نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,849 به 3,856 از 4808
  1. #3849
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28912
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    1دوستان میخوام خیار شور درست کنم من همیشه با آبجوش سرد شده خیار شور درست میکنم سوالم اینه که دلیل اینکه روی خیار شور یه لایه سفید میبنده چیه ؟ (کپک نیست) . ممنون میشم قلق خوب دراومدن خیار شورتون رو برام بگید.

    *********************************
    مانا سهیل جون مهمترین عامل برای خوب شدن خیار شور اینکه هوا نکشه و در ظرف کاملا کیپ باشه .
    اگه خیار ریز باشه و بتونی تو بطریهای آب معدنی بنداری خیلی خوب میشه.
    من برای خیار شور چند تا دونه گلپردرسته هم میندازم خوش طعم میشه.
    shabnamak, ماناسهیل, shalizar و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  2. #3850
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    ممنونم عزیران از راهنماییتون ولی احتمال میدم اون لایه نمک باشه چون مطمئنم کپک نیست میشه میزان نمک داخل خیار شور رو هم زحمت بکشید بنویسید احتمالا من زیاد نمک میریزم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #3851
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    9761
    پسند کرده
    6500
    دوستان سلام.

    من میخوام برای 5 نفر خورشت فسنجون درست کنم. چقدر باید گردو بخرم؟(پنج نفر مهمون رودربایستی دار)

    و سوال دوم اینکه درسته که میگن گردوهای قدیمی تر و سیاه تر روغن بیشتری پس میدن؟

    ممنون میشم جواب بدید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  4. #3852
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    ملیحه جون تا اساتید بیان من تجربه خودم و بگم من واسه هر نفر 5 تا گردو در نظر میگیرم یکی از کسایی که همیشه فسنجوناش خوب در میومد بهم این تعداد رو گفت
    در مورد گردو هم بله گردوهای قدیمی روغن بیشتری پس میدن اما باید مراقب باشی خیلی هم مونده نباشه خورشت طعم موندگی میگیره ... الان که گردوها تازه هستن به نظرم شما گردو سال قبل رو بگیرین بهتر باشه ...هم رو غن بیشتری میده هم خیلی هم قدیمی و مونده نیست...
    malihejoon773, Negara, مامان مرجان و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  5. #3853
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دوستان گاهی ژله رو با شیر مخلوط میکنم سریع میبره دلیلش اسیدی بودن طعم ژله ست یا اینکه شیر رو گرم میکنم؟
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #3854
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    مانا جان برای منم این مشکل پیش اومد ... گفتن باید شیر و ژله ات هم دما باشه ..منم شیر رو یه کم زودتر از یخچال در آوردم و ژله و آب جوش رو گذاشتم سرد بشه ... یکدست شد و نبرید
    باران67, aydaa و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    تنها زمانی صبور خواهم شد که صبر را یک قدرت بدانم ، نه یک ضعف...

  7. #3855
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    سلام بچه ها.با سختی بسیار سیر پوست کندم و ریز کردم بعد با روغن مایع تو شیشه ریختم و گذاشتم تو یخچال.حالا امروز صبح میبینم روغن مایع جامد شده.اشکالی داره؟حتما باید تو یخچال باشه؟
    پیتزا و پیراشکی
     

  8. #3856
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8567
    پسند کرده
    12549
    نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh gool نمایش پست ها
    سلام بچه ها.با سختی بسیار سیر پوست کندم و ریز کردم بعد با روغن مایع تو شیشه ریختم و گذاشتم تو یخچال.حالا امروز صبح میبینم روغن مایع جامد شده.اشکالی داره؟حتما باید تو یخچال باشه؟

    فائزه جان مال منم همینجوری شده,استفاده هم میکنم مشکلی ندارمحالا دیگه نمیدونم اشکال داره یا نه
    faezeh gool این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما