نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,433 به 3,440 از 4804
  1. #3433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2643
    پسند کرده
    1264
    سلام
    یخچال و فریزر من کوچیکه و میخوام نخود فرنگی رو کنسرو کنم بطوریکه دیگه احتیاجی به نگهداریش توی یخچال نباشه
    اینجا روش نگهداری نخود فرنگی-تهيه كنسرو نخودفرنگي سوالم رو گذاشتم ولی هنوز جوابی نگرفتم

    نخودفرنگی تموم میشه ها

    لطفا زودتر راهنمائیم کنید . ممنون
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  2. بانک بند ناف
  3. #3434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    614
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    8828

    ویترین مدال ها

    سلام بانوان عزیز
    شوهرم یه شیشه سویا سس خریده بسی شور.من نمیدونم باید چه جوری و برای چه غذای استفاده اش کنم.همه اش هم میپرسه این سسه چی شد؟چی کاری کردی؟
    من هم موندم بی جواب


  4. #3435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara24 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    798
    پسند کرده
    415
    نقل قول نوشته اصلی توسط *نسیم نمایش پست ها
    من هر وقت قوطی رب رو باز می کنم بعد از یه مدتی کپک میزنه
    چجوری باید نگه داشت تا این اتفاق نیوفته
    من تو شیشه مربا ریختم باز کپک زد
    درضمن با قاشق چرب یا خیس هم رب برنمی دارم که کپک نزنه اما باز هم بعد یکهفته که تو یخچال باشه کپک میزنه
    عزیزم دوستان گفتن بهتره بذاری فریزر. من هر قوطی را که باز می کنم یک شیشه کوچیک ازش برمیدارم و یک قاشق پلاستیکی میذارم توش، برای یخچال. بقیه را هم تو دو تا شیشه کوچک سس می ذارم تو فریزر. چون هرچقدر هم رعایت بکنی تو دراز مدت تو یخچال کپک میزنه چون آدم هر روز که مصرف رب نداره

  5. #3436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara24 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    798
    پسند کرده
    415
    نقل قول نوشته اصلی توسط هستی ساغر نمایش پست ها
    سلام بانوان عزیز
    شوهرم یه شیشه سویا سس خریده بسی شور.من نمیدونم باید چه جوری و برای چه غذای استفاده اش کنم.همه اش هم میپرسه این سسه چی شد؟چی کاری کردی؟
    من هم موندم بی جواب
    عزیزم دختر عموی من یک غذای چینی با این سویا سس درست می کرد البته من خودم درست نکردم ولی خوردم بد نیست. متاسفانه لان ایران نیست که دستور دقیق را بپرسم ولی کلیاتش این بود که مرغ و سبزیجاتی مثل انواع فلفل، هویج،کدو، را خلال های باریک می کرد و به ترتیب سفتی و زمانی که نیاز داشتن تفت میداد ( بدون نمک )....... و جوانه ماش و شاید چیزای دیگه هم اضافه می کرد و سویا سس هم تو هر مرحله کم کم می زد. من در این حد میدونم ولی اگه سرچ کنی ( غذاهای چینی با سویا سس و....) حتما دستور دقیق را پیدا می کنی. در ضمن با ترکیب انواع سرکه و روغن زیتون و.....برای سالاد هم شاید بد نباشه
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  6. #3437
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط هستی ساغر نمایش پست ها
    سلام بانوان عزیز
    شوهرم یه شیشه سویا سس خریده بسی شور.من نمیدونم باید چه جوری و برای چه غذای استفاده اش کنم.همه اش هم میپرسه این سسه چی شد؟چی کاری کردی؟
    من هم موندم بی جواب

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara24 نمایش پست ها
    عزیزم دختر عموی من یک غذای چینی با این سویا سس درست می کرد البته من خودم درست نکردم ولی خوردم بد نیست. متاسفانه لان ایران نیست که دستور دقیق را بپرسم ولی کلیاتش این بود که مرغ و سبزیجاتی مثل انواع فلفل، هویج،کدو، را خلال های باریک می کرد و به ترتیب سفتی و زمانی که نیاز داشتن تفت میداد ( بدون نمک )....... و جوانه ماش و شاید چیزای دیگه هم اضافه می کرد و سویا سس هم تو هر مرحله کم کم می زد. من در این حد میدونم ولی اگه سرچ کنی ( غذاهای چینی با سویا سس و....) حتما دستور دقیق را پیدا می کنی. در ضمن با ترکیب انواع سرکه و روغن زیتون و.....برای سالاد هم شاید بد نباشه
    برای طعم دار کردن جوجه ماهی مرغ و استیک هم میشه ازش استفاده کرد
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    khale leila, باران67 و هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  7. #3438
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1236
    پسند شده
    20144
    پسند کرده
    13026
    نقل قول نوشته اصلی توسط گیتار نمایش پست ها
    سلام میخاستم بدونم این سیرداغ که با نمک درست میکنن چه جوریه؟یعنی چه مقدار سیر با نمک مخلوط میشه؟قبل خردکردن سیر یا بعدش؟ چند ساعت باید بمونه؟
    کسی در این زمینه تجربه نداره منو راهنمایی کنه؟
    ...
     

    والعصر ..........

  8. #3439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    دوستان کسی طرز تهیه سس انبه رو می دونه؟؟؟
    من پودر انبه خریدم؛دقیقا مزه زردچوبه میده
    راستش من اصلا نمی دونم سس انبه چه طعمی داره؛ولی یکبار از دستوری که از اینترنت گرفته بودم(یادمه آب جوش و فکر کنم سرکه و... رو با پودر انبه مخلوط می کرد ) خیلی بدمزه بود و راهی سطل زباله شد
    اگه میشه یه دستور خوب و خوشمزه بهم بگید؛لطفا
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  9. #3440
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    دوستان کسی طرز تهیه سس انبه رو می دونه؟؟؟
    من پودر انبه خریدم؛دقیقا مزه زردچوبه میده
    راستش من اصلا نمی دونم سس انبه چه طعمی داره؛ولی یکبار از دستوری که از اینترنت گرفته بودم(یادمه آب جوش و فکر کنم سرکه و... رو با پودر انبه مخلوط می کرد ) خیلی بدمزه بود و راهی سطل زباله شد
    اگه میشه یه دستور خوب و خوشمزه بهم بگید؛لطفا
    آتوسا جان احتمالا مشکل از پودر انبه بوده که مثل خیلی از ادویه های آماده پودر شده، قاتی داشته
    اگه پودر انبه تون مرغوب باشه کافیه با مقداری آب قاتی کنید و بزارید کنار بمونه تا خیس بخوره و لعابدار بشه. یه حالت روغنی پیدا میکنه و دو فاز میشه یعنی بالا آب میایسته و پایین پودرهای انبه. هربار که بخواهید مصرف کنید تکونش میدید تا یکدست بشه
    نیازی به سرکه یا هیچ چیز دیگه ای هم نیست. فقط خیلی زیاد استفاده نکنید که شنیدم ضرر داره.
    خورش بادمجون
     
    shalizar, khale leila, atoosa92 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما