نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,857 به 3,864 از 4802
  1. #3857
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    فائزه جان مال منم همینجوری شده,استفاده هم میکنم مشکلی ندارمحالا دیگه نمیدونم اشکال داره یا نه
    مرسی عزیزم.منم مشکلی ندارم ولی گفتم بپرسم.ولی اگرم میگفتین اشکال داره خودم خالی خالی میخوردم از بس سخته سیر پوست کندن و.....
    پیتزا و پیراشکی
     
    محیا خانوم و aydaa این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3858
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1413
    پسند کرده
    99
    نه عزیزم روغن مایع ها توی دمای یخچال جامد میشن من گوجه خشک درست کردم توی روغن زیتون مایع اونم توی یخچال جامد میشه ولی واجب نیست توی یخچال هم باشه حتما اما همینجوری هم میتونی استفاده کنی خراب نیست
    ...
     
    محیا خانوم و faezeh gool این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  4. #3859
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586
    نقل قول نوشته اصلی توسط zhaleh2011 نمایش پست ها
    نه عزیزم روغن مایع ها توی دمای یخچال جامد میشن من گوجه خشک درست کردم توی روغن زیتون مایع اونم توی یخچال جامد میشه ولی واجب نیست توی یخچال هم باشه حتما اما همینجوری هم میتونی استفاده کنی خراب نیست

    عزيزم گوجه خشك براي چه كاري توي روغن مايع نگه ميداري
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  5. #3860
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    خانم گلیای با معرفت یه کمک !!! آیا کسی تا حالا فلفل دلمه را فریز کرده ؟؟؟؟میشه یعنی آیا ؟؟؟؟

  6. #3861
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا 18 نمایش پست ها
    خانم گلیای با معرفت یه کمک !!! آیا کسی تا حالا فلفل دلمه را فریز کرده ؟؟؟؟میشه یعنی آیا ؟؟؟؟
    بله عزیزم
    من این کارو میکنم
    عالی هم هست
    خرد کن
    فریز کن
    تو پلاستیک فریزری میریزم هر بار برا مصرف به اندازه دلخواه با دستم میکنم و مصرف میکنم(راحت از هم جدا میشه.ابکی نیست که فشرده شه و به هم بچسیه)
    malihejoon773 و فرشته .ب این نوشته را پسندیده.

  7. #3862
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    بله عزیزم
    من این کارو میکنم
    عالی هم هست
    خرد کن
    فریز کن
    تو پلاستیک فریزری میریزم هر بار برا مصرف به اندازه دلخواه با دستم میکنم و مصرف میکنم(راحت از هم جدا میشه.ابکی نیست که فشرده شه و به هم بچسیه)



    مرسی عزیز که اینقده زود جوابما دادی- فقط دو تا سهاله دیگه
    اولا زمانش مهم نیست الان فریز کنم تا زمستون خراب نمیشه
    دوم من همه مواد تو این ظرفای مخصوص فریز ، فیریز می کنم فلفل دلمه را هم میشه ؟؟؟؟ اگه به اندازه مصرف چند دفعه تو یه طرف باشه موقع استفاده میشه به مقدار لازم جداکنم

    بازم ممنون خانم گلی
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #3863
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86541
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    عزیزم اولا که جواب دادن چیزی که شاید اطلاعاتی در موردش داشته باشم که وظیفه س کار خاصی نکردم
    من طبق کتاب مستطاب آشپزی مواد رو فریز میکنم

    (میشورم.خرد میکنم.1 دقیقه تو اب جوش میجوشونم و فورا میندازم تو اب یخ بعد خشک میکنم و تو نایلون میریزم)
    راستش فکر کنم جدا کردم از ظرف سخت باشه چون تو پاکت که باشه راحت میشه یه قسمتشو شکست و استفاده کرد
    ر
    طبق این کتاب تا 8 -10 ماه فلفل دلممه ای قابل نگه داری هست
    ... رضوان ..., amir mami, malihejoon773 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3864
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    عزیزم اولا که جواب دادن چیزی که شاید اطلاعاتی در موردش داشته باشم که وظیفه س کار خاصی نکردم
    من طبق کتاب مستطاب آشپزی مواد رو فریز میکنم

    (میشورم.خرد میکنم.1 دقیقه تو اب جوش میجوشونم و فورا میندازم تو اب یخ بعد خشک میکنم و تو نایلون میریزم)
    راستش فکر کنم جدا کردم از ظرف سخت باشه چون تو پاکت که باشه راحت میشه یه قسمتشو شکست و استفاده کرد
    ر
    طبق این کتاب تا 8 -10 ماه فلفل دلممه ای قابل نگه داری هست


    باران جان میشه درباره این کتاب توضیح بیشتری بدید شاید منم پیداکردم که بخرمش
    راستی ببخشید فلفل دلمه را هم باید قبل فریز بجوشونم یا همونطور خام میشه فریز کرد ؟؟؟

    ممنون
    ویرایش توسط مونا 18 : ۱۳۹۳/۰۶/۲۵ در ساعت ۰۳:۳۵ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما