نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,833 به 3,840 از 4802
  1. #3833
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    خدا رو شکر عزیزم باور میکنین همش فکرم پیشتون بود چون مهمون داشتین من خودم با لیمو عمانی مشکل دارم اگه هسته اش رو در نیارم غذا رو تلخ میکنه اگه هسته رو در بیارم لیمو له و دفرمه میشه گاهی لیمو رو جدا با شکر میجوشونم گاهی خیسش میکنم و ابشو دور میریزم اما کماکان تلخه! دوستان با تجربه کمک


    ماناجان من لیموعمانی های سیاهو خردش می کنم توی سینی پهن می کنم هسته هاشو می گیرم بادقت و چندین مرتبه چک می کنم بعد زیر آفتاب تابستون می ذارم وقتی که خوب خشک شد اسیاب می کنم و برای مصرف سال برمی دارم البته خیلی وقت گیره اما همیشه آماده داری برای قورمه سبزی و ...
    باران67, ماناسهیل و shalizar این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  2. بانک بند ناف
  3. #3834
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    336
    سلام خانومای هنرمند عزیز می خواستم بپرسم من ساندویچ میکر ندارم می تونم به نظرتون اسنک درست کنم داخل فر یا مایکروفر؟؟؟

  4. #3835
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیزم
    بعدش خامه کجاش بزنم؟
    اخر بار؟
    شیر هم طعم خامه میده وقتی بیاد رو غذا؟
    رژیمی نیستم ولی فکر نکنم شوهر جان خوشش بیاد خامه رو غذا

    باران جان مزه اش آخرش باید بشه مدل چیکن استروگانف

    توی 1 ق غ روغن پیاز رو تفت دادم (روغن رو بیشتر بریزید و قشنگ سرخ کنید) بعد 2 تا سینه مرغ مکعب ریز شده رو اضافه کردم (400) + نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکای مفصل و تفت دادم، بعد فلفل دلمه قرمز خورد شده رو اضافه کردم و خیلی کم تفت دادم (که له نشه و آبدار بمونه) و یک قاشق آرد ریختم روی کلش (30) و کمی تفت دادم و بعد نصف لیوان شیر کم چرب (60) (شما به جای این 2 ق غ خامه رو در یک لیوان آب داغ حل کنید و بریزید) اضافه کردم و گذاشتم سسش غلیظ شه و نمک و فلفلش رو اندازه کردم.
    باران67, Mahi site, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #3836
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    676
    میزان امتیاز
    137
    پسند شده
    7106
    پسند کرده
    6989
    نقل قول نوشته اصلی توسط فانوس شب. نمایش پست ها
    سلام خانومای هنرمند عزیز می خواستم بپرسم من ساندویچ میکر ندارم می تونم به نظرتون اسنک درست کنم داخل فر یا مایکروفر؟؟؟
    آره عزیزم داخل ماکروفر خیلی راحت میتونی درست کنی
    اول یه نون تست بذار روشم مواد و ادویه که دوس داری + پنیر پیتزا و بعد یه نون تست دیگه بذار روش و بعد بذار تو ماکرو تا پنیرش آب شه خیلی هم خوشمزه
    قرمه سبزی
     
    فانوس شب. و shalizar این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  6. #3837
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط فانوس شب. نمایش پست ها
    سلام خانومای هنرمند عزیز می خواستم بپرسم من ساندویچ میکر ندارم می تونم به نظرتون اسنک درست کنم داخل فر یا مایکروفر؟؟؟
    من همیشه توی اون توستر درست میکنم به نظر متوی ماکروفر ترد نمیشه
    ولی قبلش یا باید دور نون تست که قهوه ای هست رو ببری یا مثل من با اب پاش به دورش اب بپاشی چون زمانش بیشتر از ساندویج میکره یکم خشک میشه من همیشه قبلش یکم اب میپاشم ر بخصوص دورش اگر هم روی نون رو اب نپاشم زیرش رو حتما یکم اب میزنم وروی نون هم سینی اون توستر رو میزارم تا دو تا نون رو محکم بهم بچسبونه !
    توی فر تجربه ای ندارم ولی به نظرم باید حرارت دوطرف بهش بخوره
    shalizar این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  7. #3838
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1169
    پسند کرده
    2018
    دوستان من زرشک رو هر چی می شورم باز وقتی سرخش می کنم ته ظرف خاک هست .برای شستن تو کاسه چند دقیقه خیسش می کنم بعد از روی آب برشون می دارم .شما چه جوری زرش رو تمیز می کنید ؟
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  8. #3839
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته .ب نمایش پست ها
    دوستان من زرشک رو هر چی می شورم باز وقتی سرخش می کنم ته ظرف خاک هست .برای شستن تو کاسه چند دقیقه خیسش می کنم بعد از روی آب برشون می دارم .شما چه جوری زرش رو تمیز می کنید ؟
    برای خیس کردن زرشک رو بریز توی ابکش و توی کاسه پر آب قرار بده هر از گاهی هم زرشک ها رو زیر و رو کن و سبد رو توی آب تکون بده و آب رو عوض کن.چند بار این کار رو انجام بده تا شن ها از بین برن.بعد می تونی چند لحظه زرشک رو توی کاسه آب بریزی و ریگ شور کنی مثل خاکشیر
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  9. #3840
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    ghorbat
    نوشته ها
    427
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    813
    پسند کرده
    1750
    سلام دوستان یه سوال
    اگه بخوام اب لیمو ترش را تو خونه بگیرم باید چیکار کنم که خوب دربیاد و تلخ نشه ؟ هر کی اینکارو کرده توضیح کامل بده ممنونم
    armita-anita این نوشته را پسندیده.
    اینجا زمین است.
    رسم آدم هایش عجیب است !!!
    اینجا !گم که میشوی....
    به جای اینکه دنبالت بگردند
    فراموشت میکنند!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما