نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,801 به 3,808 از 4804
  1. #3801
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    12
    سلام خانما لطفا به دادم برسین!!ابروم. درمعرض خطر است!! :'(
    فردا مراسم تولد همسری هستش شبی اومدم سالاد الویه رو درست کنم برای سیب زمینی ها چون حجم زیاد بود خیر سرم بعد کوبیدن با گوشت کوب یه بار از چرخگوشت رد کردم که قشنگ له بشه اما.....
    اما الان اینقدر سیب زمینی هاش چسبنده شدن که نگو :-s :'(
    حتی خیار شورم جذب سالاد نمیشه بس که چسبنده شده عین خمیر
    حالا باید چیکار کنم تا خوب بشه؟راهی هست ایا؟ من واقعا به کمک احتیاج دارم اخه فردا عصر (یا بهتره دیگه بگم امروز عصر) قراره خورده بشه ولی اینجوری خیلی ضایعست! خواهشا یکی کمکم کنه تا آبروم نرفته:-( حواهشا

  2. بانک بند ناف
  3. #3802
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab.m نمایش پست ها
    سلام خانما لطفا به دادم برسین!!ابروم. درمعرض خطر است!! :'(
    فردا مراسم تولد همسری هستش شبی اومدم سالاد الویه رو درست کنم برای سیب زمینی ها چون حجم زیاد بود خیر سرم بعد کوبیدن با گوشت کوب یه بار از چرخگوشت رد کردم که قشنگ له بشه اما.....
    اما الان اینقدر سیب زمینی هاش چسبنده شدن که نگو :-s :'(
    حتی خیار شورم جذب سالاد نمیشه بس که چسبنده شده عین خمیر
    حالا باید چیکار کنم تا خوب بشه؟راهی هست ایا؟ من واقعا به کمک احتیاج دارم اخه فردا عصر (یا بهتره دیگه بگم امروز عصر) قراره خورده بشه ولی اینجوری خیلی ضایعست! خواهشا یکی کمکم کنه تا آبروم نرفته:-( حواهشا
    سلام مهتاب جون
    عزیزم اول سعی کن آروم و خونسرد باشی و به خودت استرس نده .
    به نظرم وقتی بقیه موادت رو بهش اضافه و مخلوطشون کنی کم کم سیب زمینی هات باز میشن . اصلا توی الویه بعد از مخلوط کردن همه مواد و چند ساعت استراحتشون توی یخچاله که مواد جذب همدیگه و خوشمزه میشن .
    حالا فقط یک مقدار زحمتت برای مخلوط کردن مواد بیشتر میشه . به نظرم یه مقداری که مخلوطشون کردی بذار یخچال و بعد از یکساعت دوباره درش بیار و مخلوطشون کن . از غذاساز هم میتونی برای مخلوط کردنشون استفاده کنی . مطمئن باش خوب میشه و مهمونیت هم به خوبی برگزار میشه .
    ویرایش توسط mami zahra : ۱۳۹۳/۰۶/۱۴ در ساعت ۰۵:۲۶ قبل از ظهر
    fahim68 و الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #3803
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtab.m نمایش پست ها
    سلام خانما لطفا به دادم برسین!!ابروم. درمعرض خطر است!! :'(
    فردا مراسم تولد همسری هستش شبی اومدم سالاد الویه رو درست کنم برای سیب زمینی ها چون حجم زیاد بود خیر سرم بعد کوبیدن با گوشت کوب یه بار از چرخگوشت رد کردم که قشنگ له بشه اما.....
    اما الان اینقدر سیب زمینی هاش چسبنده شدن که نگو :-s :'(
    حتی خیار شورم جذب سالاد نمیشه بس که چسبنده شده عین خمیر
    حالا باید چیکار کنم تا خوب بشه؟راهی هست ایا؟ من واقعا به کمک احتیاج دارم اخه فردا عصر (یا بهتره دیگه بگم امروز عصر) قراره خورده بشه ولی اینجوری خیلی ضایعست! خواهشا یکی کمکم کنه تا آبروم نرفته:-( حواهشا
    فقط بگم که بیشتر از این تو غذاساز یا چرخ گوشت نذاریش!فقط حواست باشه وقتی به این مرحله می رسه سس خییییلیییی زیادی لازم داره....بذار خنکتر بشه (چندساعت تو یخچال)و ببین تغییری ایجاد می شه؟
    پیتزا
     

    می دونم که می تونم

  5. #3804
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    دوستان شما چه جوری سویا رو استفاده میکنید؟ من بعد از خیساندن و چلوندن اونو با گوشت مخلوط کردم و خواستم کتلت درست کنم ولی حسابی چسبید و بعدش هم وا رفت . با دمای کم , زیاد, متوسط هم آزمایش کردم نشد .
    الانم که میخام توی روغن کمی سرخ کنم حسابی روغن رو به خودش کشیده و خشک خشک شده . لطفآ اگر راه و روشی هست , راهنمایی کنید. از لطف شما تشکر میکنم .
    عزیزم همینجوری که اصلا نمی تونی کتلت درست کنی!هر وقت بخوای کتلتش کنی باید مقداری هم گوشت چرخ کرده قاطیش کنی و دوبار چرخ کنی...می تونی هم قبلش طعم دارش بکنی...
    کیجا جون درست گفتن همه چیو...و این سویا بیشتر برای مایه ماکارونی استفاده می شه....
    اما من یه سویایی بود که تو دانشجویی کشفش کرده بودم...سویای طعم دار مکسوی...که بافت خیلی خوبی هم داره و غیر از همون ماکارونی من تو غذاهایی مثل خوراک لوبیا می ریزمش عاااااااالی می شه...خوشمزه و کاملا رژیمی و مفید...
    البته اینو به همه دوستان می گم...سویا زیادش برای آقایون خوب نیستا...
    پیتزا
     

    می دونم که می تونم

  6. #3805
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    بچه ها جونی من یک عالمه سیر داشتم
    که همه رو کوبیدم و کردم تو شیشه روغن هم ریختم روش
    عایا باید تو یخچال نگهداریش کنم؟
    یا بزارم تو دمای بیرون؟
    آخه میترسم کل یخچال بو سیر بگیره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  7. #3806
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سرهه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    زیرآسمون البرز
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    1
    عزیزم من همیشه این کار رو میکنم و تا حالا یخچالم بوی سیر نگرفته. البته در شیشه سیر که کاملا بسته س و همیشه یه تیکه کوچولو ذغال توی یخچال دارم که هر گونه بویی رو بگیره.
    باران67 و Nicole68 این نوشته را پسندیده.
    آنان که تو را به خاطر هیچ خواسته ای دوست دارند به خاطر بسپار.
    (کوروش بزرگ)

  8. #3807
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2023
    پسند شده
    86585
    پسند کرده
    75963

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط asma shiraz نمایش پست ها
    بچه ها جونی من یک عالمه سیر داشتم
    که همه رو کوبیدم و کردم تو شیشه روغن هم ریختم روش
    عایا باید تو یخچال نگهداریش کنم؟
    یا بزارم تو دمای بیرون؟
    آخه میترسم کل یخچال بو سیر بگیره
    اول که خسته نباشی
    گلم باید بذاری یخچال
    مگه شیشه دردار نیست؟
    من که الان 3 ماهی میشه که مرتب درست میکنم یخچالم ذره ای بو نمیگیره
    همیشه دارم
    شاید شیشه تون درش خوب کیپ نمیشه.شیشه تون رو عوض کنیم
    asma shiraz و Nicole68 این نوشته را پسندیده.

  9. #3808
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    سلام دوستان
    خواهشن هرکی میدونه سریع جواب بده
    جای خوندم اغشته کردن ورقه های بادمجان به سفیده تخم مرغ باعث میشه روغن کمی به خودشون بگیرن
    اگه اینکار را بکنم توبادفریز کردنش تاثیر نداره ؟؟؟؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما