نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,465 به 3,472 از 4808
  1. #3465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانـــو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1218
    پسند کرده
    320
    خانومها مهربون میشه کمکم کنید من هر بار رب میگیرم به علت استفاده کم همیشه کپک میزنه
    تو هر ظرفی هم ریختم این مشکل پیش اومد چند وقت پیش دیدم دوستی زده بودن رب گوجه فرنگی رو میشه فریز کرد
    میشه بگید

    طمعش عوض نمیشه؟
    و باید تو ظرف در بسته باشه ؟ یا تو کیسه های نایلونی؟
    نگاهم به آسمان است...

  2. بانک بند ناف
  3. #3466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهانه91 نمایش پست ها
    خانومها مهربون میشه کمکم کنید من هر بار رب میگیرم به علت استفاده کم همیشه کپک میزنه
    تو هر ظرفی هم ریختم این مشکل پیش اومد چند وقت پیش دیدم دوستی زده بودن رب گوجه فرنگی رو میشه فریز کرد
    میشه بگید

    طمعش عوض نمیشه؟
    و باید تو ظرف در بسته باشه ؟ یا تو کیسه های نایلونی؟
    من رب گوجه فرنگی رو توی ظرف های پلاستیکی در بسته فریز میکنم. طعمش عوض نمیشه.
    هر بار یکی از ظرف ها رو میذارم توی یخچال و ازش استفاده میکنم. کپک هم نمیزنه.
    میتونی توی قالب یخ هم فریز کنی و هر بار به مقدار مصرف از قالب خارج کنی و مصرف کنی.
    باران67 و بانـــو این نوشته را پسندیده.

  4. #3467
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هیرو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    478
    پسند کرده
    169

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    وای کلی خندیدم
    نه به ندونستن چون اصلا مهم نیست
    به نوشتنت که خیلی ناز بود
    عزیزم پیش غذا رو قبل غدا و غذای اصلی بعدش و بعد از اون دسر هست
    اردور و سالاد و اینام که جزء پیش غذاست
    نوشیدنی همراه غذای اصلی
    ولی گلم تو 1 خونه ایرانی کسی اینا رو جدا جدا سرو نمیکنه
    دیدی که 1 سفره میندازن و همه تو تو سفره هست
    سبزی خوردن یا سالاد همون پیش غذاست
    که تو سفره هامون هست
    حلوا هم همون دسر هست که تو سفره های سنتی زیاد هست یا شیربرنج
    خلاصه کنم که من شخصا اگه بخوام اول پیش غذا بیارم بعد جمع کنم غذا اصلی بیارم بعد...مهمونام دپرس میشن و بهشون بد میگذره
    همه چیم رو با هم سر سفره میارم
    من که فقط تو ترتیب خوردن سر سفره رعایت میکنم نه نحوه سرو غذا

    من تو مهمونی ها ترتیبی واسه خوردن رعایت نمی کنم اول غذای اصلی که برنجه می خورم بعد سالاد بعدش پیش غذا. چکارکنم اشتهام کمه از خدامه یکمی غذای اصلی بخورم تا لاغرنشم


  5. #3468
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هیرو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    478
    پسند کرده
    169

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط amir mami نمایش پست ها
    نمیدونم جای سوالم کجاست
    دوستان برای سفر به فاصله 1400 ک بهتر چه خوراکی و غذاهایی برداریم تا ماندگاری خوبی داشته باشند نمیخوام از غذای بین راهی استفاده کنم با وسیله شخصی هستیم و مدت سفر نیز یک روز , لطفا راهنماییم کنید بار اول داریم تنها میریم برام خیلی سخت فکر کردن
    سمیه جان من اکثرا آش دوغ درست می کنم با دلمه مخلوط(برگ مو ،کدو ،بادنجان، گوجه) .یه پیکنیک میبریم واسه گرم کردن غذا با ظرفهای یکبار مصرف.
    amir mami این نوشته را پسندیده.


  6. #3469
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها

    راستی دوستان من این سوال را تو تاپیک چی را از کجا بخرم پرسیدم کسی پاسخ نداد یخچالهای مخصوص ماشین را از کجا می شه خرید ممنون ببخشید می دانم جاش اینجا نبود
    عزیزم این سایت رو ببین شاید برات مفید باشه...

    یخچال ماشین - تهران کالا
    hengamehh و Negara این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  7. #3470
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amir mami آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۷
    محل سکونت
    قوچان(مشهد)
    نوشته ها
    318
    میزان امتیاز
    353
    پسند شده
    4493
    پسند کرده
    9726

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط بهانه91 نمایش پست ها
    خانومها مهربون میشه کمکم کنید من هر بار رب میگیرم به علت استفاده کم همیشه کپک میزنه
    تو هر ظرفی هم ریختم این مشکل پیش اومد چند وقت پیش دیدم دوستی زده بودن رب گوجه فرنگی رو میشه فریز کرد
    میشه بگید

    طمعش عوض نمیشه؟
    و باید تو ظرف در بسته باشه ؟ یا تو کیسه های نایلونی؟
    عزیزم من خودم داخل ظرفهای شیشه ای میریزم و میزارم یخچال اگر چند تا باشه اونایی که نیاز ندارم و روشون و روغن میریزم (نمیدونم چرا اما مامانم این کار و میکرد فکر کنم هوا توش نره)و مشکلی پیش نمی یاد
    در ضمن خانمی دقت کن وقتی رب بر میداری قاشقت کاملا خشک و تمیز باشه
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

  8. #3471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13826
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط بهانه91 نمایش پست ها
    خانومها مهربون میشه کمکم کنید من هر بار رب میگیرم به علت استفاده کم همیشه کپک میزنه
    تو هر ظرفی هم ریختم این مشکل پیش اومد چند وقت پیش دیدم دوستی زده بودن رب گوجه فرنگی رو میشه فریز کرد
    میشه بگید

    طمعش عوض نمیشه؟
    و باید تو ظرف در بسته باشه ؟ یا تو کیسه های نایلونی؟
    عزیزم من همیشه توی ظرف های فریگاور (در آبی ها) رب رو فریز می کنم . به هیچ عنوان طعمش عوض نمیشه. وقتی شیشه ای که توی یخچاله تموم میشه، یکی از اون هایی رو که فریز کردم در میارم و بعد از چند ساعت که یخش باز شد میریزم توی شیشه و میذارمش توی یخچال.
    دو ساله مامان تقریبا 50 -60 کیلو برام گوجه می خره و رب درست می کنه و بهترین و راحت ترین راه برای نگه داریشون فریزر بوده.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  9. #3472
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13826
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    خانوم گل های عزیز من هنوزم برای گرم کردن سمبوسه برای مراسممون مشکل دارم. یکی از دوستان بهمون پیشنهاد کردن که سمبوسه ها رو توی ماهیتابه بذاریم و قبل از سرو روی حرارت قرارشون بدیم. آیا شدنیه؟
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما