نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,825 به 3,832 از 4806
  1. #3825
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86630
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    سیر تا پیاز غذاهای رژیمی خانگی...
    البته من رژیمی اش کردم. شما روغن و خامه به وفور بریزید.
    ممنون دوست عزیزم
    بعدش خامه کجاش بزنم؟
    اخر بار؟
    شیر هم طعم خامه میده وقتی بیاد رو غذا؟
    رژیمی نیستم ولی فکر نکنم شوهر جان خوشش بیاد خامه رو غذا

  2. #3826
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مقدار پاپریکا دارم
    میخام بدونم دستوری دارین که بتونم ازشون استفاده کنم
    البته نمیخام خشک کنم
    خشک کرده به اندازه کافی دارم
    راضیه جان نمیدون چه بلایی سره فلفل دولمه ای های قرمزت آوردی اما منم یه چند تا پیشنهاد دارم برات

    1- میتونی خردشون کنی و بزاری فریز برای کنار مرغ ( با هدف گرفتن بوی مرغ) و یا انواع غذاها مثل پیتزا و سالاد ماکارانی و .....

    2- میتونی باهاشون دولمه ی فلفل دولمه ای درست کنی.

    3-میتونی گوشتش رو رنده کنی و توی کباب تابه ای بریز. (خیلی خوشبو میشه)

    4- میتونی کبابشون کنی. و کنار انواع کباب ها سرو کنی.

    5- میتونی توی انواع املت ها ازشون استفاده کنی.

    6- میتونی خرد کنی و توی مایع ماکارانی بریزی. (طعمش عالی میشه)

    7-.........
    ... رضوان ..., نیکی گل, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  3. #3827
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    زیبا خانم ممنون از راهنماییتون خمیر رو نپختم ولی خوب هم نازکش نکرده بودم یه مقدار وسط سینی پیتزا خمیر خام بود چه مدت زمانی برای پیش پخت خمیر لازمه ؟
    اول كه خمير رو پهن كردي چند تا سوراخ با چنگال بزن بهش كه زياد پف نكنه بعد حدود 10 دقيقه بزار توي فر
    hengamehh و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #3828
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Hope آواتار ها
    مهسا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,442
    نوشته های وبلاگ
    22
    میزان امتیاز
    530
    پسند شده
    14380
    پسند کرده
    14918
    سلام...
    ببخشید برای فریز کردن ذرت (برای تهیه ذرت مکزیکی) چیکار باید کرد؟؟
    فقط خواهشاً کامل توضیح بدین..
    از دون کردن بلال تا چجوری پختنش ک مثل بیرون نرم باشه...
    در ضمن تاپیک تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد..
    البته دوستان خیلی خوب توضیح داده بودن ولی پراکنده بود...یعنی فقط یه مرحله شو توضیح داده بودن..
    خیلی ممنون:))

    *Afsaneh* و samira71 این نوشته را پسندیده.
    أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ


    الــتماس دعــا


    insta : mahsa.m97

  5. #3829
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samira71 آواتار ها
    سمیرا1371
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    جامانده ازکربلا
    نوشته ها
    1,510
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    9293
    پسند کرده
    3574
    سلام دوستان می خوام کیک پخت کنم بدون فر

    کسی تجربه داشته بهم بگم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    *************
     
    Hope این نوشته را پسندیده.
    ربـّـنا
    آتــنا
    ک ر ب ل ا ...
    .
    .
    مدت هاست دعای قنوت ِ نمازم شده ...




  6. #3830
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    عزیزم این بلالهای معمولی مناسب تهیه ذرت مکزیکی نیستند مگر اینکه بتونید ذرت sweet corn بگیرید که قیمتش از ذرت معمولی بالاتره باید ذرت رو بپزید و دون کنید ذرت رو عمودی روی تخته گوشت بزارید بعد با کارداشپزخونه ردیف به ردیف از بالا به پایین ببرید خیلی راحت دون میشه ذرت معمولی برای ذرت مکزیکی خیلی سفته
    .............
     
    نیکی گل, Hope و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #3831
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیرا 1371 نمایش پست ها
    سلام دوستان می خوام کیک پخت کنم بدون فر

    کسی تجربه داشته بهم بگم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    شیرینی های بدون فر


    پخت انواع غذا در ماهیتابه های رژیمی
    .............
     
    shalizar و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #3832
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    [QUOTE=Hope;1174877]سلام...
    ببخشید برای فریز کردن ذرت (برای تهیه ذرت مکزیکی) چیکار باید کرد؟؟
    فقط خواهشاً کامل توضیح بدین..
    از دون کردن بلال تا چجوری پختنش ک مثل بیرون نرم باشه...
    در ضمن تاپیک تهيه كنسرو ذرت و دون كردن ذرت رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد..
    البته دوستان خیلی خوب توضیح داده بودن ولی پراکنده بود...یعنی فقط یه مرحله شو توضیح داده بودن..
    خیلی ممنون:))


    عزیزم من معمولا از همین ذرتهای عادی استفاده میکنم فقط واسه اینکه به اون مشکلاتی که مانا جون گفتن بر نخورم چند تا چیز رو رعایت میکنم
    اول که همیشه بلالی رو میخرم که اولا برگهاش سبز باشه نه زرد بعد ی ذره از برگاش رو باز میکنم ی دونش رو فشار میدم اگه نرم و شیر دار بود و رنگش هم زرد کرمی بود نه زرد پر رنگ مورد خوبیه و به چوبش هم دقت میکنم که به سرخی نزنه و کرم رنگ باشه چوبهای قرمز دونه هاشون سفته
    بعد تا اوردم خونه دیگه یخچال نمیزارم سریع دست به کار میشم ی ردیف رو با دست دونه دونه میکنم بعد دیگه دون کردنش راحت میشه این روش هم که مانا جون میگه خیلی خوبه
    بعد از دون کردنش فریزش میکنم موقعی که خواستم ذرت مکزیکی درست کنم تو ابش کمی کره شکر و نمک میریزم تا بپزه ...اب هم کم میریزم
    اگه هم همون روز ذرتش کنم که واقعا تازه و عالی میشه ...البته بگم خیلییییی نرم نمیشه مثل ذرتهای کنسروی اما واقعا نرم و لطیفه و خوشمزه میشه
    نیکی گل, shalizar, شیرین بیان و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما