نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,425 به 3,432 از 4802
  1. #3425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    من هر وقت قوطی رب رو باز می کنم بعد از یه مدتی کپک میزنه
    چجوری باید نگه داشت تا این اتفاق نیوفته
    من تو شیشه مربا ریختم باز کپک زد
    درضمن با قاشق چرب یا خیس هم رب برنمی دارم که کپک نزنه اما باز هم بعد یکهفته که تو یخچال باشه کپک میزنه

  2. بانک بند ناف
  3. #3426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazanin88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۹
    نوشته ها
    75
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    186
    پسند کرده
    285
    نسیم جان من هیچ وقت ربو توی شیشه نریختم. مشکلی هم نداشتم. اما یه مدت می دیدم ربم به سرعت کپک می زنه. درنهایت به این نتیجه رسیدم که بهترین کار نگهداریش داخل فریزره.

  4. #3427
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86532
    پسند کرده
    75861

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *نسیم نمایش پست ها
    من هر وقت قوطی رب رو باز می کنم بعد از یه مدتی کپک میزنه
    چجوری باید نگه داشت تا این اتفاق نیوفته
    من تو شیشه مربا ریختم باز کپک زد
    درضمن با قاشق چرب یا خیس هم رب برنمی دارم که کپک نزنه اما باز هم بعد یکهفته که تو یخچال باشه کپک میزنه
    رب را پس از باز کردن قوطی به ظرف شیشه ای در دار منتقل کنید و در یخچال نگهداری کنید.
    رب گوجه

    گلم رب رو حتما از قوطی کنسروی خارج کن(کلا هر نوع قوطی کنسروی رو باز میکنید محتویاتش رو خارج کنید و توش نگه ندارید
    اگه هم مصرفتون کمه تو قالب یخی چیزی قالب قالب کن و بذار فریزر و به اندازه مصرف 1 قالب کوچولو بردار هر دفه(من خودم 1 قالب سیلیکونی مافین دارم که خیلی چیزا توش میریزم برا بسته بندی فریزرم
    آب نارنج-رب-کشک-پوره میوه و...
    mary524, nazanin88, Negara و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #3428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1151
    پسند شده
    56343
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    سلام خانمای گل
    من یه سوال دارم
    اونم اینکه چطوری شماها سالاد الویه رو قالبی در میارید
    مثلا شکل ماهی .یا هرچی...
    من یه بار انجام دادم متلاشی شد واصلا ب قالب میچسبید
    الانم البته تو تایپیک سالاد الویه دیدم که بعضیا گفتن کیسه فریزر انداختن تو قالب چطوریه قضیه...
    منو روشن کنین لطفا

  6. #3429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    96
    سلام دوستان
    من هر وقت پیتزا میپزم موقع خوردن و برش زدن مواد از خمیر جدا میشه. میشه راهنماییم کنید ممنون

  7. #3430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونو نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هر وقت پیتزا میپزم موقع خوردن و برش زدن مواد از خمیر جدا میشه. میشه راهنماییم کنید ممنون
    سلام
    قبل از ریختن مواد روی خمیر ، روی خمیر حتما پنیر پیتزا بریزید و بعد از اینکه مواد رو ریختید روی خمیر با دست کمی فشار بدید تا مواد به هم بچسبن.
    samir, مامان غزل, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #3431
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام خانمای گل
    من یه سوال دارم
    اونم اینکه چطوری شماها سالاد الویه رو قالبی در میارید
    مثلا شکل ماهی .یا هرچی...
    من یه بار انجام دادم متلاشی شد واصلا ب قالب میچسبید
    الانم البته تو تایپیک سالاد الویه دیدم که بعضیا گفتن کیسه فریزر انداختن تو قالب چطوریه قضیه...
    منو روشن کنین لطفا
    عزیزم من قالبم رو کمی چرب می کنم و الویه رو خوب توی قالب فشار میدم تا منسجم بشه.وقتی توش ظرف برمی گردونم چند بار ظرف و قالب رو همون طوری که روی هم هست تکان می دم تا صدای افتادن سالاد بیاد
    برای کیسه فریزر من تا حالا برای الویه استفاده نکردم ولی احتمالا ساده باید باشه.اون قسمت هایی که بسته هست رو قیچی کن تا کامل باز بشه داخل قالب بزار طوری که لبه های کیسه فریزر از قالب بیرون باشه وقتی توی ظرف برگردوندی کیسه فریزر رو از لبه بگیر و از روی سالاد بلندش کن.
    من برای برنج قالبی وقتی حوصله شستن قالب چرب شده رو ندارم از این روش استفاده می کنم
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    مامان غزل, mami zahra و mar mar67 این نوشته را پسندیده.

  9. #3432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام خانمای گل
    من یه سوال دارم
    اونم اینکه چطوری شماها سالاد الویه رو قالبی در میارید
    مثلا شکل ماهی .یا هرچی...
    من یه بار انجام دادم متلاشی شد واصلا ب قالب میچسبید
    الانم البته تو تایپیک سالاد الویه دیدم که بعضیا گفتن کیسه فریزر انداختن تو قالب چطوریه قضیه...
    منو روشن کنین لطفا
    سلام مامان غزل عزیز
    دوست خوبم باید توی قالبت کیسه فریزر بندازی طوری که مقداری از کیسه فریزر از قالب بیرون باشه و دیگه اینکه وقتی سالادت رو توی قالب میریزی در حین ریختن فشارشون بده تا به هم بچسبند .
    چند وقت پیش من مهمونی داشتم و برای اولین بار الویه قالبی درست کردم و بخاطر اینکه شل نشه و شکلش به هم نخوره از ماست چکیده مخلوط با سس مایونز استفاده کردم به جای ماست معمولی و چند ساعت هم گذاشتم توی یخچال موند و بعدش خیلی راحت قالبی در اومد و شکلش هم خراب نشد . موفق باشی
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما