نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,921 به 3,928 از 4802
  1. #3921
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36124
    پسند کرده
    54995
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اسم یه نوع غذای کوکومانند (!) رو میخوام که سرچ کنم و دستورش رو پیدا کنم
    فکر کنم مال مازندران یا کرمانشاه بود. توش کدوحلوایی و آرد و شکر داشت تاجایی که یادمه. مثل کتلت تو روغن سرخ میشد.

    - - - Updated - - -

    زهرا جون فکر کنم منظورت کاکا هست که دستورش تو غذاهای استان گیلان و مازندران هست
    zahra621 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. بانک بند ناف
  3. #3922
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    من برای درست کردن شیرینی چون روغن جامد حالا از نوع قنادی و یا غذایی در دسترس ندارم کره رو آب میکنم و دوغش رو میگیرم . حالا از اون دوغی که جمع شده و کمی روغن هم روی اون هستش چه استفاده ایی میتونم بکنم که هدر نره . آیا باید بریز مش بیرون یا میتونم استفاده اش بکنم . متشکر میشم که راهنماییم کنید و بگید که دقیقا در چه مواردی می تونم ازش استفاده بکنم .

  4. #3923
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    خانوما من یه سوال دارم ولی مسخره م نکنیدا
    بنده یه مشکل اساسی در زمینه ته دیگ دارم هرکار میکنم ته دیگام ترد و طلایی نمیشه مخصوصا ته دیگ سیب زمینی به جای اینکه طلایی و سرخ شه بیشتر مثه سیب زمینی پخته میشه برشا رم تا جایی که میشه نازک میزنم ولی فایده نداره همیشه نرم و شل و ول میمونه اصلا یه وضی
    خلاصه که هم اکنون نیازمند یاری سبزتونم

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  5. #3924
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86566
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    خانوما من یه سوال دارم ولی مسخره م نکنیدا
    بنده یه مشکل اساسی با ته دیگ دارم هرکار میکنم ته دیگام ترد و طلایی نمیشه مخصوصا ته دیگ سیب زمینی به جای اینکه طلایی و سرخ شه بیشتر مثه سیب زمینی پخته میشه اصلا یه وضی
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتونم
    گلم روغن کم میریزی زیر برنجم از اول کم میذاری باشه؟

  6. #3925
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3312
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط shalizar نمایش پست ها
    من برای درست کردن شیرینی چون روغن جامد حالا از نوع قنادی و یا غذایی در دسترس ندارم کره رو آب میکنم و دوغش رو میگیرم . حالا از اون دوغی که جمع شده و کمی روغن هم روی اون هستش چه استفاده ایی میتونم بکنم که هدر نره . آیا باید بریز مش بیرون یا میتونم استفاده اش بکنم . متشکر میشم که راهنماییم کنید و بگید که دقیقا در چه مواردی می تونم ازش استفاده بکنم .
    چرا عذاتو باهاش درست نمی کنی خانمی؟تو غذات بزن...من حتی تخم نیمرو هم میدرستم باهاش
    پیتزا
     
    shalizar این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  7. #3926
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3312
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh-ech نمایش پست ها
    خانوما من یه سوال دارم ولی مسخره م نکنیدا
    بنده یه مشکل اساسی در زمینه ته دیگ دارم هرکار میکنم ته دیگام ترد و طلایی نمیشه مخصوصا ته دیگ سیب زمینی به جای اینکه طلایی و سرخ شه بیشتر مثه سیب زمینی پخته میشه برشا رم تا جایی که میشه نازک میزنم ولی فایده نداره همیشه نرم و شل و ول میمونه اصلا یه وضی
    خلاصه که هم اکنون نیازمند یاری سبزتونم
    من اول کمی آب رو با روغن و کمی نمک (می شه تو آب حل کرد و ریخت کف قابلمه) می ریزم داخل قابلمه درحالی که شعله ش زیاده سیب زمینی ها رو می چینم و حدود 1 مین می ذارم با شعله متوسط به بالا بمونه و برنجم می ریزم روش...و متوسط می ذارم تا حدود 10 مین و بعد از اینکه به بخار افتاد شعله رو کم می کنم و وقتی موقع دم کردن رسید دم کنی می ذارم و تکه کره یا روغن خودمونی می ذارم روش...
    اینکه کفش روغن خالی نمیریزم از نظر کالری خیلی عایل می شه...
    پیتزا
     
    باران67, کوئین, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  8. #3927
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    گلم روغن کم میریزی زیر برنجم از اول کم میذاری باشه؟
    راستش روغن زیاد نمی ریزم عزیزم حداکثر دو قاشق بعدم سیب زمینیا رو می چینم ته قابلمه یه مین شعله رو زیاد میکنم و بعدش برنج رو می ریزم و دیگه زیرشو کم کم میکنم اینجوریه که همیشه سیب زمینی اب پز تحویل میگیرم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  9. #3928
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    362
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    من اول کمی آب رو با روغن و کمی نمک (می شه تو آب حل کرد و ریخت کف قابلمه) می ریزم داخل قابلمه درحالی که شعله ش زیاده سیب زمینی ها رو می چینم و حدود 1 مین می ذارم با شعله متوسط به بالا بمونه و برنجم می ریزم روش...و متوسط می ذارم تا حدود 10 مین و بعد از اینکه به بخار افتاد شعله رو کم می کنم و وقتی موقع دم کردن رسید دم کنی می ذارم و تکه کره یا روغن خودمونی می ذارم روش...
    اینکه کفش روغن خالی نمیریزم از نظر کالری خیلی عایل می شه...
    مرسی از راهنماییت عزیزم حتما این روشو امتحان میکنم فقط شما تا وقتی که برنج بخار نکنه درشو نمیذاری؟؟ من از همون اول که برنجو ریختم درشو با دم کنی میذارم کارم اشتباهه؟!؟

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما