نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,409 به 3,416 از 4804
  1. #3409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط sheyda* نمایش پست ها
    سلام.بچه ها چطوری میشه پودر سیر درست کرد؟هرچی سیر رو خشک میکنم بازم تره نمیشه پودرش کرد
    من سیر رو حلقه حلقه میکنم میذارم تو فر در باز با حرارت خیلی خیلی کم خشک میشه
    sheyda* این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. بانک بند ناف
  3. #3410
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasimak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۸
    محل سکونت
    تهران-شهرک غرب
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1940
    پسند کرده
    2517
    دوستان یه سوال دارم
    کسی تا حالا مرغ و تو این کیسه های مخصوص درست کرده
    از اونا که ناییلونی و شفاف هستن و مرغ و میزاریم توش بعد میزاریم تو فر؟
    من یه عالمه از اون کیسه ها دارم نمیدونم چیکارش کنم
    میشه کمکم کنید؟
    بعضی ﻫﺎ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﯿﺒﺨﺸﯽ ،

    ﭼﻮﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ، ﺑﺎﺯﻡ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺎﺷﻦ !

  4. #3411
    من مرغ که نمک فلفل زدم تو کیسه میزارم بد سیب زمینی* هویج چنتا تیکه کره فلفلدلمه و... میندزم توش بد با اون چیز مخصوص گره میزنم ، با خود کیسه*ها یه چیزی هست که بتونی* گره بزنی* و ببندی کیسرو . بد مرغ با کیسه تو یه ظرف پیرکس میزارم یه کوشه کیسرو با قیچی سوراخ می*کنم، تو خود پاکتش گفت أاا کارو بکنید یه سوراخ کوچیک... بد چون کلن مدل اینجور مرغ اینه که آب میندازه به این روش یعنی* فکر نکن که مثل روش معمولی* برشته می*شه خیلی* ... سوراخو یه جوری بکن که به طرف بالا باشه و مرغ که آب میندازه بیرون نریزه تو ظرف همش همون تو نایلون بمونه.

    نام: Kyckling i stekpåse (4).jpg نمایش: 220 اندازه: 67.1 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasimak نمایش پست ها
    دوستان یه سوال دارم
    کسی تا حالا مرغ و تو این کیسه های مخصوص درست کرده
    از اونا که ناییلونی و شفاف هستن و مرغ و میزاریم توش بعد میزاریم تو فر؟
    من یه عالمه از اون کیسه ها دارم نمیدونم چیکارش کنم
    میشه کمکم کنید؟
    m.ali.m, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  5. #3412
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasimak نمایش پست ها
    دوستان یه سوال دارم
    کسی تا حالا مرغ و تو این کیسه های مخصوص درست کرده
    از اونا که ناییلونی و شفاف هستن و مرغ و میزاریم توش بعد میزاریم تو فر؟
    من یه عالمه از اون کیسه ها دارم نمیدونم چیکارش کنم
    میشه کمکم کنید؟
    غير از مرغ ، ميشه ماهي و سيب زميني و انواع سبزيجات رو هم توي كيسه درست كرد
    من گاهي سوراخ هم نمي كنم كيسه رو
    اتفاق خاصي هم نمي افته
    به نظرم پخت اين مدلي سالم تر هم باشه
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, فرگل 2 و Mahi site این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #3413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara24 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    798
    پسند کرده
    415
    دوستان2 تا سوال داشتم :
    مزه این کدوهای ستاره ای چطوریه و برای چه غذایی استفاده می کنید؟
    و اما سوال دوم : من با یک مشکلی مواجه شدم تو آشپزی که خیلی مطمئن نیستم علتش چیه: تو روزهای گذشته یکبار لوبیا پلو و یکبار ماکارونی درست کردم ولی چون یک شرایطی پیش اومد مجبور شدم سرد نشده بذارم تو یخچال تا روزای بعدش بخوریم ولی هردو غذا به خصوص ماکارونی یه بوی خاصی گرفته بود و مزه فلز میداد. یه بویی مثل وقتی که فر اجاق گاز نو روشن میشه !
    برنج من برنج ایرانیه همیشگیه، ماکارونی تک، روغن لادن و گوشت را هم همیشه خودم چرخ میکنم و تا حالا یک مثقال هم از بیرون نگرفتم. خلاصه مواد اولیه ام همیشگی ها هست.
    تو قابلمه های تفلون هم درست کردم البته یک سایزی که کمتر استفاده شده ولی نو نبود.
    خلاصه تنها چیزی که به عقلم رسید این بود که همونطوری گرم رفته تو یخچال ! شما چه نظر و تجربه ای دارین ؟؟
    البته خیلی وقتها پیش میاد که من غذای آخر هفته را بیشتر درست کنم (پلو مخلوط و.... ) که برای شام همسرم در طول هفته بمونه چون خودم شاغلم و تنها شام خور هم ایشونه ولی خب غذا خنک میشه و تو قابلمه های کوچیک میکشم و هیچوقت مشکل نداره ولی این بار بعد از دم کشیدن همونطوری رفت تو یخچال.
    خلاصه برام معما شده !

  7. #3414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    سارا جون کدو ستاره ای دقیقا طعم کدو خورشتی رو داره اما سفت تره من باهاشون خورش کدو درست میکنم سرخشون میکنم و داخلش گوشت چرخ شده و سیب زمینی سرخ کرده میریزم
    .............
     
    sara24 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #3415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara24 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    798
    پسند کرده
    415
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara24 نمایش پست ها
    دوستان2 تا سوال داشتم :
    مزه این کدوهای ستاره ای چطوریه و برای چه غذایی استفاده می کنید؟
    و اما سوال دوم : من با یک مشکلی مواجه شدم تو آشپزی که خیلی مطمئن نیستم علتش چیه: تو روزهای گذشته یکبار لوبیا پلو و یکبار ماکارونی درست کردم ولی چون یک شرایطی پیش اومد مجبور شدم سرد نشده بذارم تو یخچال تا روزای بعدش بخوریم ولی هردو غذا به خصوص ماکارونی یه بوی خاصی گرفته بود و مزه فلز میداد. یه بویی مثل وقتی که فر اجاق گاز نو روشن میشه !
    برنج من برنج ایرانیه همیشگیه، ماکارونی تک، روغن لادن و گوشت را هم همیشه خودم چرخ میکنم و تا حالا یک مثقال هم از بیرون نگرفتم. خلاصه مواد اولیه ام همیشگی ها هست.
    تو قابلمه های تفلون هم درست کردم البته یک سایزی که کمتر استفاده شده ولی نو نبود.
    خلاصه تنها چیزی که به عقلم رسید این بود که همونطوری گرم رفته تو یخچال ! شما چه نظر و تجربه ای دارین ؟؟
    البته خیلی وقتها پیش میاد که من غذای آخر هفته را بیشتر درست کنم (پلو مخلوط و.... ) که برای شام همسرم در طول هفته بمونه چون خودم شاغلم و تنها شام خور هم ایشونه ولی خب غذا خنک میشه و تو قابلمه های کوچیک میکشم و هیچوقت مشکل نداره ولی این بار بعد از دم کشیدن همونطوری رفت تو یخچال.
    خلاصه برام معما شده !
    دوستان کسی در مورد سوال دومم نظری نداره؟

  9. #3416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان برای پخت بهتر گوشت و مرغ کبابی چه مقدار کیوی باید بهشون زد؟ مثلا یه کیلو گوشت یا یک کیلو مرغ هر کدوم چند تا دونه کیوی بریزم؟ و چند ساعت توش باشه؟
    مرسی از جوابتون
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما