نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 4806
صفحه 44 از 601 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط S@Ye
    دوستان جان!آیا ممکنه لازانیا رو آبکش و لایه چینی کرد و روش فویل کشید و فریز کرد ؟ واگه ممکنه بعدا برای پخت باید یخ زذایی بشه یا نه؟
    توی مدرسه آشپزی مجله از یخ زدایی حرفی نزده.کیفیتش افت نمیکنه آیا؟
    فكر نكنم كيفيتش افت كنه من يكي دوبار مجبور به اين كار شدم يه ساعت گذاشتم توي محيط آشپزخونه و بعد همه داخل فر
    البته از حد معمول بيشتر توي فر موند ولي خوب شد
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  2. #346
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbanou
    دوستان عزیز من می خوام مقداری دلمه برگ مو رو که آماده کردم و پیچیدم توی فریزر نگه داری کنم. اگه دلمه هاروبه صورت خام فریز کنم بهتر می مونه یا بپزم بعد فریز کنم ؟ ممنون.
    مه بانو جان من همیشه خام فریز می کنم و هر بار به مقدار نیازم بر می دارم و می پزم
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  3. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    من برگ مو رو با مقدار یک لیوان آب و کمی نمک روی حرارت گذاشتم ... حدود 5 دقیقه جوشید و بعد از روی حرارت برداشتم و ریختم تو صافی ... و روش آب بسیار سرد فراوان باز کردم ... این عمل باعث میشه رنگ سبزیجات حفظ بشه و در اثر پخت تغییر رنگ نده ...


    این روش یک اسم فرنگی هم داره ( بلانشین یا بلانچ ) میتونید سرچ کنید.
    یعنی ابتدا کمی سبزی را بپزیم و بعد شوک آب سرد بهش بدیم . اینکار سبب توقف پخت میشه و باعث میشه ویتامینهای اون از بین نره ، بعلاوه رنگ سبزیجات حفظ بشه ...

    من برای پخت لوبیا برای خوراک - خورشت بامیه - خورش سبزی تبریزی ( با قورمه سبزی خودمون فرق میکنه ) - دور چین کلم بروکلی - دلمه برگ مو - هویج برای خورشت هویج و هویج پلو و ........... از این روش استفاده میکنم.
    آيا براي نخود فرنگي و باقالي سبز هم ميشه از اين روش استفاده كرد ؟

    اگر بخوايم دلمه رو تو فريز نگهداري كنيم بهتره پخته باشه يا نپخته ؟
    ممنون

    بله عزیزم برای نخود فرنگی وباقالی هم میشه از این روش استفاده کرد.علاوه برتوضیحات هیون عزیز رنگش هم خوب میمونه وبر اثر موندن در فریزر حالت لاستیکی (بخصوص باقالی)به خودش نمیگیره
    من هم دلمه را می پیچم ودر فریزر نگهداری میکنم موقع استفاده بیرون میارم و می پزم
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #348
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    من دیروز کنگر حریدم وتمیز کردم وکمی آب پز کردم برای گذاشتن تو فریزر.ولی رنگ کنگر ها سبز_آبی شده چرا؟کسی میدونه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
    فرزانه جون شاید بخاطر ابپز کردنشه من همیشه کنگر رو تفت میدم بعد فریز میکنم کلا کنگررو باید سرخ کرد وفریز کرد چون کنگر خام وقتی فریز شه مثل چوب میشه


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #349
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    دوستان اگر بخوایم خود برگ مو رو نگه داریم تو فریزر همون جوشوندن که هیون گفت کافیه ؟ برگا سفت و خورد نمیشن ؟


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  6. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    برگ مو درفریزر که بمونه شکننده میشه وتا بخوای استفاده کنی خورد میشه اگه امکانش را داری به صورت کنسرو در بیار یا دلمه درست کن و بذار فریزر
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  7. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام خانومهای هنرمند ، چند وقت پیش یه دستور غذا به خواهرم دادم که توش کرم غذا می*خواست و من خارج از کشور زندگی* می*کنم و اینجا کرم مخصوص برای غذا وجود داره ، ولی* خواهرم گفت که توی اهواز گیر نیاورده و از هر فروشندی هم که میپرسیده با تعجب نگاش میکردن ، حالا می*خوام بدونم شما توی غذا*هاتون از چه کرمی استفاده می*کنید ، می*شه همون خامهٔ صبحانرو استفاده کرد به جای کرم ؟
    ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺮﮒ ﺗﺪﺭﯾﺠﯽ ، ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻌﺪ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ ، ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﭼ ﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﺮ ﻭﻓﻖ ﻣﺮﺍﺩ ﺷﺪ ، ﺣﺎﻻ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ

  8. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    سحر جون میشه خامه ی صبحانه رو با اندکی شیر رقیقش کرد و استفاده کرد
    آرام جان مرسی* که جواب دادی ولی* خامهٔ صبحانه شیرین نیست ؟ برای پاستا خوب میشه ؟
    ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺮﮒ ﺗﺪﺭﯾﺠﯽ ، ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻌﺪ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ ، ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﭼ ﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﺮ ﻭﻓﻖ ﻣﺮﺍﺩ ﺷﺪ ، ﺣﺎﻻ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ

صفحه 44 از 601 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما