نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,913 به 3,920 از 4804
  1. #3913
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران هزار رنگ
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    221
    سلام دوستان برای پخت قیمه نثار برای12 نفر چند کیلو گوشت لازمه عزیزان؟برای شب میخوام مهمون دارم.ممنون

  2. #3914
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahla67 نمایش پست ها
    سلام دوستان برای پخت قیمه نثار برای12 نفر چند کیلو گوشت لازمه عزیزان؟برای شب میخوام مهمون دارم.ممنون
    با اجازه مانا جان من این سوالو قبلا ازشون پرسیده بودم
    گفتن این غذا برنج و گوشته
    برا هر نفر بین 100 تا 150 گرم در نظر بگیرین
    البته خب بسته به خوراک ادم ها هم داره
    من خودم همیشه گوشتو کمتر میزنم چون خودم خیلی گوشت کم میخورم
    mahla67 و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

  3. #3915
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    خانومای باسلیقه و هنرمند، میشه نکته های پخت یه کتلت خوب رو توضیح بدین؟ چی باعث میشه وابره یا ترک بخوره؟ دمای روغن و نسبتهای مواد رو اگه ممکنه بگین و اینکه مثلا اگه اولین کتلت رو تو روغن انداختیم و دیدیم وارفت یا ترک خورد اشکالش از چی بوده و برای ادامه کار چی رو باید اصلاح کنیم؟ من به تاپیک کتلت سر زدم ولی متوجه نشدم که خانومای هنرمند چطوری این همه کتلت رو خوب و عالی تحویل میدن و چون میخوام تعداد زیادی کتلت درست کنم موندم نسبت مواد رو چطوری انتخاب کنم تا مشکلی پیش نیاد. یعنی دچار سندرم استرس حاد کتلتی شدم.
    ممنونم از توجهتون

  4. #3916
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86582
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    خانومای باسلیقه و هنرمند، میشه نکته های پخت یه کتلت خوب رو توضیح بدین؟ چی باعث میشه وابره یا ترک بخوره؟ دمای روغن و نسبتهای مواد رو اگه ممکنه بگین و اینکه مثلا اگه اولین کتلت رو تو روغن انداختیم و دیدیم وارفت یا ترک خورد اشکالش از چی بوده و برای ادامه کار چی رو باید اصلاح کنیم؟ من به تاپیک کتلت سر زدم ولی متوجه نشدم که خانومای هنرمند چطوری این همه کتلت رو خوب و عالی تحویل میدن و چون میخوام تعداد زیادی کتلت درست کنم موندم نسبت مواد رو چطوری انتخاب کنم تا مشکلی پیش نیاد. یعنی دچار سندرم استرس حاد کتلتی شدم.
    ممنونم از توجهتون
    گلم اگه طیق دستور کتلت خانم گل اور که من گذاشتم کار کنین و بخونینش تمام این نکات که میخایین تو نکات ایشون بود و منم نوشتم.
    واقعا کتلتش عالی میشه
    من خیلی دوسش دارم
    malihejoon773 و کوئین این نوشته را پسندیده.

  5. #3917
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    مهربونا کسی میدونه بهترین روش پختن کبک چیه؟ی بار مارینه کردم بعد کباب کردم یکم سفت بود ...حالا دوست دارم ی روش دیگه رو امتحان کنم ...موادی که میتونه نرم و مزه دارش کنه به نظرتون چیه؟تو فر بزارم ؟
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #3918
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *ARMITA* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    1,051
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    7778
    پسند کرده
    9661
    دوستیای عزیز سوال
    ما همیشه چیکن استروگانف رو برای خودمون که درست میکنیم نزدیک زمان سرو هست وتا حالا مشکلی نداشتم
    حالا برای یک مهمونی که تو خونه ی خودمون نیست میخوایم این غذا رو درست کنیم و چون کارها برای اونروز زیاده میخوام بدونم میشه از شب قبل درستش کرد بعذ گرمش کرد؟ بد نمیشه تو یخچال بمونه؟ یا مواد رو جدا جدا درست کنم بعد تو یخچال بزارم اونجا که بردم گرم کنم سس رو بریزم روش؟
    دیگه نمیدونم شما یه راهکار بدین؟ اصلا داغ باید سرو کنم برای مهمونی؟
    یه سوا ل دیگم اینکه میشه سس سفید رو گرم کرد آیا؟نمیبره اگه توش خامه باشه؟
    فقط یکم اورژانسی سوالم اگه زود جواب بدین
    یه دنیا ممنون
    * منصوره *, hengamehh و shahla-324 این نوشته را پسندیده.
    من يک اسفندیم
    نه به آساني عاشق مي شوم و نه وقتي عاشقم ، به آساني از عشقم دست ميکشم
    من ملکه ی احساسم

  7. #3919
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,060
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36126
    پسند کرده
    55001
    آرمیتا جون می توانید مواد قارچ و گوشت را جدا درست کنید روز مهمانی مواد را با همراه سس تازه سرو کنید اگر می خواهید سس سفید را گرم کنید باید با شیر گرمش کنید مجددا شیر بریزید بگذارید رو گاز و هم بزنید بدون خامه و کره البته به نظرم تازه درست کنید خیلی بهتره
    *ARMITA*, باران67, elmira.t و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #3920
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    اسم یه نوع غذای کوکومانند (!) رو میخوام که سرچ کنم و دستورش رو پیدا کنم
    فکر کنم مال مازندران یا کرمانشاه بود. توش کدوحلوایی و آرد و شکر داشت تاجایی که یادمه. مثل کتلت تو روغن سرخ میشد.

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط zahra621 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۲ در ساعت ۰۹:۰۴ قبل از ظهر

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما