نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,473 به 3,480 از 4804
  1. #3473
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    سلام خانما .ه .برای مهمونی ها فقط رون و سینه مرغ استفاده میشه بعد بقیه قسمتای مرغو چیکا ر میکنید شما ؟
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  2. #3474
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    ی سوال دیگه شما زعفرونو اسیاب میکنید یا همینجوری دم میدید؟بعد چه مقدار زعفرون باشه و اب که خوشرنگ بشه؟
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  3. #3475
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    سلام خانما .ه .برای مهمونی ها فقط رون و سینه مرغ استفاده میشه بعد بقیه قسمتای مرغو چیکا ر میکنید شما ؟
    عزیزم ال مرغ رو می تونی کباب کنی یا سرخش کنی.
    گردن و بال رو برای سوپ یا الویه استفاده می کنم. حتی گاهی برای عدسی و خوراک لوبیا...

    در مورد زعفران هم که حتما باید بسابیش چون من یه بار نسابیده دم کردم اصلا زیاد رنگ نداد
    جدیدا اصلا زعفران رو دم نمی کنم. یه تیکه یخ رو می ریزم توی ظرف و یه مقدار (به اندازه ی نوک قاشق) زعفران میریزم. خیلی خوشرنگ میشه. البته بستگی به کیفیت زعفرانت هم داره
    مگنولیا این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #3476
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    زیرآسمان خدا
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    194
    برای 10تا ظرف 750میلی لیتیر شله زرد چقدر موادمی خواد توروخدا کمک




  5. #3477
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هیرو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    478
    پسند کرده
    169

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    سلام خانما .ه .برای مهمونی ها فقط رون و سینه مرغ استفاده میشه بعد بقیه قسمتای مرغو چیکا ر میکنید شما ؟
    من اگه مرغ درسته بگیرم موقع بسته بندی تو فریزر تو هر بسته ای چند تکه استخون مرغ و با ران وسینه میزارم واسه خودمون. ولی بیشتر مواقع چند بسته سینه مرغ و ران میگیرم دیگه استخوون همراشون نیست
    مگنولیا این نوشته را پسندیده.


  6. #3478
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    زیرآسمان خدا
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    194
    برای100تا ظرف 750میلی لیتیر شله زرد چقدر موادمی خواد توروخدا کمک




  7. #3479
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    406
    پسند کرده
    85
    سلام عزیزان . دستور یک نوع خمیر که احتیاج به مایه خمیر نداشته باشه و چسبنده هم نباشه میخوام . داریم؟

  8. #3480
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی ایدا نمایش پست ها
    برای100تا ظرف 750میلی لیتیر شله زرد چقدر موادمی خواد توروخدا کمک
    عزیزم قسمت نذری پزون سریع تر و کامل تر میتونی پاسخ بگیری
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما