نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,761 به 3,768 از 4808
  1. #3761
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    سلام دوستان برای چهل نفر میخوام الویه درست کنم و تو ظرف های یک نفره یکبار مصرف برای سرکار سرو کنم.چقدر سیب زمینی لازمه؟
    پیتزا و پیراشکی
     

  2. بانک بند ناف
  3. #3762
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8136
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط سالاری نمایش پست ها
    خانوما سلام کسی به من نگفت پودر پنیر به چه دردی میخور ه?? اسمش ریکوتا هست و مال شرکت کاله

    قبلا سوالمو پرسیده بودم جواب نگرفتم
    سالاری جان به هر غذای فرنگی گوشتی به عنوان یه ادویه می تونید بزنید به خصوص پیتزا ، برگر و لازانیا.
    توی پیتزا فروشی های خارجی پودر پنیر رو روی میز می ذارند که هر کسی دوست داشت روی پیتزاش بپاشه.
    طعم خیلی خوبی داره. ریکوتا خوشبختانه خیلی هم شور نیست. باز هم قبل از زدن بچشید که نمک غذا رو از قبل تنظیم کنید.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #3763
    نقل قول نوشته اصلی توسط سالاری نمایش پست ها
    خانوما سلام کسی به من نگفت پودر پنیر به چه دردی میخور ه?? اسمش ریکوتا هست و مال شرکت کاله

    قبلا سوالمو پرسیده بودم جواب نگرفتم
    اون ریکوتا که من میشناسم پودر نیست اگه این شکلیه
    نام: ricotta_cheese_16x9.jpg نمایش: 227 اندازه: 23.8 کیلو بایت

    می*شه با اسپاگتی یا پستا پخته شده به همراه اسفناج و یه کم هم پنیر پارمزان عالی* می*شه این دستورئو از مادر بزرگم گرفتم که یه مدت طولانی* ایتالیا زندگی* میکرد و حرف نداره دست پختش ، فلفل سیاه نمک فراموش نشه به سلیقه خودتون سبزیجات دیگه هم میتونید اضافه کنید
    *** صحرا 61 ***, نیکی گل و سالاری این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  5. #3764
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    سلام دوستان من یه دستور از مامی سایت توآرشیوم دارم که وقتی رفتم تو قسمت کاپ کیک پیتزا ندیدمش، نمیدونم از کجا ورش داشتم
    برای عصرونه دورهمی میخام درست کنم، منظور از شیرخشک صنعتی چی هست؟ و میشه با چیزی جایگزین شه؟
    سوال دوم به نظرتون این دستور و ب۱زم یا برای مهمونی ریسک نکنم و خمیر و با همون دستوری که خودم همیشه میپزم و ازش راضی ام ، بپزم؟
    مرسی اگه لطف کنید و جواب بدید
    اینم دستور

    ‎کاپ کیک پیتزا با دستور خانم فرنوش عسگرزاده که بسیار عالی بود خصوصا سردش.





    ‎اینم دستور:


    ‎آرد:1 ليوان
    ‎شير خشك صنعتی:4/1 ليوان
    ‎نمك:2/1 ق م
    ‎شكر:1 ق م
    ‎روغن مايع:4/1 ليوان
    ‎ماست:2/1 ليوان
    ‎تخم مرغ:4 عدد
    ‎آب:2/1 ليوان
    ‎آويشن:2/1 ق م
    ‎ب پ:1 ق س

    ‎تخم مرغ ها را با هم زن زده تا مخلوط شوند.نمك+شكر+شير خشك+روغن _ماست+اويشن+آب را اضافه كرده دوباره هم رده تا يكدست شود.آرد و ب پ را روي مواد الك كنيد.مواد نسبتا شل است.(ماستي كه استفاده ميكنيد شل نباشه)

    ‎با 5/1 برابر مواد 28 عدد پيتزا در قالب استاندارد مافين ميشه.قالب ها را خوب با روغن جامد چرب كنيد.به اندازه تقريبي 2 ق س از مواد داخل هر قالب بريزيد.
    ‎فيلينگ پيتزا سليقه اي هستش.من اول به اندازه ا ق م از مخلوط( گوشت چرخي تفت داده شده. پيازداغ .رب.نمك.فلفل.دارچين.اويشن زياد.رب.قارچ نگيني پخته شده)داخل قالب ميريزم (روي مواد كيك)نگران نباشيد اگر مواد به طرف پايين برن.بعد كالباس خرد شده زياد.بعد پنير پيتزا رنده شده و در آخر فلفل دلمه اي نگيني شده.
    ‎با حرارت 180 درجه فرهاي گازي و 160 فرهاي برقي با فن به مدت 20 دقيقه تا زماني كه پنير طلايي شود.

    ‎حتما حتما اين كاپ كيك رو سرد سرو كنيد .يعني وقتي از فر در آورديد و داغه، سرو نكنيد. بصورت سرد و يخچاليش خيلي خوشمزه تر هستش.
    سالاری این نوشته را پسندیده.

  6. #3765
    نقل قول نوشته اصلی توسط موش خرما نمایش پست ها
    سلام دوستان من یه دستور از مامی سایت توآرشیوم دارم که وقتی رفتم تو قسمت کاپ کیک پیتزا ندیدمش، نمیدونم از کجا ورش داشتم
    برای عصرونه دورهمی میخام درست کنم، منظور از شیرخشک صنعتی چی هست؟ و میشه با چیزی جایگزین شه؟
    سوال دوم به نظرتون این دستور و ب۱زم یا برای مهمونی ریسک نکنم و خمیر و با همون دستوری که خودم همیشه میپزم و ازش راضی ام ، بپزم؟
    مرسی اگه لطف کنید و جواب بدید
    اینم دستور
    .
    منظورش از این شیر خشکاس که تو شیرینی* و یا قهوه میریزن یعنی* اینکه شیر خشکه بچه نه..



    به نظر من به روش همیشگی* خودتون درست کنی* بهتره ریسک نکن وقتی* معهمون داری.
    fahim68, باران67, Negara و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  7. #3766
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    بین ارد ذرت و نشاسته ذرت ایا فرقیه؟ چه فرقی؟
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  8. #3767
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86660
    پسند کرده
    76018

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مرجان نمایش پست ها
    بین ارد ذرت و نشاسته ذرت ایا فرقیه؟ چه فرقی؟
    عزیزم ارد ذرت زرد رنگه مثل ارده ولی نشاسته ذرت سفیده و قرچ قرچ میکنه
    ... رضوان ... این نوشته را پسندیده.

  9. #3768
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    من لپه رو وقتی جدا خالی میپزم خوب میپزه
    ولی داخل قیمه یه روزم روی گاز باشه سفت میمونه
    علت چیههه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما