نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,393 به 3,400 از 4808
  1. #3393
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان کسی میتونه روش کامل پخت برنج قهوه ای رو بهم بگه؟؟ اینکه چند ساعت باید خیس باشه؟ چه مدت دم بکشه؟ اگه میشه تفاوت طعم و مزش با برنج سفید رو هم بگید ممنون میشم
    .عزیزم اگر برنج قهوه ای همون برنج سبوسدار باشه که من هم دمی و هم ابکش پختم یه جوریه که خیای جوش میخوره و هرچی هم که جوش میخوره خیلی هم نرم نمیشه یعنی برای کته کردن من حدود 2ساعت خیس کردم یکساعت هم جوش خورد و نرم نمیشد و من اب ریختم توش
    مزه اش به نظرم فرقی نداره اما اخرش خوب شد نه سفت بود نه نرم
    fahim68, MaryamYas و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  2. بانک بند ناف
  3. #3394
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59
    دوست جونام ازتون راهنمایی میخوام واسه تولد پسرم این منوم هست
    کیک مرغ کشک بادمجون تک نفره سینی ارور(نون نست قالب زده با مخلفات)شیرینی گردوی روسی رولت کالباس ژله رولی ژله خورده شیشه ژله آکواریوم سالاد یونانی مافین پیتزا
    نمیدونم واسه 30 نفر کشک بادمجون که توی قالب مافین میخوام بپزم چقد بادمجون میخواد؟
    کیک مرغو از کی درست کنم که خمیری نشه؟
    سینی اردورمو میتونم شب قبل درست کنم؟نون تستا اگه روشون پنیر بذارم نرم نمیشه؟
    تولد جمعه بعدازظهره
    میخوام کارامو تا میتونم 5 شنبه انجام بدم
    کمکککککککککککککک
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  4. #3395
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    قارچو چجوری نگه دارم؟که سیاه نشه دوستان؟

  5. #3396
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86795
    پسند کرده
    76075

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    قارچو چجوری نگه دارم؟که سیاه نشه دوستان؟
    گلم خردشون کن و بریز تو 1 کاسه ای جایی
    آبلیمو بزن(نه خیلی زیاد که ترش بشه)و بعد پاکت پاکت کن و بذار فریزر
    MaryamYas, تپل طلا و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  6. #3397
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    می ما عزیز تنها سوالت که من بلدم جواب بدم کیک مرغ . که زمانی که کیک مرغ درست میکنم و سرد میشه به مراتب خوشمزه تر از گرم هست . مثلا ظهر که درست کردم شب خوشمزه تر شده بود . میتوانی ظرفهای صبح درست کنید و عصر سرو کنید
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #3398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان کسی میتونه روش کامل پخت برنج قهوه ای رو بهم بگه؟؟ اینکه چند ساعت باید خیس باشه؟ چه مدت دم بکشه؟ اگه میشه تفاوت طعم و مزش با برنج سفید رو هم بگید ممنون میشم
    برنج قهوه ای ، یک جورهائی حالت سلامتی داره و طبق قانونی که هر چی بد مزه است برای سلامتی خوبه برنج قهوه ای هم همینطوره . مخصوصا برای خانمهای یائسه خیلی عالیه . برای پخت هم نباید برنج خیس داد مثل برنج ایرانی و تا آب خورد باید بذارید برای جوشیدن .راستی برنج قهوه ای فرق که برنج سفید داره سبوس بیشتری داره در واقع برنج سفید همه سبوس که داره میگیرن اما برنج قهوه ای فقط یک لایه . دوست من با سبزیچات درست میکنه یعنی هر سبزی یا نخود سبز در لابلای برنج میذاره و 45 دقیقه میذاره تا دم بکشه .
    MaryamYas, hengamehh و کوئین این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #3399
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    برای خمیر پیتزای آماده چه مارکی خوبه که خشک نشه مثل بیرون شه؟
    راستی این خمیر اماده ها که گرد هستن توی پروتعینی ها میفروشن دیگه نیاز به پخت جدا نداره که...

  9. #3400
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان کسی میتونه روش کامل پخت برنج قهوه ای رو بهم بگه؟؟ اینکه چند ساعت باید خیس باشه؟ چه مدت دم بکشه؟ اگه میشه تفاوت طعم و مزش با برنج سفید رو هم بگید ممنون میشم
    تجربه من با برنج قهوه ای اینه که فقط می شه کته کرد، نباید از قبل خیس کرد و آب رو باید نیم برابر بیشتر از برنج سفید ریخت و خوش نمک ترش خوشمزه تره. در ضمن اصولا یا شفته می شه یا نمی پزه، اون حالت برنج دون رو انتظار نداشته باشید. نقش پلوی مثلا پلو خورش رو ایفا نمی کنه. من به عنوان دورچین برای شامهای رژیمی کنار گوشت و سبزیجات استفاده می کنم. خیلی هم به نظرم خوشمزه است. البته نه در مقایسه با برنج عطردار دودی ایرانی... توی یه فاز دیگه خیلی خوشمزه است و مفید هم برای پوست و مو و هم برای تقویت دستگاه گوارش.
    تپل طلا, hengamehh, کوئین و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما