نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,889 به 3,896 از 4808
  1. #3889
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    دوستان سلام. یه سوال

    کاربرد جوز هندی در غذاها چیه؟ امروز خریدم ونمیدونم توی چی باید بریزم.

    ممنون میشم کمک کنید.
    من جوز هندی رو توی کیک رنده میکنم و از اسانس دیگه ای استفاده نمیکنم. البته در حد خیلی کم یعنی اندازه ی نوک قاشق چایخوری. چون اونقد معطره که همون اندازه ش هم کیک رو خوشبو میکنه.
    خورش بادمجون
     
    malihejoon773, atoosa92, کوئین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #3890
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    دوستان سلام. یه سوال

    کاربرد جوز هندی در غذاها چیه؟ امروز خریدم ونمیدونم توی چی باید بریزم.

    ممنون میشم کمک کنید.
    يكي ديگه از كاربردهاي جوز هندي اينه كه براي سيب زميني سرخ شده استفاده ميكنند روغن كه داغ شد كمي جوز هندي داخلش رنده ميكنيم بعد سيب زمينيهاي خلالي رو داخلش ميريزيم
    اينجوري سيبها پف ميكنه و پوك و پفكي و خوشمزه ميشه
    malihejoon773, atoosa92, کوئین و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  4. #3891
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    راستی کمپوت گلابیم کپک زده دوسه تا گلابی روش !
    توشم اب لیموی تازه ریختم (موقع جوش اخرش) گلاب و هل و زعفرون هم داره !
    چیکارش کنم ؟

  5. #3892
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9755
    پسند کرده
    6500
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    راستی کمپوت گلابیم کپک زده دوسه تا گلابی روش !
    توشم اب لیموی تازه ریختم (موقع جوش اخرش) گلاب و هل و زعفرون هم داره !
    چیکارش کنم ؟
    تمام قسمت های کپک زده رو بردارید و جدا کنید. ( دقت کنید که حتی قسمت خیلی کمی ازش هم نمونه)
    بعد بهش مجددا شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید تا بجوشه و شکر توش حل بشه.

    معمولا کپک دو تا علت میتونه داشته باشه.

    1- شکر کم.
    که با افزودن شکر این مشکل حل میشه.

    2-وجود بعضی از میکرب ها

    . که با جوشاندن از بین میرن.

    پس همونطور که گفتم شکر اضافه کنید و بزارید بجوشه تا هم شکر حل بشه و دیگه کپک نزنه.
    tarsim88, *سایه روشن*, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  6. #3893
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    مرسی ملیحه جان
    فک میکنم همون احتمال اول باشه البته من بجای شکر با پودر نبات درست کردم (اخه برای بعد زایمانم میخوام برای بیمارستان)... ممکنه از این باشه یا همین نباتشو بیشتر بریزم و بذارم بجوشه ؟
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

  7. #3894
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9755
    پسند کرده
    6500
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    مرسی ملیحه جان
    فک میکنم همون احتمال اول باشه البته من بجای شکر با پودر نبات درست کردم (اخه برای بعد زایمانم میخوام برای بیمارستان)... ممکنه از این باشه یا همین نباتشو بیشتر بریزم و بذارم بجوشه ؟

    بله اگر قسمت های کپک رو کاملا جدا کنید و نباتش رو بیشتر بریزید و بزارید بجوشه دیگه کپک نخواهد زد.

    انشاالله به سلامتی نی نی خوشگلتون رو بغل بگیرید.
    باران67, *سایه روشن* و الهام بانو این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  8. #3895
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    161
    سلام.خانما اگه مرغ دوروز تو مواد بخوابونم مزش بد میشه؟؟؟؟؟میخام مرغ شکم پر بذارم اونوقت مهمونام نمیدونم کی میرسن شاید امشب بیان شاید فردا شب اگه الان بذارم تو مواد برفرض اینکه فرداشب بیان تا اون موقع خراب میشه؟؟؟آخه قطعی نمیگن کی میان کههه


    لطفاااجواب
    خدایا پناهم باش

  9. #3896
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهرافروز آواتار ها
    زینب
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    3287
    پسند کرده
    3526
    [QUOTE=sheyda*;1192933]سلام.خانما اگه مرغ دوروز تو مواد بخوابونم مزش بد میشه؟؟؟؟؟میخام مرغ شکم پر بذارم اونوقت مهمونام نمیدونم کی میرسن شاید امشب بیان شاید فردا شب اگه الان بذارم تو مواد برفرض اینکه فرداشب بیان تا اون موقع خراب میشه؟؟؟آخه قطعی نمیگن کی میان کههه


    لطفاااجواب

    عزیزم من بارها اینکارو کردم فقط حتما طبقه بالای یخچال بذار مطمئن باش اصلا طعم مرغ بعد پخت بد نمیشه حتما به موادت نمک هم بزن
    sheyda* این نوشته را پسندیده.




    معبودا به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن تا کوچکی آنچه ندارم نا آرامم نکند . .

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما