نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5105Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,841 به 3,848 از 4804
  1. #3841
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami2gool نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال
    اگه بخوام اب لیمو ترش را تو خونه بگیرم باید چیکار کنم که خوب دربیاد و تلخ نشه ؟ هر کی اینکارو کرده توضیح کامل بده ممنونم
    سلام عزیزم
    اگه داخل خونه آب شو میخواید بگیرید احتمالا با اب پرتقال گیری های دستی این کارو میکنید.
    بصورت دستی هم چون تخمه ها و پوست شون جدا میمونه دیگه تلخی هم نداره بالطبع

    فقط بعد ازاینکه اب شو گرفتید، از یه صافی پارچه ای ردش کنید که چیزی داخل ابلیمو نره همین

    نکته دیگه اینکه اگه بعد شستن یکی دو روز صبر کنید تا پوست لیموها یکمی ابش بره و پوستش خشک تر بشه، راحت تر میتونید اب شونو بگیرید
    اش دندوني
     
    فرگل 2, mami2gool, *سایه روشن* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  2. بانک بند ناف
  3. #3842
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami2gool نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال
    اگه بخوام اب لیمو ترش را تو خونه بگیرم باید چیکار کنم که خوب دربیاد و تلخ نشه ؟ هر کی اینکارو کرده توضیح کامل بده ممنونم
    من همیشه اب لیموی سال رو خودم میگیرم اینجوری که کامل میشورم میزارم خشک خشک بشه چون اگر خیس باشه زود کپک میزنه بعد برش میدم با اب پرتقال گیری ابشو میگیرم اون لرت و هستش که روی صافی اب پرتقال گیری می مونه رو توی شیشه ها نمیریزم اونو جدا برا مصرف همون هفته میزارم
    ابشو توی شیشه های خشک خشک میریزیم و درشو یبار محافظ غذا میبندم بعد در خود شیشه رو روش میزارم و محکم میبندم تا یسال هم بمونه کپک نمیزنه فقط باید حواست باشه هیچکدوم از وسایل کار خیس نباشه مثل دستت شیشه اب پرتقال گیر و ... تا کپک نزنه
    اصلا هم تلخ نمیشه اگر با اب پرتقال گیری بگیری چون اون تلخی مال پوست و هسته هست که قاطی نمیشه

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami2gool نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال
    اگه بخوام اب لیمو ترش را تو خونه بگیرم باید چیکار کنم که خوب دربیاد و تلخ نشه ؟ هر کی اینکارو کرده توضیح کامل بده ممنونم
    من همیشه اب لیموی سال رو خودم میگیرم اینجوری که کامل میشورم میزارم خشک خشک بشه چون اگر خیس باشه زود کپک میزنه بعد برش میدم با اب پرتقال گیری ابشو میگیرم اون لرت و هستش که روی صافی اب پرتقال گیری می مونه رو توی شیشه ها نمیریزم اونو جدا برا مصرف همون هفته میزارم
    ابشو توی شیشه های خشک خشک میریزیم و درشو یبار محافظ غذا میبندم بعد در خود شیشه رو روش میزارم و محکم میبندم تا یسال هم بمونه کپک نمیزنه فقط باید حواست باشه هیچکدوم از وسایل کار خیس نباشه مثل دستت شیشه اب پرتقال گیر و ... تا کپک نزنه
    اصلا هم تلخ نمیشه اگر با اب پرتقال گیری بگیری چون اون تلخی مال پوست و هسته هست که قاطی نمیشه
    narjes12, mami2gool, خاله زهره و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  4. #3843
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نمیدونم چرا پست بالا دوبار اومد!!!!


    میخوام با پسته تازه خلال پسته درست کنم بعد اینکه درست کردم میتونم همینجوری بزارم یخچال ؟ کپک نمیزنه؟ یا باید بزارم بعدش کامل خشک شه؟

    با پسته تازه پودر پسته بخوام درست کنم چی؟ چجوریه؟ اونم باید بزارم خشک شه ایا؟
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  5. #3844
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3312
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مرجان نمایش پست ها
    نمیدونم چرا پست بالا دوبار اومد!!!!


    میخوام با پسته تازه خلال پسته درست کنم بعد اینکه درست کردم میتونم همینجوری بزارم یخچال ؟ کپک نمیزنه؟ یا باید بزارم بعدش کامل خشک شه؟

    با پسته تازه پودر پسته بخوام درست کنم چی؟ چجوریه؟ اونم باید بزارم خشک شه ایا؟
    مامان مرجان جون من درباره سوال اولتون نمی دونم اما درباره سوال دوم باید بگم که بهتره اگه می خواید هر آجیلی رو پوره کنید همون زمان این کارو بکنید...چون بعد از پودر شدن سمی آزاد می کنه و تمام خاصیتشم از دست می ده...نه فقط پسته...گردو و فندق و بادوم هم همینطوره...پس به نظرم بهتره شما همون خلال رو درست کنید و هر وقت نیاز داشتید به مقدار مورد نیاز بردارید و پودر کنید
    پیتزا
     
    باران67, مامان مرجان و الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  6. #3845
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59
    دوستان کمک فوری میخوام
    یه کبابی دوستان درس کرده بودن ک توی مواد اولیش سس خردل سینه مرغ چرخ کرده و .. دیگه بود
    کسی میدونه کدوم دستور بود؟
    واسه امشب میخوام فوریم هست
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  7. #3846
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    1دوستان میخوام خیار شور درست کنم من همیشه با آبجوش سرد شده خیار شور درست میکنم سوالم اینه که دلیل اینکه روی خیار شور یه لایه سفید میبنده چیه ؟ (کپک نیست) . ممنون میشم قلق خوب دراومدن خیار شورتون رو برام بگید.

    **********************************
    2 دلیل شکستن ژله رولی موقع رول کردن چیه؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #3847
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86577
    پسند کرده
    75943

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    **********************************
    2 دلیل شکستن ژله رولی موقع رول کردن چیه؟
    گلم یا خیلی ضخیمه یا گذاشتی زیادی بسته
    سینی سایزی که المیرا گفته بردار بعد زمانشم باید مرتب چک کنی
    ببین خیلی نذار ببنده و سفت شه
    و جوری هم نباشه که نیمه بسته باشه و قابل بلند کردن نباشه
    *سایه روشن*, Behjat و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

  9. #3848
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    [quote=ماناسهیل;1178319]1دوستان میخوام خیار شور درست کنم من همیشه با آبجوش سرد شده خیار شور درست میکنم سوالم اینه که دلیل اینکه روی خیار شور یه لایه سفید میبنده چیه ؟ (کپک نیست) . ممنون میشم قلق خوب دراومدن خیار شورتون رو برام بگید.

    **********************************

    ماناجان تا اونجایی که تجربه دارم موقعی که یه لایه سفید روش بزنه کپکه احتمال زیاد سرظرف خیارشوریت هوا می ده و خوب کیپ نمی شه . اون لایه سفیدی که ته ظرف خیارشور می زنه البته بعد از چندروز اون نشونه اینه که داره می رسه اما اگر سطحش باشه کپکه .
    Behjat و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما