نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,817 به 3,824 از 4808
  1. #3817
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    عزیزم لیمو عمانی ریختی ؟ هسته های بعضی لیموها خیلی تلخه اگه هسته اش رو درنیاری خورشتتو تلخ میکنه اگه با خورشت جوشیده باشه تلخی به خورد مواد رفته فکر نکنم بشه کاریش کرد یه مقدار از سبزیش بچش اگه تلخ نبود آب خورشت رو عوض کن ولی اب جوشیده بریز که بدطعم نشه
    ممنون مانا سهیل جان بابت توجهت
    اما تجربه من: لیمو عمانی و گرد لیمو نریخته بودم. سبزیش زیاد سرخ شده بود.من یه مقدار رب با شکر داخل آبش مخلوط کردم و اضافه کردم. بعدشم سبزی تازه رو خرد کردم و بدون سرخ کردن یا ابپز کردن بهش اضافه کردم. البته چون سبزیش بیشتر شد مجبور شدم گوشتم تو زودپز بپزم اضافه کن بهش.
    این بود که تلخیش رفت و درست شد
    باران67 و sama18 این نوشته را پسندیده.

  2. #3818
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خدا رو شکر عزیزم باور میکنین همش فکرم پیشتون بود چون مهمون داشتین من خودم با لیمو عمانی مشکل دارم اگه هسته اش رو در نیارم غذا رو تلخ میکنه اگه هسته رو در بیارم لیمو له و دفرمه میشه گاهی لیمو رو جدا با شکر میجوشونم گاهی خیسش میکنم و ابشو دور میریزم اما کماکان تلخه! دوستان با تجربه کمک
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #3819
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    زیبا خانم ممنون از راهنماییتون خمیر رو نپختم ولی خوب هم نازکش نکرده بودم یه مقدار وسط سینی پیتزا خمیر خام بود چه مدت زمانی برای پیش پخت خمیر لازمه ؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #3820
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86657
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    خدا رو شکر عزیزم باور میکنین همش فکرم پیشتون بود چون مهمون داشتین من خودم با لیمو عمانی مشکل دارم اگه هسته اش رو در نیارم غذا رو تلخ میکنه اگه هسته رو در بیارم لیمو له و دفرمه میشه گاهی لیمو رو جدا با شکر میجوشونم گاهی خیسش میکنم و ابشو دور میریزم اما کماکان تلخه! دوستان با تجربه کمک
    مانا جون منم از لیمو بدم میاد
    نمیدونما
    کلا میونه خوبی باش ندارم
    میدونی چیکار میکنم؟
    من غوره میندازم تو غذا
    یا خودشو میذارم تو کیسه کوچولو که دوختم میذارم تو غذا بعد در میارم
    یا لواشکشو همینجور میندازم تو غذا
    ابگوشت.خورش...
    انقده هم راضی هستم که نگوووو
    ماناسهیل و *سایه روشن* این نوشته را پسندیده.

  5. #3821
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    دوستان منا سهيل عزيز منم هميشه با ليمو عماني مشكل داشتم تا اينكه رب ليمو عماني خريدم و مشكلم حل شد وديگه ته مزه تلخي نميده ليمو عماني حتي اگه بجوشانيم باز هم ته مزه تلخي داره
    ماناسهیل, باران67 و tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  6. #3822
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    دوستان برای تلخی گرفتن لیمو عمانی همزمان با پختن خورشتون ، تو یه ظرف دیگه لیموها رو تو آب بجوشونین وقتی ابش قهوه ای روشن شد بریزین و دوباره با اب تازه بجوشونین ! بعد هم یه سوراخ کوچولو کنین و بنداز تو خورش در حال جا افتادن ! و چون یه سوراخ شده دونه ها در نمیان که اونا خورشو تلخ کنن !

    برای من خیلی خوب نتیجه داده ... کاملا تلخیش گرفته میشه
    باران67 و tarsim88 این نوشته را پسندیده.

  7. #3823
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Niusha نمایش پست ها
    دوستان برای تلخی گرفتن لیمو عمانی همزمان با پختن خورشتون ، تو یه ظرف دیگه لیموها رو تو آب بجوشونین وقتی ابش قهوه ای روشن شد بریزین و دوباره با اب تازه بجوشونین ! بعد هم یه سوراخ کوچولو کنین و بنداز تو خورش در حال جا افتادن ! و چون یه سوراخ شده دونه ها در نمیان که اونا خورشو تلخ کنن !

    برای من خیلی خوب نتیجه داده ... کاملا تلخیش گرفته میشه
    ولی من خیلی از لیمو عمانی انواع لیمو خوشم میاد خیلی هم دوست دارم تازه لیمو عمانی را بخورم فعلا گیرم نیامده

    با همان خیس کردن تلخیش حل می شه فقط من لیمو خیلی خوب از جای مطمئن می گیرم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #3824
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مقدار پاپریکا دارم
    میخام بدونم دستوری دارین که بتونم ازشون استفاده کنم
    البته نمیخام خشک کنم
    خشک کرده به اندازه کافی دارم

    سیر تا پیاز غذاهای رژیمی خانگی...
    البته من رژیمی اش کردم. شما روغن و خامه به وفور بریزید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما