نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 4802
صفحه 48 از 601 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  1. #377
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    سوال منم در مورد بوی بوقلمونه چه جوری برای خورشتها وکلا خوراکها بوی ضخمش را میگیرین؟چون درمقایسه با مرغ بوی خاصی میده
    فرزانه جان من گاهی که برای باقالی پلو گوشت بوقلمون میذارم با برگ بو و پیاز و زردچوبه کاملا بوش از بین میره

    البته اول از همه تصور بوی نامطبوع بوقلمون رو از ذهنتون دور کنید
    چون اگر هم کاملا بوگیری بشه به خاطر ذهنیتتون همش دنبال بوی نامطبوعش میگردین
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط hanifeh
    سلام خانومای هنرمند
    روز همگی مبارک
    انشاالله همیشه سایه تون به سر بچه هاتون باشه با سلامت و عزت
    من یه راهنمایی میخواستم
    در مورد پخت اردک کی تجربه ای داره؟
    میگن گوشتش خوش عطر نیست و بو میده.چه طور باید پخت که خوب در بیاد؟
    مرسی از همگی
    عزیزم من و همسرم به بوی مرغ خیلی حساسیم واسه همین همیشه از کلی بوگیر واسه مرغ استفاده میکنم و لی بازم راضی نیستم.ی بار اردک گرفتم واون رو 12ساعت توی پیاز و زعفرون و فلفل و چوب دارچین و برگ بو خوابوتدم ی کوچولو هم سیر ریختم.وقتی خواستم درسش کنم اول تو کره سرخش کردم بعدم بقیه کارا مثل خورشت مرغ توشم هویج و الو ریختم به نظرم که خیلی خوشمزه بود وبوی خیلی کمی داشت که کاملا طبیعی بود این بو رو هم در مورد بوقلمون و بلدرچین حس کرد بودم .کلا پرنده ها ی بوی خاصی دارن که به نظر من خیلی از بوی مرغ بهتره اها راستی اردک من نزدیک یک کیلو ونیم بود ولی کلا گوشتش کم بود یعنی بیشترش گردن بود
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  4. #379
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote=پرپرک]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فرزانه1345":2dmfvlpa
    سوال منم در مورد بوی بوقلمونه چه جوری برای خورشتها وکلا خوراکها بوی ضخمش را میگیرین؟چون درمقایسه با مرغ بوی خاصی میده
    فرزانه جان من گاهی که برای باقالی پلو گوشت بوقلمون میذارم با برگ بو و پیاز و زردچوبه کاملا بوش از بین میره

    البته اول از همه تصور بوی نامطبوع بوقلمون رو از ذهنتون دور کنید
    چون اگر هم کاملا بوگیری بشه به خاطر ذهنیتتون همش دنبال بوی نامطبوعش میگردین
    [/quote:2dmfvlpa]
    دیقا این ذهیت باعث شده من اصلا گوشت بوقلمون نخرم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #380
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    لی لی جون اشتباه میکنی عزیزم.اصلا بوی ناجوری نداره.هرچی هست به نظرم بوش بهتر از گوشت گوسفنده که من ازش متنفرم.
    استیک و شنیسلش رو که درست کنی (با گوشت سینه) اصلا وابدا بو نمیده.به خصوص اگر قبلش خوب مزه دارش کنی
    یه بار بخر بخور اگر بد بود بقیه اش رو بیار بده به من
    :)))
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


  6. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1577
    پسند کرده
    245

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    گوشت بوقلمون نه بو میده نه دیر پزه.خیلی هم خوب و لذیذه.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  7. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط الیشکا
    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    dustan raveshe kababi kardane bafmjun too fer chejurie?fer buye bad nemigire?bademjun kamelan ta'ame dudi migire?mamnun.
    دوستان سلام.من کامپیوتر ندارم.از طریق تلویزیون سامسونگ وارد سایت میشم که حروف فارسی نداره و متاسفانه کسی جواب فینگلیشو نمیده البته جزو قوانینه.امشب یه کامپیوتر یافیدم و فارسی تایپ میکنم.بادمجون توی فر کبابی کردبن؟اگه جواب مثبته بوی دودی میگیره؟
    فر بوی بدی نمیگیره؟

    سلام عزيز دلم منم هميشه براي درست كردن ميرزا قاسمي بادمجان و داخل فر كباب ميكنم خيلي هم عالي ميشه جايي هم كثيف نميشه بو هم زياد نميپيچه
    خلاصه حتما اين كارو بكن فرتم به هيچ عنوان بو داخلش نميمونه
    من تا حالا با ماهيتابه دوطرفه سرخ ميكردم.به نظرتون كدوم بهتره ؟؟!!

    نه عزيزم حتما تو فر كبابي كن قبلشم سينه فر و با فويل بپوشون كه پوستهايي كه ميريزه بريزه رو اون مين روي بادمجان ها رو هم با قلمو روغن ميمالم
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  8. #383
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    واقعا بوی بدی نداره در مقایسه با ماهی که بوش هیچه :دی
    من تا به حال شنیسل و استیک باهاش درست نکردم به جای گوشت قرمز توی خورش ها و پلوهای مخلوط ریختم عالیه .مخصوصا که زود می پزه و سرعت پخت رو می بره بالا
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  9. #384
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21240
    پسند کرده
    15579

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آلبالو
    يه مقدار ژامبون گوشت توي يخچال دارم نمي دونم چيكارش كنم؟ چون منو همسري اهل خوردنش نيستيم

    ميشه فريز كرد؟ چقدر مي مونه؟
    میشه فریزری کرد ولی . نذارش توی فریزر خیلی بد میشه مزه اش
    مگه خیلی زیاده؟

    یه پیتزا یا سلاد ماکارونی باهاش درست کن بذار تموم بشه بره


صفحه 48 از 601 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما