نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,721 به 3,728 از 4802
  1. #3721
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29140
    پسند کرده
    14912
    نقل قول نوشته اصلی توسط مانیِ بهار نمایش پست ها
    دوستان باقالی های من بعد از فریز شدن نمی پزه مقدارش هم کم نیست
    یک بار توی فلافل ریختم خوب شد ولی زیاد اهل فلافل نیستم

    زهرا جان به اندازه ی هروعده استفاده در قابلمه ای آب رو بجوشان 1 ق م جوش شیرین بریز و باقلاها رو در سبد پلاستیکی بریزو درون قابلمه قراربده بعداز 5 دقیقه با سبد دربیاورید و مستقیم زیر آب سرد بگیرید .. مغزپخت و رنگ سبزقشنگی به باقلاها میده...

    shalizar, samira71, مانی بهار و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3722
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samira71 آواتار ها
    سمیرا1371
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    جامانده ازکربلا
    نوشته ها
    1,510
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    39
    پسند شده
    9292
    پسند کرده
    3574
    سلام برای تلخی بادمجانها به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    *************
     
    shahla-324, samin93 و دنی من این نوشته را پسندیده.
    ربـّـنا
    آتــنا
    ک ر ب ل ا ...
    .
    .
    مدت هاست دعای قنوت ِ نمازم شده ...




  4. #3723
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29140
    پسند کرده
    14912
    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیرا 1371 نمایش پست ها
    سلام برای تلخی بادمجانها به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
    بهترین گزینه آب ونمک هست... ولی خیلی نباید دراین آب بماند چراکه بادمجانها کمی حالت لاستیکی بخودشون میگیرند...
    samira71 و samin93 این نوشته را پسندیده.

  5. #3724
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    248
    پسند شده
    4998
    پسند کرده
    9090
    سلام مامی ریحانه حالا که به سوالات دوستان جواب دادید من هم یه سوال بپرسم ؟

    روش استفاده هل در غذا و شیرینی چه جوریه یعنی کل دانه هل رو اسیاب کنیم یا بشکنیم فقط دونه هاشو ؟
    و اینکه هل سفید عطرش بیشتره یا سبز ؟

    پیشاپیش ممنون
    .
     
    samira71 و shahla-324 این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  6. #3725
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2610
    پسند کرده
    5217
    نقل قول نوشته اصلی توسط مانیِ بهار نمایش پست ها
    دوستان باقالی های من بعد از فریز شدن نمی پزه مقدارش هم کم نیست
    یک بار توی فلافل ریختم خوب شد ولی زیاد اهل فلافل نیستم
    زهرا گلی تو فلافل که باقالی نمیریزن
    میتونی بخارپزشون کنی و توی میکسر له کن و پوره درست کن برای کنار مرغ
    shahla-324, samir و شیرین بیان این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  7. #3726
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29140
    پسند کرده
    14912
    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila نمایش پست ها
    زهرا گلی تو فلافل که باقالی نمیریزن
    میتونی بخارپزشون کنی و توی میکسر له کن و پوره درست کن برای کنار مرغ
    خاله لیلای عزیز... برای پوک شدن فلافل خیلی خوبه... ترد و خوشمزه اش میکند..
    البته سلیقه ای هم هست...
    ولی کوکوی باقلا که قبلا" توی سایت گذاشتم سرشار ازفسفر هست... وخیلی خوشمزه..

  8. #3727
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29140
    پسند کرده
    14912
    نقل قول نوشته اصلی توسط samin93 نمایش پست ها
    سلام مامی ریحانه حالا که به سوالات دوستان جواب دادید من هم یه سوال بپرسم ؟

    روش استفاده هل در غذا و شیرینی چه جوریه یعنی کل دانه هل رو اسیاب کنیم یا بشکنیم فقط دونه هاشو ؟
    و اینکه هل سفید عطرش بیشتره یا سبز ؟

    پیشاپیش ممنون
    ثمین جان عطر هل سبز بیشتر و باید پوست گرفته بشه و آسیاب بشه تمامی دانه های معطرباید زمان پخت و پز آسیاب بشن که بتونن عطرخودشون رونشون بدن

    مثلا" برای ماهی من همون زمان پخت تخم گشنیز رو آسیاب میکنم..
    یا برای فلافل .. فلفل سیاه رو
    برای حلوا و شیرینی هم دانه هل سبز روجدا میکنم.. واستفاده میکنم

    ولی اگربرای توی خورش یا پلو میخواهید با همان پوست آسیاب کنید..
    البته یه روش شیرازی هم داریم عصاره هل شیشه ای 10هزارتومان کارتون رو بنحو احسنت راه میانداز...
    این بود انشای من..
    samin93, samira71, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3728
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    309
    پسند کرده
    242
    نقل قول نوشته اصلی توسط * منصوره * نمایش پست ها
    میتونید بعضی خورشتها مثل قورمه سبزی رو تو فریزر نگه دارید همیشه آماده داشته باشید میتونید انواع دلمه رو بپیچید آماده پخت تو یخچال نگه دارید زودپز خیلی کارگشا هست با زودپز مرغ و یا گوشت قرمز خیلی سریع یک ساعته آماده میشه از همه راحتتر هم ماهی رو ادویه بزنید تو فریزر آماده داشته باشید موقع استفاده سریع بیارید بیرون بندازید تو ماهیتابه سرخش کنید
    منصوره جونم عزیزدل این غذاهایی که نام بردیو تاچندوقت میتونیم تو فریزر نگهداریم خواهری؟
    samin93 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما