا سالاد انار درست کردن
    اتوسا چون صحبتهای پونه ی عزیز رو منم تایید میکنم.
    این سالاد ازون سالادهایی نیست که هرچی بمونه خوشمزه تر میشه. گاهی که بعد از مهمونی سالاد باقیمونده و فردا خوردیم به خوشمزگی ِ تازه ش نیست. دونه های انار که طعم سس رو به خودشون میگیرن دیگه خوشمزه نیستن.
    خورش بادمجون
     
    pooneh 007, باران67, * منصوره * و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #3980
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تکتم خانم آواتار ها
    تکتم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    230
    پسند کرده
    227
    نقل قول نوشته اصلی توسط -sania- نمایش پست ها
    دوستان جان کمک فوری لدفن
    من حمص درست کردم اما تز طعمش اصلا و اصلا واصلاً خوشمون نیووووومد حاالا کاری میتونم باهاش بکنم یا باید راهی سطل آشغال شه؟؟؟؟
    بر عکس شما من خیلی پسندیدم وبه نظرم خیلی سیر کننده بود میتونه جای شام رو بگیره شاید یک دلیلش اینه که ما اینجا زیاد ارده میخوریم.ذائقه خیلیش به عادت برمیگرده.در ضمن یکی از دوستان که گفتند چربه مگه شما به جز چند قاشق ارده مواد روغنی دیگه ای بهش اضافه میکنید؟
    fahim68 و aydaa این نوشته را پسندیده.
    عشق تو سبز است
    مثل خاک که دانه را تنگ در آغوش میگیرد تا سبز شود.

  5. #3981
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2253
    پسند کرده
    2605
    دوستان كسي ميدونه براي شور گل كلم چيكار كنيم زرد بشه من ي بار زردجوبه ريختم ولي خوب نشد
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  6. #3982
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    121
    پسند کرده
    205
    سلام ببخشید یه سوال مبتدی دارم:
    میشه خانمهایی که دستپختشون عالیه برای درست کردن برنج آبکش تعداد بالا کلیه مراحل کار رو برام توضیج بدن؟ کامل با تمام فوت وفن
    و یه دور هم این مدل که قبلا آبکش کنیم بزاریم چند ساعت بعد دم کنیم با تمام ریزه کاری
    ممنون میشم
    حسبنا الله فنعم الوکیل
    نعم المولی و نعم النصیر

  7. #3983
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم بانو* آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    قاره کوچک
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    525
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    دوستان كسي ميدونه براي شور گل كلم چيكار كنيم زرد بشه من ي بار زردجوبه ريختم ولي خوب نشد
    من زردچوبه رو با آب نمکش جوشوندم خوب شده بود اگه نجوشونی بوی زردچوبه میده
    کوئین, Shiva Sh, amir mami و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرآنچه دلم خواست نه آن میشود
    هرآنچه خدا خواست همان میشود

  8. #3984
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    3573
    پسند کرده
    14486
    دوستان گل خانه دار و هنرمند، آیا راهی بلدین که بشه چیپس و سیب زمینی سرخ کرده ای که خودمون درست میکنیم رو تو یخچال نگه داریم و بعد استفاده کنیم و مثل اولش کرانچی و خوشمزه باشه؟؟؟؟ من هرکاری میکنم (حتی بعد یه ساعت که سرد شدن) و دوباره گرمشون میکنم، مزه بیات میدن و اصلا اصلا خوشمزه نیستن و به نگهداریش نمی ارزه. لطفا اگه راهی هست کمکم کنین. ممنونم.
    *سایه روشن* این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما