نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,881 به 3,888 از 4808
  1. #3881
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هر وقت گوجه رو روی حرارت خیلی کم اجاق گاز کباب میکنم آبداره.20-25 دقیقه هم میذارم اما مثل رستوران ها خشک نمیشه.چیکار کنم؟
    بهناز جان اشکال کار شما همینجاست که روی شعله ی کم کباب میکنید. اینطوری بجای اینکه گوجه کباب بشه، پخته میشه و اب میندازه.
    حتما از گوجه ی سفت استفاده کن. چون گوشتش باید سفت باشه و خیلی رسیده و له شده نباشه
    بعدم گوجه اگه درشت بود بهتره از وسط نصفش کن و سیخ بزن. بعد هم روی شعله ی زیاد کباب کن. کلن یکی دو دقیقه بیشتر نیازی نیست گوجه کباب بشه. مرتب اینور اونورش کن که همه جاش کباب بشه و نسوزه.
    ولی روی زغال زمان بیشتری میبره مثلا 5 دقیقه. ولی دیگه 20 دقیقه خیلی زیاده.
    خورش بادمجون
     
    shalizar, پرنسس.م و کوئین این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #3882
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها من برای بار اول میخوام میگو درست کنم. چه پیشنهادی دارید که از همه بهتر باشه؟ و پسرکوچولوی بد غذای منم خوشش بیاد و بخوره؟
    چون برای اولین بار بهش میخواهید میگو بدید من میگو سوخاری رو پیشنهاد میکنم. چون بچه ها با غذاهای این مدلی ارتباط بهتری میگیرن تا غذا.
    دستورش توی سایت هست. میگو رو حتما قبلش مزه دار کن. بعدم با ارد سفید بعد تخم مرغ بعد ارد سوخاری کاور کن.
    بزار ببینم دستورم رو پیدا میکنم...
    http://mamisite.com/forum/blogs/b200.html
    این لینک دستورش توی وبلاگ خودم.
    خورش بادمجون
     
    shalizar, پرنسس.م و Negara این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #3883
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    کرمان(سیرجان)
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    162
    سلام من میخوام با خمیر جادویی خمیر پیتزا درست کنم فریز کنم میشه اندازه قالب پیتزا پهنش کنم و کمی حرارت بدمش تو فر بعد فریز کنم؟ تو چی بزارمش و فریز کنم ممنون
    خداروشکررررر

  5. #3884
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sheyda* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    یزد-قم-تهران :دی
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    205
    پسند کرده
    161
    سلام خدمت خانم های هنرمند.یه راهنمایی میخواستم
    خانواده شوهر خواهرم دارن میان خونم.دفعه اولیه که میخان بیان.تقریبا ده نفری میشن.میخواستم ببینم اگه بخام مرغ شکم پر درست کنم چندتا مرغ میخاد.من تاحالا درست نکردم بچه شیر هم دارم میترسم خوب از آب نیاد.میخواستم ببینم لم خاصی داره.چه کاراییشو میشه از قبل درست کرد؟یا پلو خوروش بهتره؟کمک
    خدایا پناهم باش

  6. #3885
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9762
    پسند کرده
    6503
    دوستان سلام. یه سوال

    کاربرد جوز هندی در غذاها چیه؟ امروز خریدم ونمیدونم توی چی باید بریزم.

    ممنون میشم کمک کنید.
    باران67 و pooneh 007 این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  7. #3886
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86794
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    به نقل از کتاب مستطاب اشپزی:
    جوز بویا
    میوه درختی است که بومی جنوب هند و جزایر مالزی و اندونزی و ان نواحی اقیانوسیه است.
    ان را جوز هندی هم مینامند ولی جوز هندی در زبان عربی به معنای نارگیل است و بردن جوز بویا برای ان نامی بهتر است.)
    پوست ان عطر دیگری دارد و ان را جداگانه میسایند.
    اندکی دشت تر از فندق بیضی شکل و قهوه ای رنگ و پوست گرفته است.
    ماده جوز بویا نرم است و با رنده تراشیده میشود.
    در اشپزی هندی و اروپایی و در شیرینی پزی مصرف میشود.
    داشتن چند دانه جوز بویا در اشپزخانه کافی است.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۷/۰۲ در ساعت ۰۸:۲۰ بعد از ظهر
    pooneh 007, کوئین, *سایه روشن* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #3887
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    دوستان سلام. یه سوال

    کاربرد جوز هندی در غذاها چیه؟ امروز خریدم ونمیدونم توی چی باید بریزم.

    ممنون میشم کمک کنید.
    ملیحه جون شما خودتون استادین ولی با اجازه، جواب میدم. من در سوسیس و کالباس خونگی و لازانیا حتما از جوز هندی استفاده میکنم. برای لازانیا خیلی عالیه چون مزه اش با مزه کوکوی ماکارونی متفاوت میشه. حتی برای بعضی شیرینیها ازش استفاده میکنم. مثلا دوناتس با جوز هندی خیلی خوشمزه تره یا گاهی وقتا با هل و زعفران به کیک اضافه میکنم و از وانیل استفاده نمیکنم. اینطوری طعم متفاوتی به کیکها و شیرینیها میده ولی باید دقت کنین که استفاده از 7 تا 12 گرم بیشتر باعث مسمومیت میشه. بهترین نوع مصرف اون هم اینه که دونه هاشو بخرین و خودتون در موقع استفاده رنده کنین. چون پودر شده اش وقتی میمونه عطر و طعم قبل رو نداره. موفق باشین.
    malihejoon773, pooneh 007, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3888
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانـــو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1218
    پسند کرده
    320
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    دوستان سلام. یه سوال

    کاربرد جوز هندی در غذاها چیه؟ امروز خریدم ونمیدونم توی چی باید بریزم.

    ممنون میشم کمک کنید.
    دوست عزیز
    تو مرغ هم فوق العادس وقتی مرغ رو پخته و بعد سرخ کنید در انتها از کمی جز هندی استفادهکنید و چند دقه در تابه رو بگذارید فوق العاده میشه طمع و بوی غذا تون کاملا متفاوت میشه و خاص و خوشمزه فقط من شنیدماستفادهبیشتر از نه گرم خوب نیست هر چند نه گرم تقریبا دو جوزهندی اس که من برای مرغ همین یک دونم گاهی زیادی میشه براش
    malihejoon773, کوئین, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگاهم به آسمان است...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما