نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,793 به 3,800 از 4808
  1. #3793
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    [QUOTE=Nicole68;1164480]سلام دوستان
    من با برنجم مشکل پیدا کردم...
    الان توش کرم می بینم...که احساس می کنم از پلاستیک آردی که روش بوده بهش منتقل شدن...و یه عالمه دونه های ریز ظاهرشون مصل ارزن یا کاه اما خیلی ریزتر....خیلی تو برنجم زیادن...
    این چیه؟چیکارش کنم؟توش یه هفته ایه سیر انداختم اما هنوز کرما زنده ان...فقط انگار یه پیچ خوردن!
    توروخدا زود جواب بدید چه کنم...50 کیلوئه[/

    نیکل جون اگه زودتر به داد برنجت نرسی همش رو میخورن و ارد میشه
    من پارسال که این مشکل واسم پیش اومد تمام گونی برنجم رو که اونم 50 کیلو بود روی دو تا سفره بزرگ که جنسشون هم طوری بود که زود پاره نمشه پهن کردم و حدود 8 بسته نمک ریختم رو برنجا و هم زدم جوجوها زود بیرون میان اگه میتونی تو حیاط یا تراس این کارو بکنی که راحتی اگه نه که باید بعدش ی جارو برقی حسابی بکشی و کیسه رو هم سریع یا خالی کنی یا منهدم کنی...بزار ی دو سه ساعتی بمونه بعدم بریزشون تو گونی و سیر بریز توش ...اگه هم یخچالت جا داره تو ظرفای کوچیک بریزش و چند ساعت بزار تو یخچال بمونن ...بعدم دیگه بزارش تو جای خنک البته بعد از 8 9 ماه مال من دوباره جوجو زد که باز همین کارا رو کردم...فقط موقع پخت برنجت رو خووب بشور که شور نباشه...با این روش نمک تخم جوجوها هم تا حدود زیادی از بین میره
    narjes12, *** صحرا 61 ***, سالاری و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  2. #3794
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    اگه قاشق تمیز بهش بزنی هیچیش نمیشه فقط ترش میشه. مگه اینکه آبکی بشه یا چیزی کثیفش کنه که ممکنه کپک بزنه
    چرا خیارماستش نمیکنی؟ با کمی زنجبیل که خیلی خوشمزه میشه
    اینقدر خوشمزه که من هر وقت ماست رو دستم بمونه درجا خیارماست میشه و هرکی یه کاسه میخوره تموم میشه
    مرسی دوستان نظراتتون خیلی کاربردی بود، حتما ماست و خورش ماست و اگه موند کشک و امتحان میکنم
    ماست و خیار و آبدوخیار و اینها رو به عنوان شام زیاد میخوریم و به همین نیت هم زیاد گرفتیم ولی ماستش برکت داره و اینقدر سنگین و چربه که منو با ۳ قاشق کاملا سیر میکنه
    بازم مرسی
    narjes12 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3795
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نفس مامان آواتار ها
    ندا راد
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    900
    پسند کرده
    73
    دوستان کسی این نون روغنی های محلی و بلده عایا؟؟؟ بد جور همسری هوس کرده
    ...
     
    الهی و ربی من لی غیرک...

  4. #3796
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    448
    خانوما ماستی که نبسته رو چیکارش میشه کرد؟دیگه به درد نمیخوره باید ریختش دور؟

  5. #3797
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    خانوما ماستی که نبسته رو چیکارش میشه کرد؟دیگه به درد نمیخوره باید ریختش دور؟
    من نمیدونم چقدر کارم اصولی بود و چقدر اشکال نبستن ماست شما مثل اشکال کار من بود اما ی بار ماست من نبست من کل قابلمه رو گذاشتم رو گاز رو شعله خیلی ملایم بعد ی مقدار که گرم شد طوری که گرماش دست رو نمیسوزوند خاموشش کردم و توی ی پتو پیچوندم و گذاشتم جای گرم
    ماستم گرفت فقط ترش شد...حرارت هم باید ملایم باشه تا نسوزه
    narjes12, راضیه.ن, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #3798
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نگار9422 آواتار ها
    نگار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,356
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4450
    پسند کرده
    3053
    نقل قول نوشته اصلی توسط راضیه.ن نمایش پست ها
    خانوما ماستی که نبسته رو چیکارش میشه کرد؟دیگه به درد نمیخوره باید ریختش دور؟
    یه بار برای من هم همین مشکل پیش اومد ماستم نبست و دلمه شد فقط
    من ریختم توی پارچه محکم سرش رو بستم بعد گذاشتم توی آب نمک البته نمکش زیاد باشه یه کم هم بجوشونیش
    روش یه چیز سنگین بذاری مثل هاون
    یه پنیر خوشمزه شد
    narjes12, shalizar, tarsim88 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #3799
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2541
    دوستان شما چه جوری سویا رو استفاده میکنید؟ من بعد از خیساندن و چلوندن اونو با گوشت مخلوط کردم و خواستم کتلت درست کنم ولی حسابی چسبید و بعدش هم وا رفت . با دمای کم , زیاد, متوسط هم آزمایش کردم نشد .
    الانم که میخام توی روغن کمی سرخ کنم حسابی روغن رو به خودش کشیده و خشک خشک شده . لطفآ اگر راه و روشی هست , راهنمایی کنید. از لطف شما تشکر میکنم .
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  8. #3800
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    368
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    4454

    Red face

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    دوستان شما چه جوری سویا رو استفاده میکنید؟ من بعد از خیساندن و چلوندن اونو با گوشت مخلوط کردم و خواستم کتلت درست کنم ولی حسابی چسبید و بعدش هم وا رفت . با دمای کم , زیاد, متوسط هم آزمایش کردم نشد .
    الانم که میخام توی روغن کمی سرخ کنم حسابی روغن رو به خودش کشیده و خشک خشک شده . لطفآ اگر راه و روشی هست , راهنمایی کنید. از لطف شما تشکر میکنم .
    سلام
    اگه منظورتون سویای فله ای هست یا سویای ساده (سویایی که طعم دار نیست):
    سویا رو بعد از خیس کردن و آبگیری(همون چلوندن) با گوشت چرخ شده و پیاز(آب پیاز گرفته بشه بعضی ها بیشتر میپسندند) چند بار از چرخ گوشت رد کنید و یا خیلی ورز بدید یا با غذا ساز حسابی مخلوطش کنید . ولی چرخ بشه بهتره و بقیه مراحل تهیه کتلت
    وقت سرخ کردن از همون روش معروف سفیده تخم مرغ و یا سوخاری کردن(تخم مرغ+آرد یا پودر نان) میتونید استفاده کنید


    برای غذای رژیمی
    سویا فقط کمی خیسانده میشه و بعد برای اینکه پُف کنه و آماده بشه ؛از آب گوجه فرنگی که مزه دار شده و یا از آب سبزیجات همراه با سیر و یا امثالش استفاده میشه. سویا خیلی خوشرنگ میشه و مزه ش متعادلتر میشه. با مخلوط سبزیجات و... در ماهیتابه بی روغن یا با کمی روغن زیتون تف میدید و نمیتونم بگم نوش جان چون هر کسی نمیخوره ولی خب خواهر جان رژیمیه و مدت زیادی سیر نگه میداره

    برای ماکارونی هم سویا رو مزه دار میکنید و بقیه مراحل مثل تهیه ی مایه ماکارونی با گوشت هست
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    Negara, aydaa, نگار9422 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما