نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,865 به 3,872 از 4808
  1. #3865
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13225
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    باران جان میشه درباره این کتاب توضیح بیشتری بدید شاید منم پیداکردم که بخرمش


    ممنون
    مونا جون
    اینم توضیحات در مورد کتاب
    کتاب مستطاب آشپزی - ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد
    اینم عکسش
    نام: 1_634859954791604223_s.jpg نمایش: 208 اندازه: 9.1 کیلو بایت


    قیمتش هم الان سرچ کردم ؛ ظاهرا شده ۱۴۵۰۰۰ تومان(البته ۲ جلدیه)
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  2. بانک بند ناف
  3. #3866
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    کتابش همینه که اتوسای عزیزم گذاشتن
    ممنونم اتوسا جان
    این کتاب عشق منه ولی خب گرونه
    و برا همین سعی میکنم هر چی نکته داره یا دستور خوب به مرور با خوندن تاپیک ها واردشون کنم.
    پس با مامی سایت همراه باش
    گلم این روش رو میگن بلانچ کردن
    و روش صحیح فریز کردنه
    گلم خام هم میشه
    من گاهی خام هم گذاشتم تو فریزر .هیچ مشکلی نداره
    خاله زهره و Nicole68 این نوشته را پسندیده.

  4. #3867
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    ممنون خانم خانمای کدبانو - دوستون دارم هزارتا
    برای اینکه مدیر نیاد کلمآ به تاریخ پیوند بزنه صلوات --

    واما تشریف بیارید درباره فریز کردن تره هم یه توضیحاتی بدید آهان حالا که اینقده کدبانو هستید در باره لواشک درست کردنم توضیح بدید ----بزرگی دیگه خرج داره
    ممنون

  5. #3868
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    ممنون خانم خانمای کدبانو - دوستون دارم هزارتا
    برای اینکه مدیر نیاد کلمآ به تاریخ پیوند بزنه صلوات --

    واما تشریف بیارید درباره فریز کردن تره هم یه توضیحاتی بدید آهان حالا که اینقده کدبانو هستید در باره لواشک درست کردنم توضیح بدید ----بزرگی دیگه خرج داره
    ممنون

    من تره روخورد میکنم داخل کیسه فریزر میریزم همین

    اینم تاپیک لواشک

    انواع لواشك

    دوست عزیز سمت چپ بالای صفحه اصلی دگمه سرچ داریم
    aydaa, ماناسهیل و shalizar این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #3869
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    دوستان شما چجوری از گندم پرک و جوپرک هایی که بسته بندی و کارخونه ای هستن استفاده میکنید؟ میشوریدشون؟ پاکشون میکنید؟
    به نظر میرسه گاهی ناخالصی (چوب و اینا ) دارن ولی وقتی هم که میشورمشون تمام لعابش میره انگار

  7. #3870
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    بچه ها من خورشتمو زیادییی ترش کردم.یه کم شکر ریختم بهتر نشد.بجز شکر راهی نداره؟

  8. #3871
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    دوستان شما چجوری از گندم پرک و جوپرک هایی که بسته بندی و کارخونه ای هستن استفاده میکنید؟ میشوریدشون؟ پاکشون میکنید؟
    به نظر میرسه گاهی ناخالصی (چوب و اینا ) دارن ولی وقتی هم که میشورمشون تمام لعابش میره انگار
    من پاک می کنم و می شورم.چون سال ها قبل توی بسته بندیش جوجوهای ریز دیدم و از اون به بعد حتما می شورمش اونم دو سه بار ولی تا به حال حس نکردم لعابش بره البته من زیاد هم می زنم که جو یا گندم کاملا له بشن و به همین دلیل همیشه سوپ یا آش هام لعاب دار هستن
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    hengamehh, helia59, zahra621 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3872
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    دوستان شما چجوری از گندم پرک و جوپرک هایی که بسته بندی و کارخونه ای هستن استفاده میکنید؟ میشوریدشون؟ پاکشون میکنید؟
    به نظر میرسه گاهی ناخالصی (چوب و اینا ) دارن ولی وقتی هم که میشورمشون تمام لعابش میره انگار
    عزیزم من هیچوقت تا حالا نشستم و پاک نکردم.البته تا حالا با جوجو مواجه نشدم.البته من چای و لیمو عمانی رو هم نمیشورم.ولی خیلیا حساسن و میشورن.
    zahra621 و Negara این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما