نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,505 به 3,512 از 4802
  1. #3505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    چقدر مایه زدی؟
    چه دمایی بود مایه رو زدی؟
    چقدر ازش گذشته؟
    2-3قاشق برای 2لیتر
    بعد از جوشیدن
    دیشب درست کردم 28ساعت پیش
    پستو خوندم آره فک کنم دمای شیرم زیاد بوده.خب حالا راهی هست دور نریزمش؟


  2. #3506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    85
    عزیزان با آرد سبوس دار میشه کیک پخت؟؟ اگر آره چه کیکی؟؟ ممنون

  3. #3507
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18097
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    عزیزان با آرد سبوس دار میشه کیک پخت؟؟ اگر آره چه کیکی؟؟ ممنون
    همه كيك ها رو ميتوني با آرد سبوس دار بپزي ولي بافتش سنگين ميشه و كمتر پف مي كني
    ارد سبوس دار بيشتر مناسب انواع نون و پيراشكيه
    فرگل 2, منصوره اردیبهشتی و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #3508
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86531
    پسند کرده
    75853

    ویترین مدال ها

    رومینا جون عزیزم کشکش کن
    طرز تهیه کشک و قره قروت در منزل
    romina joon این نوشته را پسندیده.

  5. #3509
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1488
    پسند کرده
    1163
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان بانو نمایش پست ها
    مقدار زعفران رو توی ظرف بریزید و چند تکه یخ روش قرار داده اجازه بدید توی دمای محیط آب بشه اینجوری خیلی راحت یه زعفران خوشرنگی به دست می آورید.
    به نظر من دم کردن زعفران با آب جوش رنگ زعفران رو از بین میبره.
    با آب جوش رنگش میره با یخ عطرش
    من عطر رو ترجیح می دوم و همیشه با آب جوش دم میدم
    راستی دوستان زعفران را چجوری نگهداری کنیم سابیده یا نسابیده اونم تو شهر مرطوب
    غذا
     
    فرگل 2 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

  6. #3510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10029
    پسند کرده
    14006
    دوستان من شیر جوشوندم و مایه ماست بهش زدم جای گرم گذاشتم اما انگار مایه کم بوده ماسته نگرفته چکارش کنم آیا بریزم دور؟انگار هنوز شیره چون نبریده و رویه بسته.راهی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/quote]

    عزیزم یه ظرف آب مثل قابلمه بذار ولرم بشه، آب رو نذار داغ بشه چون شیرت ماست نمیشه و میبره. فقط حواست باشه آب داغ داغ نباشه،بعد ظرف ماستت روبذار داخلش، کم کم شیرت ماست میشه فقط بعدأ ماستت آب میکننه که اشکال نداره و میتونی بعد آبش رو بگیری.
    ویرایش توسط mehr66 : ۱۳۹۳/۰۴/۰۸ در ساعت ۰۸:۴۹ قبل از ظهر
    romina joon و aydaa این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  7. #3511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عباس نمایش پست ها
    سلام چرا گوشت ران مرغ پس ازکمی پخت توی قابلمه از استخونش جدامیشه واقعا منظره بدی به غذامیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه من یه بارتورستوران یه مرغ خوردم خیلی بافتش سبک وپوک بود اصلارودل نمیموند انگارداشتم آب میخوردم؟؟؟؟؟؟
    اگه می خواهید گوشت از استخوون ران جدا نشه باید مرغ رو با پوستش بپزید و بعد از پخت مرغ رو خارج کنید و پوستش رو جدا کنید و دوباره به ظرف غذا منتقل کنید
    اینجوری مرغ خیلی هم خوش پخت و خوشمزه تر میشه
    ولی خوب به خاطر مشکلاتی که میگن پوست مرغ داره من هیچوقت این کار رو نمیکنم ولی دیدم کسانی که به این روش درست میکنن.
    محیا خانوم, توت - فرنگی, samin93 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #3512
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    دوستان عزیز من با یخ امتحان کردم خوب رنک میده اما به نظر من برای مثلا ته چین مرغ اون عطری رو که باید بده رو نمیده قبول دارین؟
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما