نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,609 به 3,616 از 4802
  1. #3609
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    589
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8557
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط SoHii نمایش پست ها
    سلام...
    ببخشید یه سوال مبتدیانه داشتم و البته نمیدونم جاش اینجاست یا نه اگه اینجا نیست خودتون به بزرگیاتون ببخشید...
    تو بعضی از دستورا که از خمیر مایع استفاده میشه منظور از خمیر مایع فوری و خمیر مایع تازه چیه؟
    سهی جان احتمال میدم خمیرمایه تازه رو در رسپی های ترجمه شده دیده باشی.

    خمیرمایه خشک داریم و خمیرمایه تازه.....خشک میشه دو نوع فوری و غیرفوری.که این دو تا به صورت پودر هستن.

    خمیرمایه تازه در خارجهبه صورت قالبی هست. شبیه کره.... از چگونگی مدلش در ایران بیخبرم

    ولی اگه تو دستور خمیرمایه تازه بهت داده بودن یک سوم مقداری که گفتن رو از خمیرمایه خشک استفاده کن.یعنی اگه مثلا 15 گرم خمیرمایه تازه داری 5 گرم خشک استفاده کن
    *sohi*, atoosa92, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3610
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط SoHii نمایش پست ها
    سلام...
    ببخشید یه سوال مبتدیانه داشتم و البته نمیدونم جاش اینجاست یا نه اگه اینجا نیست خودتون به بزرگیاتون ببخشید...
    تو بعضی از دستورا که از خمیر مایع استفاده میشه منظور از خمیر مایع فوری و خمیر مایع تازه چیه؟

    ما ٣ نوع خمیر مایه داریم .
    ١- خمیر مایه خشک فوری که به همان شکل با مواد خشکمون قاطی کرده و استفاده میکنیم .
    ٢- خمیر مایه خشک غیر فوری که باید با آب و یا شیر ولرم بگذری حدود ١٠ تا ١٥ دقیقه بماند تا عمل کند و بعد قاطی بقیه موادمون میکنیم
    ٣- خمیر مایه تازه که من تا حالا استفاده نکردم اما شبیه این boliyon های مرغ و گوشت هستش که حتما باید در یخچال نگهداری شود و تاریخ مصرف خیلی کوتاه دارن و هر یک بسته خمیر مایه برای یک کیلو ارد کافی هستش
    محیا خانوم, *sohi*, atoosa92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #3611
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3311
    پسند کرده
    4191
    نقل قول نوشته اصلی توسط SoHii نمایش پست ها
    سلام...
    ببخشید یه سوال مبتدیانه داشتم و البته نمیدونم جاش اینجاست یا نه اگه اینجا نیست خودتون به بزرگیاتون ببخشید...
    تو بعضی از دستورا که از خمیر مایع استفاده میشه منظور از خمیر مایع فوری و خمیر مایع تازه چیه؟
    سلام عزیزم
    خمیر مایه می تونه فوری باشه یا نباشه...ولی اینکه گفته می شه تازه باشه تاکیدیه بر این که تازه باشه و عمل کنه چون معمولا 6 ماه بعد از باز شدن درش دیگه خاصیت نداره!
    یعنی همون فوری ولی تازه باید باشه(برای همه ی دستورا)
    پیتزا
     
    *sohi* و atoosa92 این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  5. #3612
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    9
    سلام
    من چند وقت دیگه ازدواج میکنم اما آشپزی بلد نیستم
    میشه بگید چطوری مرغ رو خرد میکنید که 10 تکه میشه.

  6. #3613
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    موش خرما آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,447
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4604
    پسند کرده
    2933
    نقل قول نوشته اصلی توسط parastoo89 نمایش پست ها
    سلام
    من چند وقت دیگه ازدواج میکنم اما آشپزی بلد نیستم
    میشه بگید چطوری مرغ رو خرد میکنید که 10 تکه میشه.
    عزیزم تو گوگل سرچ کنید، هم تصویر و هم فیلم اموزشی داره، البته سفارش اطرافیان به من از اول این بود که زیر بار این کار نرم و من هم حرف گوش کن بودم و هر بار همسری با غرغر زحمتشو میکشه، برای من که خیلی چندش آوره!

  7. #3614
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    دوستان میشه بامیه رو فریز کرد؟
    اگر بله، چطوری؟
    Haleh.K این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #3615
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    دوستان میشه بامیه رو فریز کرد؟
    اگر بله، چطوری؟
    آره عزیزم.
    هم خام میشه فریز کرد هم بخارپز شده
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  9. #3616
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8518
    پسند کرده
    9689
    بامیه رو میشه یه تفت داد و بسته بندی کرد و بعد هم فریز
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما