نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,569 به 3,576 از 4804
  1. #3569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    سمیر جون من میخوام همین الان دست به کار بشم اما خب اگه از کمپوت استفاده کنم بعدم شیر عسلی بزنم خیلی شیرین نمیشه دل رو بزنه؟میتونم همه میوه ها رو تازه امتحان کنم ؟به جز اناناس رو که کمپوتش خوشمزه تره که شیرینی متعادلی بگیرم؟مرسی
    آیدا جان شرمنده من امروز تازه آنلاین شدم.
    کمپوت میوه های استوای مثل میوه های دیگه شیرین نیست/ اما همونطور که گفتم وقتی شما انبه ش رو فراوون دارید میتونی از کمپوت اناناس + کلی میوه های تازه ی دیگه استفاده کنی. ترکیب سیب و موزی که بهت گفتم معرکه ش میکنه. ضمن اینکه این دستور یه میوه ی خیلی جالب داره که یکی از اقوام برای ما درست کردن و چون خیلی کشورشون نمیرن گفتن از تجریش تهیه ش میکنن. متاسفانه اسم میوه رو نمیدونم چیه. چون شکلش رو فقط توی دسر دیدم. اما در اندازه ی تخم کبوتر بود که یه حالت لیز مانند و به رنگ کرم داشت. خیلی خیلی هم میوه ی خوشمزه ای بود. ولی شما اجالتا با همین مواد درست کن انشالله میپسندی.
    خورش بادمجون
     
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #3570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گونش آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    1017
    پسند کرده
    1074
    دوستان کاردان من چند تا سوال دارم اگه لفط کنید جواب بدین
    1. چرا گوشت گوسفند قربونی رو که همون روز پخته میشه خیلیییییییی بو و مزه بدی داره وهیچ جوره با هیچ چی تعدیل نمیشه؟؟
    حالا علاوه بر گوشتی قربونی که به دستم میرسه اینجوریه دو سه بار از قصابی گرفتیم هم اینجوری بود درحالی که بیشتر وقتا اینجوری نیست
    اگه دلیلش خیلییی تازه وگرم بودن گوشته مگه همیشه سوپر گوشتیا گوشتوشون برا همون روز نیست؟؟(یعنی هر روز تازه تازه از کشتارگاه میرسه دستشون دیگه درسته؟؟)
    پس علت چیه؟؟؟
    2. خامه صبحانه از همون صورتیا که میگیرم کم مصرف میشه تو خونمون و موقع مصرف بعدی حس میکنم شاید خرابه و مریضم میکنه راهی اشغالی میشه چیکار کنم؟؟
    تو فریزر امتحان نکردم!!
    3.الان یه ظرف بزرگ ماست تو یخچال دارم که این روزا کاربرد نداره زیاد
    چیکارش کنم بهتره؟؟

  3. #3571
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2024
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط گونش نمایش پست ها
    دوستان کاردان من چند تا سوال دارم اگه لفط کنید جواب بدین
    1. چرا گوشت گوسفند قربونی رو که همون روز پخته میشه خیلیییییییی بو و مزه بدی داره وهیچ جوره با هیچ چی تعدیل نمیشه؟؟
    حالا علاوه بر گوشتی قربونی که به دستم میرسه اینجوریه دو سه بار از قصابی گرفتیم هم اینجوری بود درحالی که بیشتر وقتا اینجوری نیست
    اگه دلیلش خیلییی تازه وگرم بودن گوشته مگه همیشه سوپر گوشتیا گوشتوشون برا همون روز نیست؟؟(یعنی هر روز تازه تازه از کشتارگاه میرسه دستشون دیگه درسته؟؟)
    پس علت چیه؟؟؟
    2. خامه صبحانه از همون صورتیا که میگیرم کم مصرف میشه تو خونمون و موقع مصرف بعدی حس میکنم شاید خرابه و مریضم میکنه راهی اشغالی میشه چیکار کنم؟؟
    تو فریزر امتحان نکردم!!
    3.الان یه ظرف بزرگ ماست تو یخچال دارم که این روزا کاربرد نداره زیاد
    چیکارش کنم بهتره؟؟
    گلم 1-طبق کتاب مستطاب آشپزی گوشت نباید تازه باشه و مصرف بشه بلکه باید بذاری به اصطلاح بیات بشه و بعد مصرف بشه
    در اثر بیات شدنه که گوشت نرم پزا و خوش طعم میشه....
    سوال دوم رو نمیدونم
    من معمولا هر چی تو یخچالم داره میمونه به سرعت تبدیلش میکنم
    دسری کیکی شیرینی ای چیزی...
    کلا هیچی نمیذارم خراب شه
    مثلا همین ماست رو هم به سرعت کشک میکنم چون کشک یکی از چیزای مصرفی خونه هست و از بیرون هم نمیخرم
    Nicole68, گونش و یکتابانو این نوشته را پسندیده.

  4. #3572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    باران جون جواب کاملی دادن ولی منم یه چند تا چیز بگم
    سوال 2: من معمولا برای همون نزدیک ها یه برنامه سوپ جو هم می ریزمیا میلک شیکی...پان اسپانیایی...بستنیی چیزی...به علاوه طبق حرف باران جون اگه اهل تزئین کیک باشی یا درست کردن دسر می تونی ازش استفاده کنی!من راحت تا 1 هفته 10 روزم مونده اما هیچ مشکلی نبوده و سالم و سلامت اینجا نشستم
    اگر بخوای از فریزر هم استفاده کنی می دونم که برای بستنی سنتی (اگه اهل درست کردنش باشی)می تونی یه کیسه فریزر ببری و بندازی کف سینی و خامه رو روش پخش کنی و بذاری فریزر و به تیکه های نامنظم ببری و در مرحله آخر بزنی تو بستنی!که خب حتما می شه مدت بیشتری هم نگهش داشت...
    ماست معمولا من تو سالاد استفاده می کنم چون برای ما خانما خوبه سعی می کنم تو برنامه باشه حتما!اکثر سس هامم ماستیه با کمی مواد دیگه(منظورم مثلا سالاد شیرازی نیستا)اگه اهلشی می تونی راحت چکیدش کنی که زمان بیشتری هم بمونه...
    فک کنم چند جور آش و یه جور خورش هم داریم که با ماسته مثلا آش دوغ اردبیلی های دوست داشتنی یا خورش ماست اصفهانی های گلللللل(تقدیم به باران جون)البته منم کشک بلد نیستم ولی از بهترین روش ها باید باشه!
    پیتزا
     
    گونش, باران67 و یکتابانو این نوشته را پسندیده.

  5. #3573
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2024
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    ممنونم دوست عزیزم
    گلم برا خورش ماست باید ماست سفت و شیرین باشه و گر نه خوب نمیشه
    اینم لینک کشک:تقدیم به شما
    طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل
    طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل
    Nicole68 این نوشته را پسندیده.

  6. #3574
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11483
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان.. با سیب سبز تو یخچال مونده چی می تونم درست کنم؟؟؟
    atoosa92 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  7. #3575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه * نمایش پست ها
    سلام دوستان.. با سیب سبز تو یخچال مونده چی می تونم درست کنم؟؟؟
    الهه جون
    به نظرم اینا بد نیست:
    Green Apple Upside Down Cake Recipe | Yummly
    Individual Brie and Apple Tarts Recipe | Yummly

    و هر دسری که توش سیب معمولی داره؛میتونی جایگزین کنی
    اشترودل سیب هم گزینه خوبیه؛چون شیرینی زیادی داره با سیب سبز هم خوب میشه
    Apple Strudel Recipe - Taste.com.au
    البته الهه جون ماشاالله خودت هنر مندی؛من حس کردم این رسپی ها خویه
    * الهه * این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  8. #3576
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2024
    پسند شده
    86603
    پسند کرده
    75965

    ویترین مدال ها

    اله جون:
    دسر سیب رنگیhttp://mamisite.com/forum/t1025-p109...ml#post1092724
    آلما
    http://mamisite.com/forum/t3633-p109...ml#post1092728
    کمپوت خومزه سیب که میشه برا دسر و کیک های اینده استفاده کرد
    خورش سیب ترش که همین امشب من درست کرده بودم و خیلی خوشمزه ست
    کیک هم که کلی داریم تو تاپیک کیک ها
    * الهه * این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما