نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,489 به 3,496 از 4806
  1. #3489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    صفورا 71 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    وطنم ایران
    نوشته ها
    661
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2124
    پسند کرده
    1476
    سلام چرا گوشت ران مرغ پس ازکمی پخت توی قابلمه از استخونش جدامیشه واقعا منظره بدی به غذامیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه سوال دیگه من یه بارتورستوران یه مرغ خوردم خیلی بافتش سبک وپوک بود اصلارودل نمیموند انگارداشتم آب میخوردم؟؟؟؟؟؟
    دمپخت ماش
     

  2. بانک بند ناف
  3. #3490
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    گوشت مرغ زود پزه میخواید اینجوری نشه نباید زیاد بپزینش مث سیب زمینی که زیاد بپزی وا میره.عجب مثالی!!!!!


    خب حالا که بحث مرغه من مرغ رو مخصوصا ران رو وقتی میذارم تو قابلمه کمی بعد از یه رگی که توی رانه شروع به خونریزی میکنه و حالم خیلی بد میشه طبیعیه؟میشه کاری کردکه خونش بیرون نیاد؟
    صفورا 71 این نوشته را پسندیده.


  4. #3491
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    259
    پسند کرده
    279
    اون خونی که خارج میشه دلیل بد بویی مرغ است بهتر که بعد از تفت دادن و خارج شدن خونابه ظرف را تمیز کنی و بعد ادامه پخت و اضافه کردن بقیه مواد را انجام بدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط romina joon نمایش پست ها
    گوشت مرغ زود پزه میخواید اینجوری نشه نباید زیاد بپزینش مث سیب زمینی که زیاد بپزی وا میره.عجب مثالی!!!!!


    خب حالا که بحث مرغه من مرغ رو مخصوصا ران رو وقتی میذارم تو قابلمه کمی بعد از یه رگی که توی رانه شروع به خونریزی میکنه و حالم خیلی بد میشه طبیعیه؟میشه کاری کردکه خونش بیرون نیاد؟
    hengamehh, bluesky, romina joon و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #3492
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط romina joon نمایش پست ها
    خب حالا که بحث مرغه من مرغ رو مخصوصا ران رو وقتی میذارم تو قابلمه کمی بعد از یه رگی که توی رانه شروع به خونریزی میکنه و حالم خیلی بد میشه طبیعیه؟میشه کاری کردکه خونش بیرون نیاد؟
    اون خون كه از مرغ خارج ميشه به خاطر اينه كه موقع ذبح نزاشتن خون به طور كامل از بدن مرغ تخليه بشه
    من معمولا اين كارو مي كنم
    مرغ رو داخل به قابلمه ميزارم آب ميريزم تا روي مرغ رو بگيره
    وقتي آب جوشيد و كف و خون و ... از مرغ زد بيرون مي ريزم توي سبد
    مرغ رو خوب مي شورم و بعد توي يه كم كره تفت ميدم و ادامه پخت
    اينجوري آبش شفاف ميشه كف سياه نداره بو نميده و هورمون ها و آنتي بيوتيك هايي هم كه احتمالا وجود داشته كمتر ميشه
    اوني كه اين روش رو توصيه كرد كارشناس تغذيه بود البته
    تپل طلا, shahla-324, محیا خانوم و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #3493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8258
    پسند کرده
    7857
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    ی سوال دیگه شما زعفرونو اسیاب میکنید یا همینجوری دم میدید؟بعد چه مقدار زعفرون باشه و اب که خوشرنگ بشه؟
    مقدار زعفران رو توی ظرف بریزید و چند تکه یخ روش قرار داده اجازه بدید توی دمای محیط آب بشه اینجوری خیلی راحت یه زعفران خوشرنگی به دست می آورید.
    به نظر من دم کردن زعفران با آب جوش رنگ زعفران رو از بین میبره.
    (ziba), titish khanoom, zohre.a و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  7. #3494
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    من زعفران رو با یه تکه خیلی کوچیک قند میسابم و حتما با گلاب جوشیده دم میذارم هم خیلی خوشرنگ میشه و هم خیلی خوش عطر
    .............
     
    باران67, romina joon و تپل طلا این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #3495
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    مانا جون یه شف یه بار تو یه برنامه توضیح دادن که سابیدن قند و زعفرون که در گذشته مرسوم بوده کار درستی نیست.و باعث میشه رنگ زعفرون و حتی طعمش تحت تاثیر قرار بگیره و زود تر خراب بشه..!!مامان منم اینکارو میکردن ولی از چند سال پیش که اون برنامه رو دیدیم دیگه زعفرون رو خالی اسیاب میکنیم.نکته اش اینه که زعفرون هر چی بیشتر اسیاب بشه و ریزتر بشه دونه هاش رنگ بیشتری بهتون میده!

    با آب خیلی سرد یا یخ هم بهتر رنگ پس میده ظاهرا.من یه شیشه کوچولو دارم مخصوص زعفرون تو همون از صبح میذارم با اب خیلی سرد تا چند ساعت حسابی رنگ میده.
    mehr66, nazanin88, MaryamYas و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3496
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    از طرف دیگه سابیدن قند با زعفران باعث می شه بلوزهای ریز شده قند مثل سنباده با زعفران اصطکاک پیدا کنه و زعفران خیلی خیلی ریز تر بشه و به همین دلیل بهتر رنگ بده.
    تپل طلا, nazanin88 و رستگار این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما