نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,601 به 3,608 از 4804
  1. #3601
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina14 نمایش پست ها
    صبا جونم. باهاش ته چین درست کن خانومی من یه بار اینطورشد باهاش ته چین درست کردم .عالی شد
    ماست وتخم مرغ شوریشو میگیره وعالی میشه قربونت برم
    نقل قول نوشته اصلی توسط shalizar نمایش پست ها
    صبا جان اش برنج هم میتونی درست کنی باهاش
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    صبا جان بنظر من همون برنجتو خوب بشووور ودوباره بریزش تو قابلمه و بزار دم بکشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانو* نمایش پست ها
    برنج بی نمک از هم میره شفته میشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    صبا جون به نظرم بی نمک بپزی قاطیش کنی بد نمیشه
    اتفاقا من امروز حالم بد بود شوهر برنجو پخت بی نمک(یادش رفته بود یزنه)خیلی هم خوب بود
    من باشم بیشتر فکر میکنم اسراف نشه
    شفته نمیشه ولی نهایتا بشه هم مهم نیست حالا برنج دون دون 1 با نخورید
    البته نظر منه عزیزم
    هرجور خودت صلاح میدونی
    ممنونم از دوستای خوبم که راهنماییم کردن
    دوست گلیا من برنج درست کردم سه پیمونه دیگه و اضافه اش کردم!
    بدون ذره ای نمک و خیلی برنجم خوب شد
    اما متاسفانه بازم بعد قاتی کردن با برنج مذکور شور بود !! به زوررر هر کس یه ذره خورد ولی بازم یه مقدار زیادیش موند و سهم پرنده ها شد !
    حعلی ناراحت شدم خدایی :(

    این عکس پلوی کاملااا بی نمک



    اینم وقتی با چشم بلبلی پلوی شور ! مخلوط شد ! یکمم گوشت سرخ کردم که اونم بی نمک بود تا از شوری کم کنه و به خاطر همون هر کسی تونست یه ذره بخوره !


    ببخشید دیر جواب دادم ♥
    aydaa, مامان غزل, shalizar و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  2. بانک بند ناف
  3. #3602
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    برای بابا غنوش با ارده طعم بهتری داره یا مخلوط ارده وماست؟
    برای سرو مجلسی ش با کدوم پیشنهاد میکنید؟
    چیپس ساده؟ کراکر نمکی؟نان لواش یا تافتون؟
    به نظر من با ارده کم طعم خوبی داره. با دستور شف طیبه خیلی خوب و ساده است. البته ایشون نوشته یک چهارم لیوان ارده به نظر من 3 قاشق غ کافیه.
    برای سروش به نظرم نون پیتا (مدیترانه) حاضری بگیرید و مثل پیتزا مثلثی ببرید (مثلا هر نون 8 قسمت بشه) و دور تا دور ظرف تخت بگذارید. وسط ظرف هم کاسه باباغنوش. تزیین روش رو هم شف طیبه توضیح داده اند.
    aydaa, shalizar و mami mahdis این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #3603
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سالاری نمایش پست ها
    کسی نمیدونس پودر پنیر ریکوتا برا چیه

    - - - Updated - - -

    من به هوای پاپکرن گرفتم الان نمیدونم چطور استفاده کنم

    پنیر ریکوتا جزء پنیر های خیلی نرم است که بیشترین استفاده آن در انواع غذا و دسر است.

    samin93 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  5. #3604
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    2107
    پسند کرده
    917

    ویترین مدال ها

    دوستان ميشه براى کسى که اصلاتابحال برنج درست نکرده دقيق وباجزئيات مراحل کارروبگيد.
    .
     

  6. #3605
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim7 نمایش پست ها
    دوستان ميشه براى کسى که اصلاتابحال برنج درست نکرده دقيق وباجزئيات مراحل کارروبگيد.
    عزیزم بسته به کیفیت برنجتون ، برنج رو از 1 تا 2 ساعت قبل بشورید و با آب و نمک بذارید خیس بخوره. بعد یه قابلمه رو با آب پر کنید بذارید رو گاز وقتی آب جوشید . آب برنج داخل کاسه رو خالی کنید و برنج رو داخل قابلمه بریزید و بذارید رو حرارت بپزه . چند دقیقه که گذشت از تو قابلمه یه برنج بردارید و بین انگشت فشار بدید ببینید مغز پخت شده یا نه ! البته بین دندون هم میتونید اینکار رو بکنید که مغز پختیش رو بفهمید !!
    حجم برنج که بیشتر شد و مغز پخت شد آبکش کنید و کمی روش آب بگیرید این باعث میشه بعد پخت برنج ها بهم نچسبن..
    داخل قابلمه آب و روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه اتون رو بذارید و بعد برنج رو داخل قابلمه بریزد و درش رو بذارید حرارت رو زیاد کنید فقط چند دقیقه وقتی بخار کرد حرارت رو کم کنید و دم کنی بذارید و روی برنج روغن بریزد یا میتونید کمی آب و روغن بریزید. البته اگه برنج زیاد مغز پخت شده بود دیگه اب نریزید فقط روغن...
    برنج پختن خیلی راحته.. امیدوارم به دردتون بخوره...
    ویرایش توسط gandom : ۱۳۹۳/۰۴/۲۹ در ساعت ۰۵:۱۸ بعد از ظهر
    ماناسهیل, مامی رضا, nasim7 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  7. #3606
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    2107
    پسند کرده
    917

    ویترین مدال ها

    ممنونم عزيز خيلى لطف کردى. اگرقرارباشه تو پلوپزدرست بشه چطوريه ؟برنج دمى چى ؟
    .
     
    faezeh gool این نوشته را پسندیده.

  8. #3607
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faezeh gool آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۱۱
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    757
    عزیزم تو پلوپز یا تو قابلمه فرقی نداره وقتی میخوای دمی درست کنی برنج رو که شستی بریز تو قابلمه یا پلوپز بعد به اندازه ای اب بریز که وقتی انگشت اشاره ات رو رو برنج میزاری حدود یک و نیم بند انگشت اب باشه بعد نمک بزن کمی و بزار ابش که تموم شد برنج هارو وسط جمع کن و دمکنی بزار و شعله اش رو کم کن .البته وقتی داشت ابش تموم میشد روغن هم اضافه کن.
    پیتزا و پیراشکی
     
    nasim7 این نوشته را پسندیده.

  9. #3608
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *sohi* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۵
    محل سکونت
    Zanjan
    نوشته ها
    475
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    5301
    پسند کرده
    3758
    سلام...
    ببخشید یه سوال مبتدیانه داشتم و البته نمیدونم جاش اینجاست یا نه اگه اینجا نیست خودتون به بزرگیاتون ببخشید...
    تو بعضی از دستورا که از خمیر مایع استفاده میشه منظور از خمیر مایع فوری و خمیر مایع تازه چیه؟
    محیا خانوم این نوشته را پسندیده.
    هر کجا هستم باشم ، آسمان مال من است...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما