نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,665 به 3,672 از 4802
  1. #3665
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دوستان گلم میخوام برای اولین بار کوفته حسن پاشا درست کنم

    1باید با دست گوشت ورز داده رو شکل کاسه در بیارم ؟
    2 حتما باید این غذا رو تو فر بپزم نمیشه گوشت رو توی سس رو اجاق بپزم ؟
    3 میشه تو پیرکس بپزمش؟

    پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
    .............
     
    مامان غزل, باران67 و ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #3666
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان گلم میخوام برای اولین بار کوفته حسن پاشا درست کنم

    1باید با دست گوشت ورز داده رو شکل کاسه در بیارم ؟
    2 حتما باید این غذا رو تو فر بپزم نمیشه گوشت رو توی سس رو اجاق بپزم ؟
    3 میشه تو پیرکس بپزمش؟

    پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
    من تو نت سرچ كردم ديدم كه ميشه شكل كاسه هم نباشه و توي پيركس يه تيكه هم درست كرد ولي اگه بخواي خوشگل تر و شكيل تر باشه بايد با دست درست كني ميشه قالب هم زد ولي چه كاريه با دست هم خوب ميشه

    گوشت و سس روي اجاق پخته ميشه ولي پوره سيب زميني روي اجاق طلايي نميشه

    ظرفش هم كه اصلا مهم نيست
    توي هرچي راحت تري ميتوني درست كني
    مامان غزل, ماناسهیل, مامی رضا و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #3667
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    صفورا 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    وطنم ایران
    نوشته ها
    661
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2124
    پسند کرده
    1476
    اگه یکی مثل من بی هنر تصمیم گرفت ادای اساتید مامی سایتو دربیاره لطفا به این نکات توجه کنه...
    1.در رفتن به خرید . یه جعبه چوب شیرین که تاریخ انقضاش مال 8مرداده مونده رو دستم چهکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2. کیک درست کردم با ماست ترش
    3.چرا بافت کیک هام مثل نون فشرده است ؟یه ذره پف هم نداره؟؟؟
    حالامن چیکارکردم خامه های کیکوجمع کردم وکیک های ترش روانه سطل زباله شدوبا خامه ها جیز کیک درستیدم اما خامه اش شله فعلا اعصابم داغونه از دست خودم please help me
    دمپخت ماش
     
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

  5. #3668
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13819
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    خانومای محترم
    من یه قابلمه ی سنگی دارم که چند باری (سه - چهار بار) ازش استفاده کردم ولی تازه فهمیدم که باید قبلش یه کاری می کردم تا آب بندی بشه. اولا دقیقا نمیدونم باید چیکار بکنم برای آب بندیش. دوما حالا که چند باری ازش استفاده کردم میشه آب بندیش کنم؟؟
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  6. #3669
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11677
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    خانومای محترم
    من یه قابلمه ی سنگی دارم که چند باری (سه - چهار بار) ازش استفاده کردم ولی تازه فهمیدم که باید قبلش یه کاری می کردم تا آب بندی بشه. اولا دقیقا نمیدونم باید چیکار بکنم برای آب بندیش. دوما حالا که چند باری ازش استفاده کردم میشه آب بندیش کنم؟؟
    منم پارسال یه قابلمه سنگی خریدم که فروشنده گفت قبل از استفاده باید یک تکه چربی گوسفند با اب داخلش بریزم وبجوشونم و بعد از روی شعله بردارم وچند ساعت با همین محتویات بزارم قابلمه خنک بشه وپشت ظرف و درب قابلمه رو هم از همین چربی بمالم تا ظرف قابل استفاده بشه ولی نگفت اینکارا برای اب بندی کردنه !
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  7. #3670
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    9
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    17
    پسند کرده
    11
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    خانومای محترم
    من یه قابلمه ی سنگی دارم که چند باری (سه - چهار بار) ازش استفاده کردم ولی تازه فهمیدم که باید قبلش یه کاری می کردم تا آب بندی بشه. اولا دقیقا نمیدونم باید چیکار بکنم برای آب بندیش. دوما حالا که چند باری ازش استفاده کردم میشه آب بندیش کنم؟؟
    باید قبل از استفاده با روغن جامد همه جاش را چرب می کردی و می گذاشتی خوب خشک بشه و قبل از مصرف توی دیگ سنگیت شیر میجوشوندی و شیرش را دور میرختی سپس استفاده می کردی
    hengamehh, fahim68, شیرین بیان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #3671
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    تا بحث داغه من سوالم رو بپرسم بچه ها ببخشید قابلمه سنگی رو میشه رو گاز گذاشت؟
    اون قابلمه سفالی ها رو که مخصوصه دیزی هستش چی؟
    Nicole68 و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #3672
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    قابلمه سنگی و ما رو حرارت ملایم رو به کم و مستقیم میذاریم و دیزی سفالی ها رو با حرارت ملایم رو به پایین با فاصله ی تقریبا 4-5 سانت رو توری کبابی میذاریم و میذاریم رو شعله
    --------------------
     
    Nicole68, hengamehh, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما