نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,681 به 3,688 از 4808
  1. #3681
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    دوستای هنرمندم، من دارم مربا درست می کنم، اما شربت مربام یه مقدار رقیق شده به نظرم.. اگه میوه رو از شربت دربیارم، و خود شربت رو بیشتر بجوشونم تا غلیظ تر بشه مشکلی پیش میاد؟ شکرک می زنه در آینده؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  2. #3682
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527
    الهه جون فک نمیکنم مشکلی پیش بیادش. من موقع درست کردن مربای زغال اخته این مسئله برام پیش اومد و همین کارو کردم.
    برای شکرک نزدن مربا میتونی یه ق چ رنده پوست لیمو و یا آب لیمو به مربا اضافه کنی.
    * الهه * و shalizar این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  3. #3683
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه * نمایش پست ها
    دوستای هنرمندم، من دارم مربا درست می کنم، اما شربت مربام یه مقدار رقیق شده به نظرم.. اگه میوه رو از شربت دربیارم، و خود شربت رو بیشتر بجوشونم تا غلیظ تر بشه مشکلی پیش میاد؟ شکرک می زنه در آینده؟
    اگه نگران له شدن ميوه هاي مربا نيستين همونجوري با ميوه بزاريد چند تا جوش ديگه بزنه قوام كه بياد ديگه شكرك نمي زنه
    * الهه *, aydaa, فرگل 2 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #3684
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11484
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    من یه مقدار از شربتمو گذاشتم یخچال، تست کردم، غلظتش مشکلی نداشته!!!

    مرسی مریم جووووون..

    مرسی زیبا جوووووون.. ببخشید پستهامون همزمان ارسال شده بود، پست شما رو ندیده بودم
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  5. #3685
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36151
    پسند کرده
    55051
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کسی می دونه روش نگهداری سیب گلاب و سیب سبزسفت به جز خشک کردن و کمپوت و مربا چیه؟
    به خصوص سیب سبزا یکم ترشم هستن و گلوگیر اصلا نمی دونم می شه مربا یا کمپوت یا مارمالادشون کرد یا نه!!
    ترشی سیب اگر هم سرکه انداختن بلدید سرکه سیب بدست می آورید
    Nicole68 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #3686
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3322
    پسند کرده
    4197
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    ترشی سیب اگر هم سرکه انداختن بلدید سرکه سیب بدست می آورید
    مرسی هنگامه جونترشی که اصلا نمی دونستم سرکه هم پارسال انداختم...اما تا همین الانم هیچ آبی ننداخته!!
    کسی تجربه داره که چی شده که من امسال محصول سرکه ندارم؟از خود سرکه خونگی هم توش ریخته بودما...
    تو ظرف شیشه ای بالای کابینت گذاشتم
    پیتزا
     

    می دونم که می تونم

  7. #3687
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,968
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20148
    پسند کرده
    13253
    سلام.برای رولت گوشت نون تست که باید در شیر خیسانده بشه باید تازه باشه یا بیات وخشک؟ ممنون
    ...
     

    والعصر ..........

  8. #3688
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    472
    پسند شده
    18103
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    سلام.برای رولت گوشت نون تست که باید در شیر خیسانده بشه باید تازه باشه یا بیات وخشک؟ ممنون
    بيات يا خشك باشه بهتره
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما