نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5191Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,689 به 3,696 از 4845
  1. #3689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    287
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    509
    پسند کرده
    180
    برای 30 نفر می خوام حلیم بادمجون درست کنم چقدر بادمجون و گوشت لازمه؟
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #3690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    514
    پسند شده
    8759
    پسند کرده
    7569
    دوستای گل دیدین وقتی مرغ و خوراک مرغ درست کنیم هرچقدر هم که خوشمزه باشه وقتی میمونه یه کم بو میگیره؟یا فقط من این مشکلو دارم؟حالا مشکل اینه که پس برای مهمون با یه عالمه کار لحظه آخر باید مرغو درست کرد؟اگه راهی هست که از قبل بشه آماده کرد میشه بهم بگین؟من اینقدر درگیر این موضوعم که برای مهمونی هیچوقت مرغ درست نمیکنم.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #3691
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,991
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1244
    پسند شده
    57737
    پسند کرده
    64176

    ویترین مدال ها

    هلیا جان منظورت از بو چه بوییده!
    من که ب همچین چیزی برنخوردم
    ببین...وقتی مرغ درست میکنی
    اول بااب میپزیش؟؟
    منکهبهمراه اب...سبزیجات ولیموعمانی
    دارچین میزارم خوب بپزه
    والبته ادویه جات زیاد
    helia59 این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  5. #3692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    514
    پسند شده
    8759
    پسند کرده
    7569
    مامان غزل جونم منظورم یه کم بوی زهم؟زخم؟ میگیره.مثلا اگه صبح بپزم و شب دوباره گرمش کنم.وقتی تازست خوبه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #3693
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,202
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    2979
    پسند کرده
    6613
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    مامان غزل جونم منظورم یه کم بوی زهم؟زخم؟ میگیره.مثلا اگه صبح بپزم و شب دوباره گرمش کنم.وقتی تازست خوبه.
    هلیا جون مرغ زود میپزه اگه مثلا برای شب مهمون داری ساعت 2 بزار مرغت بپزه اتفاقی نمیفته
    helia59 و aydaa این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  7. #3694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    372
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    955
    پسند کرده
    2335
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    دوستای گل دیدین وقتی مرغ و خوراک مرغ درست کنیم هرچقدر هم که خوشمزه باشه وقتی میمونه یه کم بو میگیره؟یا فقط من این مشکلو دارم؟حالا مشکل اینه که پس برای مهمون با یه عالمه کار لحظه آخر باید مرغو درست کرد؟اگه راهی هست که از قبل بشه آماده کرد میشه بهم بگین؟من اینقدر درگیر این موضوعم که برای مهمونی هیچوقت مرغ درست نمیکنم.

    هلیا جون من معمولا مرغم رو از شب قبل و یا از صبح همون شبی که مهمان دارم مواد میزنم و با همون ظرفی که میخواهم بزارم توی فر میزارم توی یخچال و ٣ ساعت زودتر در میارم بیرون تا ظرفش کمی گرم بشه و ٢ تا ٢/٥ ساعت مونده به امدن مهمانها میزارمش توی فر تا بپزه درست سر وقت حاضره
    fahim68, helia59 و Negara این نوشته را پسندیده.

  8. #3695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    1593
    پسند کرده
    1413
    دوستان کسی می دونه نفخ لوبیا تازه (لوبیا توی پیله سبز) از لوبیا خشکای معمولی بیشتره یا کمتر؟ یعنی باید نفخ لوبیا تازه هم بگیرم یا نه لازم نیست؟

  9. #3696
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,324
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    514
    پسند شده
    18321
    پسند کرده
    17370
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahi site نمایش پست ها
    دوستان کسی می دونه نفخ لوبیا تازه (لوبیا توی پیله سبز) از لوبیا خشکای معمولی بیشتره یا کمتر؟ یعنی باید نفخ لوبیا تازه هم بگیرم یا نه لازم نیست؟
    من تا حالا نشنيدم لوبيا سبز نفخ داشته باشه يا لازم باشه نفخش گرفته بشه
    حسرت الملوک, Mahi site و aydaa این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما