نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 337 به 344 از 4806
صفحه 43 از 601 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  1. #337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من شربت نعنا سبز رنگو درست کردم و بلدم ولی نیدونم کجا بذارم دستورشو؟؟؟؟
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  2. #338
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    اگر منظورتون نوشیدنی نعنا هست که دو تا دستور اینجا داریم و شما هم میتونید دستورتون رو به همون تاپیک اضافه کنید :

    viewtopic.php?p=623315#p623315
    viewtopic.php?p=747107#p747107
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  3. #339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    اگر منظورتون نوشیدنی نعنا هست که دو تا دستور اینجا داریم و شما هم میتونید دستورتون رو به همون تاپیک اضافه کنید :

    viewtopic.php?p=623315#p623315
    viewtopic.php?p=747107#p747107
    نه عزيزم.اون نيست!
    شربت عرق نعنا را كه درست ميكنين.خوووووب! همونو با رنگ سبزشه!يعني همون طعم ولي با رنگ طبيعي نعنا.كاشكي رهايي جون يك تاپيك براش باز ميكردن كنار شربت پرتقال و ...
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من دیروز کنگر حریدم وتمیز کردم وکمی آب پز کردم برای گذاشتن تو فریزر.ولی رنگ کنگر ها سبز_آبی شده چرا؟کسی میدونه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  5. #341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    2

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط S@Ye
    دوستان جان!آیا ممکنه لازانیا رو آبکش و لایه چینی کرد و روش فویل کشید و فریز کرد ؟ واگه ممکنه بعدا برای پخت باید یخ زذایی بشه یا نه؟
    توی مدرسه آشپزی مجله از یخ زدایی حرفی نزده.کیفیتش افت نمیکنه آیا؟
    عیم من این کارو چند بار انجام دادم ولی یخ زدایی نکردم نیم ساعت یا 1ساعت قبل از پخت بیرون اوردمشو توی فر پختم کیفیتش هم هیچ فرقی نمی کنه خیالت راحت.
    انگاری تو تنگ این دنیا جای یه ماهیه

  6. #342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۷
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    فرزانه جون اگه برا آبکش کردن کنگرهای پخته شده از آبکش پلاستیکی استفاده کنی اینجوری نمیشه شاید هم علت دیگه ای داشته

  7. #343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    من برگ مو رو با مقدار یک لیوان آب و کمی نمک روی حرارت گذاشتم ... حدود 5 دقیقه جوشید و بعد از روی حرارت برداشتم و ریختم تو صافی ... و روش آب بسیار سرد فراوان باز کردم ... این عمل باعث میشه رنگ سبزیجات حفظ بشه و در اثر پخت تغییر رنگ نده ...


    این روش یک اسم فرنگی هم داره ( بلانشین یا بلانچ ) میتونید سرچ کنید.
    یعنی ابتدا کمی سبزی را بپزیم و بعد شوک آب سرد بهش بدیم . اینکار سبب توقف پخت میشه و باعث میشه ویتامینهای اون از بین نره ، بعلاوه رنگ سبزیجات حفظ بشه ...

    من برای پخت لوبیا برای خوراک - خورشت بامیه - خورش سبزی تبریزی ( با قورمه سبزی خودمون فرق میکنه ) - دور چین کلم بروکلی - دلمه برگ مو - هویج برای خورشت هویج و هویج پلو و ........... از این روش استفاده میکنم.
    آيا براي نخود فرنگي و باقالي سبز هم ميشه از اين روش استفاده كرد ؟

    اگر بخوايم دلمه رو تو فريز نگهداري كنيم بهتره پخته باشه يا نپخته ؟
    ممنون


  8. #344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملــودی
    من یه شیشه رب نارنج دارم همینطوری خوشم اومد از شمال خریدم همسرم دوست نداره ولی خودم ترشیو تو هر غذایی خیلی دوست دارم غیر از ماهی چه کاربرد دیگه ای داره؟
    ماندگاریش چقدره؟
    توي يخچال تا مدتها مي مونه
    من توي فسنجون و قرمه سبزي هم استفاده مي كنم براي فسنجون خيلي كم چون باعث ترشي زياد ميشه ولي توي قرمه سبزي مي ريزم . البته اگه خورش ترش دوست داري

    گاهي هم يه قاشق توي مواد دلمه مي ريزم . من دلمه رو هم ترش دوست دارم ولي اگه شما شيرين دوست داري ، فكرنكنم بتوني زياد ازش استفاده كني
    پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 43 از 601 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما