نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,481 به 3,488 از 4806
  1. #3481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    خانوم گل های عزیز من هنوزم برای گرم کردن سمبوسه برای مراسممون مشکل دارم. یکی از دوستان بهمون پیشنهاد کردن که سمبوسه ها رو توی ماهیتابه بذاریم و قبل از سرو روی حرارت قرارشون بدیم. آیا شدنیه؟
    بهترینش استفاده از فر هست خلی هم خوب میشه
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  2. بانک بند ناف
  3. #3482
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    فهیمه جان نقدر سخت نگیر گلم
    من تو فر امتحان کردم
    اسنک بریون کباب برنج مرغ ...همه اینا رو تا حالا تست کردم
    عالی بوده
    حتی باز میتونی رو کتری بذاری(من برا مهمونام کتری رو روشن میذارم که بتونم فوری چایی درست کنم)
    روشم 1 چیزی بکش خشک نشه
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

  4. #3483
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    خانوم گل های عزیز من هنوزم برای گرم کردن سمبوسه برای مراسممون مشکل دارم. یکی از دوستان بهمون پیشنهاد کردن که سمبوسه ها رو توی ماهیتابه بذاریم و قبل از سرو روی حرارت قرارشون بدیم. آیا شدنیه؟
    فهیمه جان به نظر من به هیچ وجه توی مایکرفر گرم نکن که نرم و خمیر می شه. یا توی فر از قبل داغ شده چند دقیقه با در نیمه باز بذار یا دوباره بنداز توی ماهیتابه بدون روغن.
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, fahim68 و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #3484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    ی سوال دیگه شما زعفرونو اسیاب میکنید یا همینجوری دم میدید؟بعد چه مقدار زعفرون باشه و اب که خوشرنگ بشه؟
    کسی بجز دوستمون نظری نداشت؟
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  6. #3485
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    سلام عزیزان . دستور یک نوع خمیر که احتیاج به مایه خمیر نداشته باشه و چسبنده هم نباشه میخوام . داریم؟
    خمير اگه مايه خمير نداشته باشه كه مثل سنگ ميشه
    بالاخره يه چيزي بايد داشته باشه كه پف كنه
    ميتوني از خمير ترش به جاي مايه خمير استفاده كني يا بكپينگ پودر ولي بدون اينا نميشه
    البته بايد عنوان مي كردي كه براي چه منظوري ميخواي
    شيريني يا غذايي؟
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #3486
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,089
    میزان امتیاز
    348
    پسند شده
    10032
    پسند کرده
    14006

    سوالات آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    کسی بجز دوستمون نظری نداشت؟
    عزیزم بستگی به این داره که برای چه غذا یا دسری میخوای زعفران استفاده کنی. مثلأ ما برای برنج یا دسر م چشمی میایم زعفران میریزیم و بستگی به خودت هم داره که بخوای رنگ و طعم زعفرون تو غذات معلوم بشه یا نه ، بعد ما اون رو تو هاونگ میکوبیم که خوب پودر میشه و کمی آب جوش توش میریزیم و در ظرف رو میذاریم و میذاریم یه چند دقیقه بگذره که زعفرون رنگ بده
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  8. #3487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    سلام عزیزان . دستور یک نوع خمیر که احتیاج به مایه خمیر نداشته باشه و چسبنده هم نباشه میخوام . داریم؟
    دوستم خمیر جادویی خمیر خوبیه.خمیر مایه نداره.خوشمزه و خوش قلق هم هست.

    کلوچه های غذایی

  9. #3488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Na Na آواتار ها
    ناهید
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1491
    پسند کرده
    708
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    کسی بجز دوستمون نظری نداشت؟
    عزیزم همیشه بهتره از زعفران اسیاب شده استفاده کنین. مطمئنا زعفران اسیاب شده خیلی بهتر و زودتر رنگ پس میده.
    برای میزان استفاده هم باید کم کم بریزید تا زمانیکه به رنگ مورد نظرتون برسه.
    mami mahdis این نوشته را پسندیده.
    هر کجا برگی هست شور من می شکفد
    مثل یک گلدان
    می دهم گوش
    به موسیقی
    روییدن

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما