نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,377 به 3,384 از 4806
  1. #3377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان من شلتوک برنج دارم بنظرتون از لحاظ خاصیتی با سبوس فرق داره؟؟؟

    میشه آسیابش کنم و مثل سبوس که گفتین توی کتلت و ... استفاده کنم؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. بانک بند ناف
  3. #3378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط setareh.banoo نمایش پست ها
    دوستان من سبوس برنج و آسیاب کردم ولی اصلا نمی شه خورد انگار کاه داری می خوری اصلا از گلوم پایین نمی رفت کجای کارم اشکال داره؟
    ستاره جان شما یه قاشق از این پودر رو توی یه لیوان آب بریز و هم بزن و بعدش بذار مواد ته نشین بشه... بعد اون آب رو بخور
    setareh.banoo این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #3379
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان من شلتوک برنج دارم بنظرتون از لحاظ خاصیتی با سبوس فرق داره؟؟؟

    میشه آسیابش کنم و مثل سبوس که گفتین توی کتلت و ... استفاده کنم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    ستاره جان شما یه قاشق از این پودر رو توی یه لیوان آب بریز و هم بزن و بعدش بذار مواد ته نشین بشه... بعد اون آب رو بخور
    منظور من هم همون شلتوک بود و البته نمیدونم با سبوس برنج فرقی می کنه یا نه؟ فکر می کردم فرقی نداشته باشن...
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #3380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    تا اونجايى كه من شنيدم سبوس برنجه كه خاصيت داره نه شلتوك برنج
    و اينكه سبوس برنج را ميشه كاملا پودر كرد اما شلتوك زبره
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  6. #3381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13220
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    اینم یه مطلب در مورد سبوس برنج و فرقش با شلتوک
    فرق شلتوک و سبوس برنج
    برنج در رژیم غذایی مردم کشور از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در ردیف کالالهای استراتژیک جای گرفته و دومین ماده غذایی اکثر مردم کشور پس از گندم می باشد از این رو بحث فرآیند تبدیل شالی به برنج از اهمیت بسیاری برخوردار است. تفاوت بین سبوس برنج وشلتوک یا چلتوک برنج در عکس زیر به صورت مصور توضیح داده شده است .در سیستم های متداول برنجکوبی ، ابتدا شالی ( برنج کامل با پوسته ) خشک شده و سپس توسط دستگاه تمیز کن ، تمیز شده و پس از آن پوسته بیرونی شالی که : چلتوک یا شلتوک و به انگلیسی Husks / hulls خوانده میشود , با استفاده از دستگاه پوست کنده میشود .شلتوک یا چلتوک برنج در تمامی عطاری ها قابل تهیه است و بنا به دستور کتاب اعجاز خوارکیها از دکتر غیاث الدین جزایری میتوان ان را شست وجوشاند و سپس خنک کرد و با چاشنی ها نوشید و یا برای تهیه کته از این آب استفاده کرد تا از تمامی خواص مفید آن بهره مند شد .
    نام: سبوس-278x300.jpg نمایش: 227 اندازه: 20.0 کیلو بایت

    پوسته درونی شالی که پس از شلتوک یا چلتوک قرار دارد و لایه Bran یا سبوس خوانده میشود , توسط دستگاه سفید کن از شلتوک جدا و در پایان به کمک دستگاه بوجار (غربال) برنج های خرد شده و نیم دانه از دانه های سالم جدا می گردد . از civilica.com
    نام: 1r32-300x129.jpg نمایش: 199 اندازه: 16.1 کیلو بایت


    شلتوک و یا سبوس برنج منبع بسیار خوبی از ویتامنین های گروه B محصوصاً B1 است.ویتامینهای گروه B یکی از ویتامینهای مهم و ضروری برای حفظ سلامت موها است.
    نام: 4-300x197.jpg نمایش: 197 اندازه: 27.0 کیلو بایت

    شلتوک پوست برنج بیرونی شالی است و قبل از سفید شدن پوسته دیگری دارد که سبوس خوانده میشود . آنرا پودر کرده و میتوان با ماست و ….. مورد تغذیه قرار داد . در برخی موارد از آن برای تهیه شامپو و شوینده ها استفاده میکنند .جالب است بدانید که <ویتامین B1> یا تیامین برای آزاد کردن انرژی از چربی ها، پروتئین ها و کربوهیدرات ها مورد نیاز است. این ویتامین:برای رشد بچه ها و باروری در بزرگسالان ضروری است.
    برای افراد عصبی، نگران و مضطرب بسیار مفید است.
    توانایی مغز را زیاد می کند.
    به سوء هاضمه کمک میکند.
    برای عملکرد صحیح قلب بسیار مفید است.
    علائم کمبود ویتامین B1 عبارتند از احساس خستگی . کم اشتهایی، یبوست، عصبی بودن، سوء هاضمه، سردرد، گیجی، کمبود وزن، ضربان قلب و زود رنجی. اگر کمبود B1 ادامه داشته باشد گرفتگی ماهیچه ساق پا، درد و سنگینی در ساق پا، گرمی پا، خواب رفتن و بی حس شدن سرانگشتان دست و پا احساس میشود.

    لینک منبع:فرق شلتوک و سبوس برنج
    mami mahdis, فرگل 2, fahim68 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  7. #3382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13220
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    اینم چند تا دستور برای استفاده سبوس و شلتوک

    پس از آزمایشهای متعدد این نتیجه به دست آمده است که نقص عمده غذایی ما ایرانیان برنج خوار، کسر ویتامینهای (ب) موجود در سبوس برنج است. زیرا ما برنج سفید کرده را که فاقد ویتامین بوده و دارای ماده ضد ویتامین است می خوریم و سبوس آنرا که مخزن ویتامینهای (ب) می باشد دور می ریزیم.
    برنج مانند گندم از دو قسمت تشکیل شده است قسمت خارجی که چلتوک نام دارد و قسمت داخلی مواد نشاسته ای می باشد.
    قسمت خارجی دارای ویتامین (ب) به مقدار زیاد است ولی قسمت داخلی نه تنها ویتامین (ب) ندارد بلکه ماده ایست که ویتامین (ب) را رسوب می دهد و از این جهت کسانی که برنج سفید کرده می خورند مبتلا به مرض مخصوصی می گردند که بری بری نام دارد.
    سبوس غلات مانند گندم، جو، ارزن و برنج منابع مهمی از ویتامینهای (ب) هستند. عده ای از چینیها برنج را به صورت چلتوک می خورند و همیشه سالم بوده، موی سرشان سفید نمی شود و نمی ریزد. این فواید و مزایا همه در سبوس برنج است که ما آنرا دور می ریزیم و در نتیجه اعصاب قوی نداریم و به رماتیسم و عرق النساء و نقرس مبتلا می شویم. موی سرمان یا می ریزد یا زود سفید می شود و سایر عوارض کمبود ویتامین (ب) نیز در ما دیده می شود.
    برنج کته بهتر است یا چلو؟
    حال ممکن است این سوال برای شما پیش آمده باشد که برنج کته بهتر است یا چلو؟ عده ای کته را قوی تر و مفیدتر می دانند و معتقدند که در چلو ویتامینهای برنج در آب حل شده و خارج می شود.
    عده ای به عکس کته را غذایی سنگین و دیرهضم می دانند. البته خاصیت ضد ویتامین (ب) که در قسمت داخلی برنج وجود دارد در کته بیشتر محسوس است و در چلوهای صاف شده کمتر می باشد و از این رو کته را حتما بایستی با پیاز خورد ( پیاز ماده ای ضد عمل برنج دارد یعنی عملا ضد ویتامین (ب) برنج را خنثی می کند ) ولی چنانچه برنج را با چلتوک بپزند این ضرر وجود ندارد.
    اگر برنج را بی چلتوک پخته و صاف نمایند ویتامین های (ب) و (ث) و همچنین ویتامین (پ پ) آن در آب حل شده و دور ریخته می شود و ممکن است شخص را مبتلا به برص و بیماری بری بری نماید.
    در هر حال برنج سفید کرده چون ویتامین ندارد چلو آن بهتر از کته می باشد زیرا وقتی ویتامین ها را دور ریختیم بهتر آن است که ضد ویتامین را هم دور بریزیم ولی اگر برنج با چلتوک بود آنرا کته نمایید و نگذارید ویتامینهای شما دور ریخته شود.
    برای جبران این کمبود بهترین وسیله، طبخ برنج به همراه سبوس دوم آن و یا خوردن سوپ سبوس برنج یا دم کرده سبوس برنج است.
    طرز طبخ برنج به همراه سبوس دوم آن:

    ابتدا برنج را پاک کرده، سه بار با با آب ولرم بشویید. سعی کنید در هنگام شستن، برنج را زیاد مشت نکنید زیرا برنج خرد خواهد شد. به ازای هر پیمانه برنج، یک پیمانه آب به آن اضافه کنید تا برنج هنگام پخت دون شود. پس از آن نمک و سبوس را به برنج افزوده و هم بزنید و ظرف را روی حرارت نسبتا ملایمی قرار دهید تا بجوشد. به محض آنکه آب برنج کشیده شد، روغن لازم را به آن اضافه کنید و برنج را دم بگذارید و شعله اجاق را کم کرده، اجازه بدهید تا برنج دم بکشد.
    طرز تهیه سوپ سبوس برنج:

    نیم سیر پوست برنج را با دو استکان آب و یک قاشق سوپ خوری سرکه خانگی مخلوط کرده، مختصری می جوشانیم بعد آنرا صاف کرده آب آنرا با غذا می خوریم.
    طرز تهیه دم کرده سبوس برنج:

    و یا اینکه می توانید پس از مخلوط کردن این مواد و مختصری جوشاندن مانند چاهی دم بگذارید و بعد از یکساعت آنرا صاف کرده و میل نمائید.
    فواید مصرف سبوس برنج:

    خوردن این سوپ و یا دم کرده موهای سفید را پس از ۳ ماه بکلی سیاه می نماید و کله های طاس را پرمو می سازد و به شخص نیروی جوانی می بخشد و عمر را طولانی می کند.
    اشخاصی که از خوردن برنج چاق می شوند همچنین کسانی که برنج به بدن آنها سازگار نیست دارویی بهتر از این غذا برای درمان خود ندارند.
    توجه کنید که برنج ماده غذایی بسیار مفیدی است که مصرف درست آن برای سلامتی انسان لازم است و در روایات وارد شده از ائمه اطهار (علیهم السلام) آمده است که برنج در اطعمه مثل سید و آقا است در جماعتی و همچنین برای وسعت دادن روده ها و قطع شدن بواسیر بسیار مفید می باشد پس با درست مصرف کردن آن از تمامی فواید آن بهره مند شویم.
    برگرفته از :کتاب اسرار خوراکیها نوشته دکتر جزایری و کتاب مفاتیح الصحة نوشته علامه ده سرخی

    منبع:ریزش مو و سفید شدن مو و معرفی یک غذای معجزه دار برای درمان آن | دکتر فیت - مجله آنلاین کاهش وزن و تناسب اندام
    فرگل 2, fahim68, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  8. #3383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    خب دوستان عزیز من با مشقت رفتم عکس قاشقامو گذاشتم کاربردشون بگین بجز یکی از دوستان کسی دیگه چیزی نگفت که ممنون میشم نظراتتونو بگین
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  9. #3384
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    خب دوستان عزیز من با مشقت رفتم عکس قاشقامو گذاشتم کاربردشون بگین بجز یکی از دوستان کسی دیگه چیزی نگفت که ممنون میشم نظراتتونو بگین
    تا جای که من می دونم از چپ به راست
    کارد کره خوری
    قاشق چای خوری
    قاشق عسل/مربا/شربت خوری
    قاشق بستنی خوری
    2 جور ملاقه کوچک
    قاشق سوپ خوری
    تپل طلا, مگنولیا, fereshteh88 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما