نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,809 به 3,816 از 4806
  1. #3809
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86639
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان
    من یه مقدار پاپریکا دارم
    میخام بدونم دستوری دارین که بتونم ازشون استفاده کنم
    البته نمیخام خشک کنم
    خشک کرده به اندازه کافی دارم

  2. #3810
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20145
    پسند کرده
    13186
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه مقدار پاپریکا دارم میخام بدونم دستوری دارین که بتونم ازشون استفاده کنم البته نمیخام خشک کنم خشک کرده به اندازه کافی دارم
    باران جون
    اگه طعم کبابی سبزیجات رو میپسندی میتونی کبابش کنی درست مثه بادنجان کبابی .بعد از کبابی شدن پوست گرفته فریز کنی .
    بعد کباب شدن هم رول پنیر وفلفل میتونی باهاش درست کنی درست مثه پیتزا رولی فقط مواد میانیش:پنیرخامه ای کمی مایونز پنیر چدار و پاپریکا کبابی خردشده
    طعمش عالیه.
    ...
     
    باران67, ماناسهیل و aydaa این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  3. #3811
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21
    سلام دوستان
    فردا ناهار مهمون دارم. قرمه سبزیمو الان درست کردم تلخ شده. اولین باره این طور میشه. از سبزیمم نیست چون سبزی همیشگیه.
    چکار کنم تلخیش بره؟

  4. #3812
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    عزیزم لیمو عمانی ریختی ؟ هسته های بعضی لیموها خیلی تلخه اگه هسته اش رو درنیاری خورشتتو تلخ میکنه اگه با خورشت جوشیده باشه تلخی به خورد مواد رفته فکر نکنم بشه کاریش کرد یه مقدار از سبزیش بچش اگه تلخ نبود آب خورشت رو عوض کن ولی اب جوشیده بریز که بدطعم نشه
    .............
     
    باران67 و *سرمه* این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #3813
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مونا جون تا به حال سفیده تخم مرغ رو برای از بین بردن تلخی بادمجون نشنیده بودم ولی ماست رو تو بفرمایید شام یه خانمی استفاده کرد من خودم با نمک تلخاب بادمجون رو میگیرم که باعث میشه روغن کمی هم مصرف بشه سفیده رو نهایتا تا سه ماه بتونین فریزری کنید
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #3814
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه مقدار پاپریکا دارم
    میخام بدونم دستوری دارین که بتونم ازشون استفاده کنم
    البته نمیخام خشک کنم
    خشک کرده به اندازه کافی دارم

    میتونی خردش کنی و فریزرس کنی توی مرغ و املت و ماکارونی و پیتزا خیلی خوش طعم میشه من امتحان کردم
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #3815
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دوستان برای پختن پیتزا داخل فر با خمیر معرکه باید خمیر رو به تنهایی به حالت نیمه پخت در بیاریم یا از همون ابتدای کار مواد رو روی خمیر پهن شده بریزیم و داخل فر بپزیم؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #3816
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان برای پختن پیتزا داخل فر با خمیر معرکه باید خمیر رو به تنهایی به حالت نیمه پخت در بیاریم یا از همون ابتدای کار مواد رو روی خمیر پهن شده بریزیم و داخل فر بپزیم؟
    من معمولا خمير معركه رو پيش پخت نمي كنم
    ولي نازكش مي كنم
    ميتوني چند دقيقه هم پيش پخت كني كه مطمئن بشي كه كاملا پخته
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما