نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,769 به 3,776 از 4808
  1. #3769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    سلام توي نون خرما پيچ ميشه به جاي خرما از ي چيز ديگه كه غذاييت داشته باشه مثل سس ماكاروني استفاده كرد يا نه ؟

    اگه ميشه بفرماييد چي خوب ميشه اگر هم خوب نميشه راهنمايي كنيد چه نوني ميتونم درس كنم كه حالت غذا باشه البته قيافش خوب باشه مثل خرما پيچ آخه دوستام بهم سفارش دادن كه براي مهموني م يه چيزي درست كنم كه قيافه ش همون نون خرما پيچ باشه اما توش رو خرما نذارم يه غذايي بذارم
    تا جمعه جواب ميخام ممنونم
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  2. بانک بند ناف
  3. #3770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    [QUOTE=موش خرما;1157776]سلام دوستان من یه دستور از مامی سایت توآرشیوم دارم که وقتی رفتم تو قسمت کاپ کیک پیتزا ندیدمش، نمیدونم از کجا ورش داشتم
    برای عصرونه دورهمی میخام درست کنم، منظور از شیرخشک صنعتی چی هست؟ و میشه با چیزی جایگزین شه؟
    سوال دوم به نظرتون این دستور و ب۱زم یا برای مهمونی ریسک نکنم و خمیر و با همون دستوری که خودم همیشه میپزم و ازش راضی ام ، بپزم؟

    جواب سوالموتو این لینک یافتم
    مافین های غذایی
    ارد ذرت همون مقدار
    پست هم تو مافین ها بود، که ایلار عزیز صفحه ۳
    مافین های غذایی
    زحمت کشیده بودن و گذاشته بودن ،
    مرسی liliradan عزیزم که جواب دادی

  4. #3771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    4999
    پسند کرده
    9090
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    سلام توي نون خرما پيچ ميشه به جاي خرما از ي چيز ديگه كه غذاييت داشته باشه مثل سس ماكاروني استفاده كرد يا نه ؟

    اگه ميشه بفرماييد چي خوب ميشه اگر هم خوب نميشه راهنمايي كنيد چه نوني ميتونم درس كنم كه حالت غذا باشه البته قيافش خوب باشه مثل خرما پيچ آخه دوستام بهم سفارش دادن كه براي مهموني م يه چيزي درست كنم كه قيافه ش همون نون خرما پيچ باشه اما توش رو خرما نذارم يه غذايي بذارم
    تا جمعه جواب ميخام ممنونم

    به نظر من بهترین خمیر خمیر معرکه است که میتونی باهاش انواع و اقسام غذا ها رو در شکلهای متنوع درست کنی
    خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    .
     
    خاله زهره این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  5. #3772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59
    سلام دوستان توی سبزی قرمه سبزی کدوم نوع سبزیش بیشتر باشه قرمه سبزی خوبی میشه
    آخه بعضی قرمه سبزیا واقعآ خوشبو میشه
    مثلا واسه 5 کیلو سبزی نسبتا چ جوری باشه؟
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  6. #3773
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3322
    پسند کرده
    4201
    نقل قول نوشته اصلی توسط می ما نمایش پست ها
    سلام دوستان توی سبزی قرمه سبزی کدوم نوع سبزیش بیشتر باشه قرمه سبزی خوبی میشه
    آخه بعضی قرمه سبزیا واقعآ خوشبو میشه
    مثلا واسه 5 کیلو سبزی نسبتا چ جوری باشه؟
    سلام عزیزم
    من این نسبت رو از به خانه برمیگردیم وقتی آقای طاهری مربی آشپزیشون بود برداشتم و به نظرمم استاندارده...
    با 400 گرم گوشت قرمز . 1/2 پ لوبیا:
    پیاز ساطوری : 1 عدد
    تره : 1ک
    جعفری : 800 گرم
    شنبلیله : 200 گرم
    گشنیز : 200 گرم(زیادتر نشه)
    اسفناج یا اگه نبود برگ چغندر : 300 گرم
    که کلش می شه 2/5 کیلو سبزی تمیز و شسته و خرد شده...

    شما باید این نسبت رو دوبرابر کنید

    البته خیلیا شنبلیله رو کم می ریزن یا خشک می ریزن...مثل این مقدار:
    به ازای هر دسته تره آماده و پاک شده یک دسته جعفری و یک چهارم دسته گشنیز اضافه کنید.میزان شنبلیله باید کم و در حد نصف گشنیز مصرفی باشد.



    اینم مال خانم آذری:
    با 700 گرم گوشت و 2/3 لیوان لوبیا:سبزي قورمه شامل تره 500 گرم، جعفري 600 گرم، گشنيز 150 گرم، اسفناج 150 گرم و شنبليله 50 گرم است.


    یا بعضیا اسفناج نمی ریزن یا کم می ریزن...


    یاشمالیا سبزی محلی هم می ریزن


    همه سلیقه ایه به خاطر همین قورمه سبزی ها اینقد طعم های مختلفی داره
    ...مثلا من خودم اگه برگ سیر تو بازار باشه عاشقشم و حتما می ریزم...


    نکته های کلی هم هست:
    در شهرهاي آذربايجان گشنيز، اسفناج يا برگ چغندر به تركيب سبزي اضافه مي*شود و شنبليله از آن ميان حذف مي*شود.


    نسبت سبزي*هاي مختلف در قورمه*سبزي بستگي به ذائقه خانواده دارد. ولي در هر حال اگر تره زياد باشد طعم خورش تند مي*شود. اسفناج زياد خورش مزه آش مي*دهد. شنبليله زياد خورش را تلخ مي*كند و بوي گشنيز هم در خورش قورمه*سبزي نبايد خيلي محسوس باشد.
    پیتزا
     
    ویرایش توسط Nicole68 : ۱۳۹۳/۰۶/۰۶ در ساعت ۰۱:۵۵ بعد از ظهر
    *سایه روشن*, تپل طلا, malihejoon773 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  7. #3774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    505
    پسند کرده
    181
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من لپه رو وقتی جدا خالی میپزم خوب میپزه
    ولی داخل قیمه یه روزم روی گاز باشه سفت میمونه
    علت چیههه

    همیشه باید لپه اخرین چیزی باشه که به خورشت اضافه می کنی اگه لپه بریزی و بعد رب سرخ کنی لپه سفت میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  8. #3775
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86794
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    سلام بر دوستای گل و هنرمندم
    1 سوال فوری
    برا شب مهمون دارم میخام ته چین طبقاتی درست کنم
    به نظرتون تو قالب گالوانیزه درست کنم برمیگرده ؟؟همیشه تو پیرکس برا خودمون درست میکنم
    حالا برا ظرفاش که طبقاتی بشه میخاام

  9. #3776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    نقل قول نوشته اصلی توسط faezeh gool نمایش پست ها
    سلام دوستان برای چهل نفر میخوام الویه درست کنم و تو ظرف های یک نفره یکبار مصرف برای سرکار سرو کنم.چقدر سیب زمینی لازمه؟
    یعنی هیچ کس نمیدونه؟؟؟
    پیتزا و پیراشکی
     

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما